Cocktail blog

Ξενοδοχείο 'ΑΚΤΗ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ




Στην ξεχωριστή χερσόνησο του Αγίου Όρους και σε απόσταση μόνο 125 χλμ.από την πόλη της Θεσσαλονίκης, θα συναντήσετε το νέο ξενοδοχείο ''ΑΚΤΗ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ'' . Κτισμένο σε μια από τις ομορφότερες παραλίες της Χαλκιδικής, πάνω στο κύμα, έχει θέα την όμορφη Αμμουλιανή και τη Σιθωνία. Το ξενοδοχείο ''ΑΚΤΗ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ'' είναι το απόσταγμα της 25χρονης πορείας της οικογένειας Παπαδόπουλου στις τουριστικές επιχειρήσεις. Η διοίκηση και το ειδικευμένο προσωπικό, σας περιμένει να σας φιλοξενήσει, με την υπόσχεση ότι θα απολαύσετε μοναδικές διακοπές.

Το Ακτή Ουρανούπολη διαθέτει 80 δωμάτια, που μοιράζονται σε διάφορους τύπους, τοποθετημένα σε ένα όμορφο σχέδιο κατάταξης που χαρίζει στα περισσότερα του δωμάτια θέα από την Αμμουλιανή και την Σιθωνία. Μοντέρνα, ευρύχωρα, πλήρως εξοπλισμένα, καινούρια δωμάτια, που αντανακλούν τον χαρακτήρα της φιλοξενίας που προσφέρει το συγκρότημα. Επικοινωνήστε με το Τμήμα Κρατήσεων ώστε να ενημερωθείτε για όλους τους τύπους δωματίων, για οικογένειες, παρέες και ζευγάρια, ειδικά διαμορφωμένα ώστε να συναντούν τις απαιτήσεις των επισκεπτών τους.
Η Χαλκιδική μοιράζεται σε 4 τμήματα ˙ την Κασσάνδρα, την Σιθωνία, τηνχερσόνησου του Αγίου Όρους και την ενδοχώρα. Το κάθε ένα τμήμα παρουσιάζει ένα δικό του χαρακτήρα, δίνοντας στην Χαλκιδική μία πολυσχιδή μορφή αλλά και μία συνεχόμενη εναλλαγή τοπίων. Οι τρεις χερσόνησοι μοιάζουν να εμβολίζουν το Αιγαίο, απλώνοντας έτσι στους επισκέπτες τηςΧαλκιδικής πάνω από 500χλμ ακτογραμμής. Το Ακτή Ουρανούπολη φωλιάζει σε ένα από τα γοητευτικά σημεία του νομού, στα σύνορα του Αγίου Όρους, λίγα χιλιόμετρα μόλις μακριά από την γραφική Ουρανούπολη, απολαμβάνοντας τηνθέα των νησιών Δρένια, της νήσου της Αμμουλιανής αλλά και της Σιθωνίας.
Η Χαλκιδική, είναι ένας τόποςιδιαίτερος, με πολύχρωμο ανάγλυφο, πολλά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αλλά και μίανόστιμη κουζίνα. Τα συστατικά της αποτελούνται συνήθως απόαπλά, γηγενή υλικά, τα οποία παρουσιάζουν ενδιαφέρουσες συνταγές, μέσα από συνήθως λιτά πιάτα, γεμάτα όμως ουσία καιονειρικές γεύσεις.
 

AKTI OURANOUPOLIS

Ουρανούπολη,
Χαλκιδική
τηλ.: 23770 71590
τηλ.: 23770 71591



Προβολή AKTI OURANOUPOLIS σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: