Cocktail blog

Ασύρματο Vertical Mouse με Κάθετη Λαβή για Άνετη Πλοήγηση


Image 2

Περνάτε ατέλειωτες ώρες μπροστά από τον υπολογιστή σας καθημερινά, για δουλειά, chat, και μεταμεσονύκτιο gaming. Γενικά, το mouse έχει γίνει προέκταση του χεριού σας και δυστυχώς τον τελευταίο καιρό, το βασανιστήριό σας. Κάθε φορά που το πιάνετε στο χέρι σας, μετά από λίγο ξεκινάει ο γνωστός πόνος, που αρχίζει από τον καρπό και σιγά-σιγά εξαπλώνεται στον αγκώνα, τον ώμο, ακόμα και την πλάτη σας. Πάσχετε λοιπόν από τενοντίτιδα. Οι ειδικοί την εντάσσουν στις ασθένειες των υπολογιστών και δεν έχουν άδικο, αφού αυτοί που πάσχουν από
τενοντίτιδα είναι κατά κύριο λόγο συστηματικοί χρήστες υπολογιστών. Με τον όρο τενοντίτιδα εννοούμε τη φλεγμονή ενός τένοντα. Οι τένοντες, είναι οι ταινίες του ινώδους συνδετικού ιστού που μεταφέρουν την κίνηση από τους μυς στα οστά. Οι τένοντες  μεταφέροντας την κίνηση, αναγκάζονται να γλιστρούν μέσα από στενά κανάλια που τους κρατούν στη θέση τους και συχνά τους εξαναγκάζουν σε γωνιώσεις. Έτσι όταν αναγκαστούν να δουλέψουν έντονα και παρατεταμένα ερεθίζονται και δημιουργούν μία τοπική φλεγμονή, την τενοντίτιδα, η οποία προκαλεί πόνο στον αγκώνα, τον αντιβραχίονα και την παλάμη. Αυτή η πάθηση μπορεί να είναι ιδιαίτερα επίπονη, και δεν θεραπεύεται εύκολα αν καθυστερήσετε ή αν συνεχίζετε τη δραστηριότητα που την προκαλεί. Τα πρώτα της συμπτώματα περιλαμβάνουν πόνο, ευαισθησία και πρήξιμο στην παλάμη ή στις αρθρώσεις των δακτύλων, πόνο και μούδιασμα στο πίσω μέρος της παλάμης και τον καρπό.Όταν πιάνετε το mouse, όλη η πίεση πέφτει στον καρπό, αναγκάζοντας το αντιβράχιο να κάνει μία περιστροφική κίνηση που επιβαρύνει τους τένοντες. Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε ειδικές βάσεις από σιλικόνη ή μαξιλαράκια, το πρόβλημα δεν λύνεται, αφού το χέρι σας παραμένει στην ουσία στην ίδια θέση. Γι' αυτό χρειάζεστε αυτό το ιδιαίτερα καινοτόμο και πρωτοποριακό Vertical Mouse με την κάθετη λαβή. Ο εργονομικός σχεδιασμός του, επιτρέπει στο χέρι σας να είναι στη σωστή θέση, με αποτέλεσμα να μην πιέζονται οι τένοντες από τα συνεχόμενα click, το scrolling και τις επαναλαμβανόμενες κινήσεις, που επιβαρύνουν την κατάσταση. Επιλέξτε αυτό που σας βολεύει ανάλογα με το αν είστε αριστερόχειρας ή δεξιόχειρας. Το Vertical Mouse είναι συμβατό και με PC και με Mac.
Image 1προσφορά για Pandawise Shopping

  • Mouse με εργονομικό σχεδιασμό με κάθετη λαβή που σας ανακουφίζει από τα συμπτώματα της τενοντίτιδας που προκαλούν τα κλασικά «ποντίκια».
  • Επιλέξτε ανάμεσα σε ασύρματο και ενσύρματο ή και τα δύο.
  • Συμβατό με PC και Mac.
  • Μοντέλο για δεξιόχειρες και αριστερόχειρες.
  • Ανάλυση: 1600 DPI.
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής.


Pandawise

Smart Products
for Wise Buyers
Πληροφορίες μέσω email:info@pandawise.eu
Παράδοση σε 10-15 εργάσιμες ημέρες.
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: