Chania Hotel στο Πήλιο



Αν θέλετε διακοπές που να συνδυάζουν βουνό και θάλασσα, το Πήλιο είναι ο ιδανικός προορισμός για εσάς, όλο το χρόνο με πολλές επιλογές σε αξιοθέατα, εκδρομές, καλό φαγητό και υπέροχες παραλίες με κρυστάλλινα νερά σε πολύ κοντινή απόσταση. Σε ένα από τα πιο γραφικά χωριά του, τα Χάνια, βρίσκεται το 3* Chania Hotel, με θέση προνομιακή για τουρισμό τεσσάρων εποχών.

Το ξενοδοχείο
Το Chania Hotel, ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1992 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2006. Προσφέρει σύγχρονες ανέσεις, ενώ διατηρεί στοιχεία από την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής. Χτισμένο, σε υψόμετρο 1200 μ. βρίσκεται μόλις 22 χλμ. από το Βόλο και μόλις 3 χιλιόμετρα από το χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου, γι αυτό και είναι γνωστό και αγαπημένο κατάλυμα όσων λατρεύουν τα χειμερινά σπορ. Βέβαια, είναι και η ιδανική επιλογή και τους καλοκαιρινούς και φθινοπωρινούς μήνες για όσους θέλουν να χαλαρώσουν κάνοντας κάτι διαφορετικό και ήρεμο. Στους χώρους του Chania Hotel, η ιδιαίτερη πηλιορείτικη αρχιτεκτονική αναδεικνύει ακόμη περισσότερο τη ζεστασιά και τη «σπιτική» ατμόσφαιρα και οι ανέσεις που σας παρέχει δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για τις διακοπές σας.
Δωμάτια
Το Chania Hotel διαθέτει 28 δωμάτια με παραδοσιακή διακόσμηση με μπαλκόνι και πανοραμική θέα στη θάλασσα, εκ των οποίων ορισμένα διαθέτουν τζάκι. Το ευχάριστο και καθαρό περιβάλλον σε συνδυασμό με τη φιλική εξυπηρέτηση σας προσφέρουν μοναδική αίσθηση ζεστασιάς και φροντίδας. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με έγχρωμη τηλεόραση, απευθείας τηλεφωνική σύνδεση, mini-bar, μπάνιο, στεγνωτήρα μαλλιών και καλλυντικά μπάνιου, διπλά τζάμια για θερμομόνωση – ηχομόνωση, πυροπροστασία, κεντρική θέρμανση και τζάκι σε ορισμένα δωμάτια.

Παροχές ξενοδοχείου
  • 24ωρη λειτουργία υποδοχής.
  • Εστιατόριο, Bar και καθιστικό με τζάκι.
  • Συσκευή FAX και H/Y με σύνδεση στο internet.
  • Δωρεάν WiFi.
  • Εκδρομές με συνοδεία οδηγού βουνού.
  • Παιδική χαρά.
  • Ευρύχωρο Parking αυτοκινήτων.
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια κατόπιν συνεννόησης.

Στον πλούσιο μπουφέ στην αίθουσα πρωινού, στο ισόγειο, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων πρωινού και παραδοσιακά γλυκίσματα, ενώ για τους λάτρεις του καλού φαγητού λειτουργεί η παραδοσιακή ταβέρνα "Το Χάνι του Ζαφείρη", όπου οι μυρωδιές από την προετοιμασία των πεντανόστιμων τοπικών εδεσμάτων θα σας ανοίξουν την όρεξη για το απολαυστικό γεύμα που θα ακολουθήσει. Η καφετέρια του ξενοδοχείου, είναι ιδανικός χώρος, για να καταστρώσετε τις πρωινές σας εξορμήσεις ή για να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική ημέρα. Στο σαλόνι σερβίρονται ποτά, ροφήματα και παραδοσιακά γλυκά της περιοχής κατά τη διάρκεια της μέρας, για να μην σας λείψει τίποτα.

Δραστηριότητες
Το μεγάλο πλεονέκτημα των διακοπών στο Πήλιο, είναι ότι μπορείτε να συνδυάσετε βουνό και θάλασσα, με πληθώρα επιλογών. Στις κοντινές παραλίες του Αιγαίου, η βλάστηση του Πηλίου αγγίζει τα κύματα της θάλασσας και στεφανώνει υπέροχες παραλίες, που προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για θαλάσσια σπορ, και για νυχτερινή ζωή. Οι καταδύσεις, το σέρφινγκ, το θαλάσσιο σκι, αλλά και το πέταγμα με το αλεξίπτωτο σε πολλές οργανωμένες παραλίες της Μαγνησίας, αποζημιώνουν όσους αγαπούν τη θάλασσα και δεν μπορούν να εγκαταλείψουν το βουνό. Επισκεφτείτε για βουτιές: Χορευτό, Άγιους Σαράντα, Πουρί, Άη Γιάννη, Παπά Νερό, Φακίστρα, Μυλοπόταμο, Λαμπινού, Ποτιστικά, Πάλτση, Κατηγιώργη, Πλατανιά, Αγριά, Κάτω Γατζέα, Καλά Νερά, Άφησσο, Λεφόκαστρο, Κάλαμο, Χόρτο, Μηλίνα. Τα γαλάζια νερά και η σκουροπράσινη βλάστηση αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό για απολαυστικές καλοκαιρινές ημερήσιες αποδράσεις. Πολλές από αυτές είναι οργανωμένες, ενώ θα βρείτε αμέτρητα παραθαλάσσια ταβερνάκια για παραδοσιακό φαγητό.
  • Το 3* Chania Hotel, βρίσκεται χτισμένο σε υψόμετρο 1200μ. μόλις 22 χλμ. από το Βόλο.
  • Διαθέτει δωμάτια με παραδοσιακή διακόσμηση με μπαλκόνι και πανοραμική θέα στη θάλασσα, εστιατόριο, bar και καθιστικό με τζάκι, παιδική χαρά, parking.
  • Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με έγχρωμη τηλεόραση, απευθείας τηλεφωνική σύνδεση, mini-bar, μπάνιο, στεγνωτήρα μαλλιών και καλλυντικά μπάνιου, διπλά τζάμια για θερμομόνωση – ηχομόνωση, πυροπροστασία και κεντρική θέρμανση.

Απαραίτητη τηλ. κράτηση (βάσει διαθεσιμότητας): 24280 96400.Check in: 14:00 & Check out: 12:00.

Chania Hotel

Χάνια
37011 Πήλιο
Website / Facebook
Chania Hotel, Πήλιο, 37011, Χάνια 
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸