Cocktail blog

Skala Hotel στην Πάτμο


προσφορά για Skala Hotel Travel

Γοητευτική και αρχοντική, η Πάτμος καμαρώνει στο βορειότερο σημείο των Δωδεκανήσων. Τα γραφικά χωριά, τα κάτασπρα σπίτια, οι μικρές εκκλησίες, τα στενά σοκάκια και το επιβλητικό πέτρινο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, προσδίδουν σεβασμό και δέος σε κάθε επισκέπτη. Η Πάτμος βρίσκεται ανάμεσα στην Ικαρία και τη Λέρο. Είναι γεμάτη από ήσυχες ακρογιαλιές και όμορφες παραλίες με γαλάζια νερά.
Στην Πάτμο υπάρχουν πολλά γραφικά χωριά με πλακόστρωτες πλατείες, στενά δρομάκια, εκκλησάκια και παραδοσιακά κτίσματα. Η Σκάλα είναι η

πρωτεύουσα και το λιμάνι του νησιού, όπου αγκυροβολούν τα πλοία και απέχει μόλις 3χλμ. από τη Χώρα. Η Χώρα είναι ένας Μεσαιωνικός οικισμός και απλώνεται γύρω από το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη, το σημαντικότερο αξιοθέατο του νησιού, το οποίο χτίστηκε το 1088 από το μοναχό Χριστόδουλο. Χτισμένο από ντόπια πέτρα, το εντυπωσιακό καστρομονάστηρο δεσπόζει μεγαλοπρεπώς και αποτελεί τόπο προσκυνήματος, καθώς πλήθος πιστών συρρέει για να απολαύσει ευλαβικά τη πνευματική κληρονομιά του και να θαυμάσει την ομορφιά και την ηρεμία του. Στην Πάτμο βρίσκεται βεβαίως και το σπήλαιο της Αποκάλυψης, όπου σύμφωνα με την παράδοση, έγραψε την Αποκάλυψη ο Άγιος Ιωάννης όταν έφτασε το 95μ.Χ εξόριστος του Ρωμαίου αυτοκράτορα Δομιτιανού. Το ιερό νησί της Πάτμου, με τη θρησκευτική και μυστηριακή ατμόσφαιρα, όμως είναι και ένας έξοχος προορισμός για διακοπές το καλοκαίρι. Αιτία οι εκπληκτικές του δαντελωτές και ξέγνοιαστες ακρογιαλιές. Αξίζει κανείς να επισκεφθεί το Γροίκο, την Ψιλή Άμμο, τον κάτω Κάμπο, το Άγριο Λιβάδι, το Διακόφτι, τη Λάμπη, το λιβάδι Γερανού και την παραλία Λιγκίνου.
Το ξενοδοχείο
Μια αψίδα από λουλούδια στην είσοδο προϊδεάζει τον επισκέπτη για την αρχοντιά και την ευγενική αύρα που αποπνέει ο χώρος. Η εικόνα της φωτισμένης πισίνας και του μπαρ περιγράφει με ακρίβεια τη γαλήνια ατμόσφαιρα. Η μοναδική θέα είναι το ταξίδι και οι άνθρωποί του η καλύτερη συντροφιά. Σύγχρονες ανέσεις, πλούσιος εξοπλισμός και ανθρώπινη ζεστασιά κάποια από τα θέλγητρά του. Μόλις 50 μέτρα από τη θάλασσα, το Skala Hotel είναι μια αποκάλυψη στο νησί της Πάτμου.
Κάθε πρωί λειτουργεί ένας μεγάλος μπουφές για το πρωινό σας και υπάρχει ιδιαίτερος χώρος με γιγαντοοθόνη (τηλεόραση) όπως μπαρ. Το ξενοδοχείο διαθέτει αίθουσα συνεδρίων χωρητικότητας 400 ατόμων σε θεατρική διάταξη. Σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου παρέχεται η δυνατότητα ασύρματης πρόσβασης στο internet.
Διαθέτει: Αίθουσα υποδοχής, 24ωρη υπηρεσία υποδοχής, σαλόνι, μπαρ με δορυφορική τηλεόραση, ανελκυστήρα, θυρίδες ασφαλείας, δεκτές πιστωτικές κάρτες (Visa, Mastercard), βρεφική κούνια, εξωτερική πισίνα με θαλασσινό νερό, Pool Bar, φύλαξη παιδιού/ υπηρεσίες για παιδιά, εξοπλισμό συναντήσεων/ δεξιώσεων, Wi-Fi / ασύρματο τοπικό δίκτυο, πρωινό μπουφέ.


  • Ένα νησί σκέτο μυστήριο και ένας καλοκαιρινός προορισμός γεμάτος με δεκάδες χρώματα. 
  • Γοητευτική και αρχοντική, η Πάτμος καμαρώνει στο βορειότερο σημείο των Δωδεκανήσων.
  • Ξενοδοχείο, μόλις 50 μέτρα από τη θάλασσα. Σύγχρονες ανέσεις, πλούσιος εξοπλισμός και ανθρώπινη ζεστασιά κάποια από τα θέλγητρά του.


Image 2Image 3Image 4Image 1
Τα δωμάτια
Και τα 78 δωμάτια του Skala Hotel έχουν πρόσφατα ανακαινιστεί. Κάθε ένα από τα δωμάτια προσφέρει: κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση, Wi-Fi Internet, ψυγείο – minibar, σεσουάρ, τηλέφωνο, μπαλκόνι με θέα θάλασσας ή θέα βουνού, τουαλέτα με μπάνιο η ντους.

Αποστάσεις:
  • Παραλία: 50μ.
  • Κέντρο της πόλης: 50μ.
  • Καταστήματα: 10μ.
  • Λιμάνι: 150μ.
  • Σταθμός λεωφορείων: 150μ.
Πως θα φτάσετε:
  • Ακτοπλοϊκώς από το λιμάνι του Πειραιά (τηλ. Λιμεναρχείου Πειραιά: 210 4226000-4, 210 4511310-17).
  • Αεροπορικώς από Ρόδο, Κως, Σάμο και Λέρο (τηλ. Αεροδρομίου Ρόδου: 22410 88700, τηλ. Αεροδρομίου Κω: 22420 56000, τηλ.Αεροδρομίου Σάμου: 22730 87700, τηλ. Αεροδρομίου Λέρου: 22470 22275).
Χρήσιμα Τηλέφωνα:
  • Λιμεναρχείο Πάτμου: 22470 31231.
  • Αστυνομία Πάτμου: 22470 31303.
  • Κέντρο Υγείας Πάτμου: 22470 31211.


Skala Hotel

Σκάλα
85500 Πάτμος
Website / Facebook
τηλ. κράτηση στο: 2109248919 & στο email:reservations@yalostours.gr
Skala Hotel, Πάτμος, 85500, Σκάλα 
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: