Cocktail blog

Valis Resort στη γραφική Αγριά του Βόλου




To πολυτελές Valis Resort άνοιξε το 2008 στη γραφική Αγριά του Βόλου και δημιουργήθηκε για να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες του μεστιλ και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Βρίσκεται μόλις 4 χιλιόμετρα από τοεμπορικό κέντρο του Βόλου, 15 λεπτά από το χιονοδρομικό Αγριόλευκες στα Χάνια Πηλίου και σε κοντινή απόσταση από τα γραφικά χωριά του Πηλίου, την Πορταριά, τη Μακρυνίτσα και τις Μηλιές.Λειτουργεί σε 12μηνη βάση και διαθέτει 107 πολυτελή δωμάτια, εκ των οποίων 9 Junior suites, 10 σουίτες και 2 προεδρικές με jacuzzi και τζάκι.Η γαστρονομική ικανοποίηση είναι για τους συνεργάτες του Valis Resort μια πρόκληση. Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει το δείπνο του στο κεντρικό εστιατόριο του συγκροτήματος, επιλέγοντας μοντέρνες
ευρωπαϊκές και διεθνείς παρασκευές, και να αισθανθεί τον έντονο συνδυασμό της γεύσης με την αισθητική. Επιπλέον, μπορεί να επισκεφθεί το ελληνικό μεζεδοπωλείο(τσιπουράδικο), που είναι πολύ γνωστό στην περιοχή για την ποιότητα των υπηρεσιών του.
Στις όμορφες στιγμές ένα δροσερό ποιοτικό ποτό είναι κανόνας. Στο Valis Resort, o επισκέπτης μπορεί να βρει πλούσιο κατάλογο επιλογών από ποτά και κοκτέιλ στο μπαρ της πισίνας και στο μεγάλο lounge bar και να αφεθεί στη γαλήνη που προσφέρουν οι ακτές του Παγασητικού.
Στο ξενοδοχείο Valis Resort μπορούν να οργανωθούν πάσης φύσεωςκοινωνικές εκδηλώσεις, συνέδρια, σεμινάρια, αφού διαθέτει 8 αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, δυναμικότητος 50 - 1.000 ατόμων.
Για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου έχει επίσης προβλεφθεί εξωτερική πισίναμε πόσιμο νερό, εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο και εξωτερικό χώρο στάθμευσης που μπορούν να εγγυηθούν μια αξέχαστη διαμονή.
Στο ξενοδοχείο Valis Resort λειτουργεί μεγάλη αίθουσα χαλάρωσης, 400 τ.μ. περίπου, η οποία έχει οργανωθεί πάνω στα Ταϋλανδέζικα πρότυπα με αυτόνομες σουίτες που διαθέτουν ατμόλουτρο και διαφορετική θεραπεία ήμασάζΤο δικαίωμα της καλοπέρασης, απευθύνεται σε όλους...
 

Valis Resort

Περιοχή Σταθμός Αγριάς,
παραλία Αγριάς,
Βόλος
τηλ.: 24280 97260 -5



Προβολή Valis Resort σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: