Ο Σαρκοζί θα λαμβάνει 5.555 ευρώ ανά λεπτό


Ο Νικολά Σαρκοζί


Ο Νικολά Σαρκοζί φαίνεται ότι ακολουθεί τα βήματα του Τόνι Μπλερ και του Μπιλ Κλίντον καθώς, σύμφωνα με δημοσίευμα, ο «συνταξιούχος» πλέον πολιτικός έχει ήδη δεχτεί προτάσεις για να ακολουθήσει καριέρα «εισηγητή συνεδρίων».
Η απασχόληση έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα επικερδής τόσο για τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας όσο και για τον άλλοτε ένοικο του Λευκού Οίκου.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Canard Enchaîné, η αμοιβή που έχει προτείνει η αμερικανική επενδυτική τράπεζα Morgan Stanley αρκεί για να προκαλέσει ίλιγγο σε πολλούς (άνεργους ή υποαμειβόμενους) συμπατριώτες του Σαρκοζί ή και «πολιτικό σκάνδαλο» στη χώρα.

Η αμοιβή του, γράφει η εφημερίδα, θα ανέρχεται στα 250.000 ευρώ ανά ομιλία η οποία δεν θα ξεπερνά τα 45 λεπτά. «Αν διαιρεθεί το ποσό, ο Σαρκοζί θα λαμβάνει 5.555 ευρώ ανά λεπτό ομιλίας» διαπιστώνει ο συντάκτης.

Αντιδράσεις δεν έχουν υπάρξει ακόμα από την πλευρά του Σαρκοζί. «Λέτε να μην αποδεχτεί την πρόταση συνεργασίας;» διερωτάται με νόημα άλλος δημοσιογράφος από την γαλλική ιστοσελίδα Eco89.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸