Centrotel Hotel στην Αθήνα


προσφορά για Centrotel Hotel Θεσσαλονίκη

Είτε επισκέπτεστε την Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή θέλετε η διαμονή σας εκτός από άνετη να είναι και βολική. Το Centrotel Hotel είναι η ιδανική επιλογή για εσάς, αφού βρίσκεται στο κέντρο, μόλις 300 μέτρα από το σταθμό Βικτώρια του ηλεκτρικού και 500 μέτρα από το σταθμό Λαρίσης.Το ξενοδοχείοΗ λειτουργία του ξεκίνησε το 2005. Το ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα νεόκτιστο κτίριο που αποτελείται από 7 ορόφους, 3 υπόγεια και έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τις ανάγκες του ξενοδοχείου. Το ευχάριστο και άνετο περιβάλλον και η ποιοτική φιλοξενία με όλες τις σύγχρονες ανέσεις θα σας εξασφαλίσουν μία αξέχαστη διαμονή. Το προσωπικό είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, πρόθυμο να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη.

Το Centrotel Hotel διαθέτει μπαρ, καθιστικό, υπόγειο parking, internet corner, δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης, καθημερινή υπηρεσία καθαριότητας των δωματίων και άλλες παροχές για να μην σας λείψει τίποτα.
Image 2 Image 1 
Δωμάτια

Κάθε δωμάτιο στο Centrotel είναι μοντέρνα διακοσμημένο και διαθέτει τηλεόραση, κλιματισμό, θέρμανση, ψυγείο, χρηματοκιβώτιο, μπαλκόνι, σεσουάρ, μπουρνούζια, σετ ατομικής περιποίησης κ.α.
  • Το Centrotel βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας μόλις 300 μέτρα από το σταθμό της Βικτώριας και 500 μέτρα από το σταθμό Λαρίσης.
  • Τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση, κλιματισμό, ψυγείο, χρηματοκιβώτιο, μπαλκόνι, σεσουάρ, μπουρνούζια, σετ ατομικής περιποίησης κ.α.
  • Το ξενοδοχείο διαθέτει μπαρ, καθιστικό, υπόγειο parking, internet corner, ασύρματη σύνδεση στο internet, καθημερινή υπηρεσία καθαριότητας κ.α.

Απαραίτητη κράτηση μέσω τηλεφώνου: 210 8258010 ή email στο reservation@centrotel.gr.Check in: 13:00, Check out: 12:00.

Centrotel Hotel

Παιωνίου 11Α
10440 Αθήνα
Website / Facebook
Centrotel Hotel, Αθήνα, 10440, Παιωνίου 11Α
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸