Φυσικό Χώρο Αναψυχής Πλατανόραμα


προσφορά για Platanorama Θεσσαλονίκη

Το Πλατανόραμα είναι αυτό ακριβώς που δηλώνει το όνομά του. Μία όαση 12 στρεμμάτων στην οποία θα βρείτε όλες τις παροχές που εγγυώνται μια επιτυχημένη απόδραση.Πλατάνια, πολύ οξυγόνο, καφέ, εστιατόριο, εγκαταστάσεις 5X5, μπάσκετ και βόλεϊ αλλά και ιππασία με φόντο το απόλυτο πράσινο. Μόλις μισή ώρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης αυτός ο πολυχώρος αναψυχής διαθέτει αυτή την σαν...φυσικό χάρισμα ικανότητα να μετατρέπει τον ελεύθερο χρόνο σας σε πολύτιμες ώρες που περνούν με οικο-λογική και ευαισθησία.Το Πλατανόραμα, είναι ιδανικό για ρομαντικούς περιπάτους, οικογενειακές
εξορμήσεις και συναντήσεις της παρέας. Πλατάνια, πολύ οξυγόνο, καφέ, εστιατόριο, εγκαταστάσεις 5X5, μπάσκετ και βόλεϊ αλλά και παιδική χαρά, λίμνη με πάπιες και ιππασία με φόντο το απόλυτο πράσινο. Απολαύστε καφέ, αναψυκτικά, ποτά, παγωτά, φαγητό, και μια σειρά ήπιων αθλητικών δραστηριοτήτων, που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να επαναφέρετε την καλή φυσική κατάσταση στο νου αλλά και στο σώμα σας.Χαλαρώστε με την παρέα ή την οικογένειά σας στον απόλυτο Κήπο της Εδέμ απολαμβάνοντας υπέροχα πιάτα της ελληνικής κουζίνας, γλυκά και φυσικά ένα δροσιστικό καφέ, πριν ή μετά τη βόλτα σας με τα άλογα, που θα συμπληρώσουν ιδανικά την εκδρομή σας.
Image 1Image 2Image 3*Image 4
  • Σε μία έκταση 12 στρεμμάτων θα βρείτε πλατάνια, πολύ οξυγόνο, καφέ, εστιατόριο, εγκαταστάσεις 5X5, μπάσκετ και βόλεϊ αλλά και ιππασία με φόντο το απόλυτο πράσινο.
  • Σύγχρονοι και άνετοι χώροι μέσα στη φύση για καφέ, παγωτό, ποτό ή και πλήρες γεύμα, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Platanorama

8o Χλμ Γερακάρου-Ζαγκλιβέρι Δρόμος Θες/νικης-Καβάλας
57012 Θεσσαλονίκη
Website / Facebook
τηλ. επικοινωνία για κράτηση στο: 2310 410662.

Ωράριο λειτουργίας καθημερινά και Σαββατοκύριακα: 08:00 με 02:00.
Platanorama, Θεσσαλονίκη, 57012, 8o Χλμ Γερακάρου-Ζαγκλιβέρι Δρόμος Θες/νικης-Καβάλας 
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸