Cocktail blog

Το καλύτερο ξενοδοχείο της Ελλάδας

Elounda Peninsula All Suite Hotel 
Elounda Peninsula All Suite Hotel.
Σε μια εξαιρετική τοποθεσία με θέα στον κόλπο Μιραμπέλλου της Ελούντας, το πιο πολυτελές ξενοδοχείο της Ελλάδας βρίσκεται σε μια χερσόνησο, με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.
Το All Suite Hotel προσφέρει θέα στη θάλασσα, πολυτελείς σουίτες και βίλες, οι περισσότερες με ιδιωτικές πισίνες. Πολλές από αυτές έχουν πολυτελή μπάνια με ατμόλουτρο, κομψά και ευρύχωρα σαλόνια, ενώ όλες διαθέτουν εκπληκτική θέα στη θάλασσα.
Το αποκλειστικό Six Senses Spas διαθέτει ένα αυθεντικό τούρκικο χαμάμ, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν περιποιήσεις, εμπνευσμένες μέσα από αιώνες μιας υγιούς παράδοσης. Το σπα προσφέρει ολιστικές
περιποιήσεις και θεραπείες.
Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, στο εστιατόριο Elies, σερβίρονται μεσογειακά και κρητικά γεύματα à la carte, ενώ μεσημεριανό γεύμα σερβίρεται στην ταβέρνα Odysseus, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, με ποικιλία φρέσκων θαλασσινών και ελληνικών πιάτων.
Το Kirki bar, προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα και είναι το ιδανικό μέρος για απεριτίφ και κοκτέιλ, συνοδεία μουσικής από πιάνο το βράδυ, ενώ στο Beach Bar σερβίρονται ποτά και σνακ όλη την ημέρα.
Οι επισκέπτες θα βρουν επίσης μια μεγάλη εξωτερική πισίνα, παιδική πισίνα και κέντρο φροντίδας για τα παιδιά, μια αμμώδη παραλία, καθώς και ένα κέντρο θαλάσσιων σπορ και γήπεδα τένις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: