Cocktail blog

Aeolos Beach Hotel στη Kω


προσφορά για The Aeolos Beach Hotel Travel

Ένα συγκρότημα χτισμένο με αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική στη μαγευτική παραλία της Λάμπης, σε απόσταση 5χλμ. από το λιμάνι της Κω και 26 χλμ. από το αεροδρόμιο. Η παραλία έχει βραβευτεί με την Γαλάζια Σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς έχεις ως κύριο χαρακτηριστικό της τα ρηχά και πεντακάθαρα νερά, που την καθιστούν ιδανική για όσους δεν φημίζονται για τις κολυμβητικές τους ικανότητες. Με μία πισίνα ολυμπιακών προδιαγραφών (33,33x15m), μία παιδική πισίνα και ένα υπαίθριο υδρομασάζ. Με παιδική χαρά, ταβέρνα στην παραλία,
μπαρ στο χώρο της πισίνας,  εστιατόριο και μπαρ στο κεντρικό κτίριο του Ξενοδοχείου, σαλόνι με Satellite TV, μπιλιάρδο, Internet corner, Wi Fi, κατάστημα με είδη δώρων, Μini Μarket. 
 Με 182 κλιματιζόμενα δωμάτια που έχουν απαλά χρώματα και διαθέτουν μπαλκόνι με εκπληκτική θέα στη θάλασσα ή στο κήπο, μίνι μπαρ και δορυφορική τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών. Καθημερινά σερβίρεται πλουσιοπάροχο αμερικάνικο πρωινό στο κεντρικό εστιατόριο ενώ στη ταβέρνα της παραλίας υπάρχει ελληνική κουζίνα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Στο μπαρ δίπλα στην πισίνα αλλά και στο κεντρικό, μπορείτε να απολαύσετε ποτά και τον μοναδικό ήλιο.
Image 1 

Image 2  Image 3  Image 4  Image 5 
Οι λάτρεις των σπορ μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις για τένις, μπάσκετ, γήπεδο ποδοσφαίρου, υπαίθριο σκάκι, beach volley, squash, μπητς-βόλεϊ,μίνι γκολφ και πινγκ πονγκ. Στη Κω μπορείτε να πάτε αεροπορικώς αφού εκτελούνται καθημερινές πτήσεις (Αεροδρόμιο Σπάτων: 210 3530000, Αεροδρόμιο Κω: 22420 51229) αλλά και ακτοπλοϊκώς αφού εκτελούνται καθημερινά δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά (Λιμεναρχείο Πειραιά: 210 4226000 – 4, Λιμεναρχείο Κω: 22420 26594).
  • Ξενοδοχείο χτισμένο με αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική στη μαγευτική παραλία της Λάμπης, σε απόσταση 5 χλμ. από το λιμάνι της Κω και 26 χλμ. από το αεροδρόμιο.
  • Τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, χρηματοκιβώτιο, δορυφορική τηλεόραση, Free Wi Fi, Ψυγείο, σεσουάρ μαλλιών, υπηρεσία αφύπνισης, θέα στο κήπο.
επικοινωνία για κρατήσεις στα 2242026781-9 ή στο e-mail: info@aeolosbeach.com
Check in 14:00 and check out 18:00 

The Aeolos Beach Hotel

Λάμπη
85300 Κως
Website / Facebook
The Aeolos Beach Hotel, Κως, 85300, Λάμπη 
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: