Cocktail blog

Code Hotel στο Koh Samui Ταϊλάνδη




Οι παραλίες της Ταϊλάνδης είναι μυθικές: ψηλοί φοίνικες σκιάζουν την λευκή κρυστάλλινη αμμουδιά  τους, ενώ κάτω από το νερό κήποι κοραλλιών συνθέτους το βυθό. Τα βράδια beach parties γεμίζουν τις ακτές, με το αλκοόλ να ρέει και την διασκέδαση να έχει την τιμητική της. Η Ταιλάνδη είναι ένας εξωτικός προορισμός τόσο για αυτόν που θέλει να διασκεδάσει όσο και για αυτόν που θέλει να ηρεμήσει. Για τον κοσμοπολίτη όσο και για κάποιον που θέλει να κυκλοφορεί με ένα μαγιό σε μια παραλία για μέρες. 

Image 2

Έπειτα υπάρχει το θρησκευτικό στοιχείο. Ένα έθνος βουδιστών, όπου η θρησκευτική λατρεία είναι έντονη και ταυτόχρονα διακριτική, γεμάτη χρώματα που δίνουν στους τουρίστες μια μοναδική αίσθηση. Οι γραφικοί ναοί και τα χρυσά αγάλματα του Βούδα, αποτελούν μέρος του σκηνικού τόσο στο μοντέρνο όσο και το υπαίθριο σκηνικό. Οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν τον διαλογισμό ή να μπλεχτούν με τους ντόπιους σε διάφορα θρησκευτικά φεστιβάλ.
Image 3

Ασχέτως όμως με τι από τα παραπάνω σας προσελκύσει στον συγκεκριμένο προορισμό, αυτό που  θα σας κάνει να μην θέλετε να φύγετε από αυτόν είναι η τοπική κουζίνα και το Code. 
Image 4

Με πολύ απλά λόγια το Code είναι το καλύτερο design hotel του Koh Samui. Με ιδιαίτερη έμφαση στην αρχιτεκτονική και το design, πρόκειται για ένα εκπληκτικό θέρετρο που αποτελείτε από 40 πολυτελείς σουίτες, οι οποίες έχουν μοναδική θέα του ωκεανού. Σαν τοπίο από postcard, η ακτή του Bang Por βρίσκεται κάτω από τα πόδια σας και εκεί υπάρχει μια πληθώρα από παραδοσιακά φιλανδέζικα εστιατόρια αλλά και αρκετά bars.
Image 5
Το ολοκαίνουριο Code δεν θα μπορούσε να μην έχει και ένα λίαν εντυπωσιακό spa. Ονομάζεται «Cinnamon” και προσφέρει πολλές θεραπείες από διαφορετικές σχολές, παντρεύοντας έτσι ανατολικούς τρόπους μασάζ μαζί με δυτικούς. Έτσι ο επισκέπτης κερδίζει τα καλύτερα στοιχεία από τους δυο κόσμους, ένα «κέρδος» που το νιώθει σε κάθε κύτταρο του κορμιού του. 
Image 1

Από χαλαρωτικά μασάζ σώματος μέχρι αναζωογονητικά προσώπου, οι επαγγελματίες του Cinnamon θα αφήσουν τα χέρια τους να έχουν τον πρώτο λόγο. Εσείς δεν έχετε παρά να νιώσετε το στρες να εγκαταλείπει κάθε σας χιλιοστό και το σώμα σας να γεμίζει με μια αίσθηση ευεξίας ισορροπίας.
Image 2

Για την συνέχεια δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από Ταιλανδέζικη και Ευρωπαική κουζίνα στο εστιατόριο του Code, «Vanilla». Επικεντρωμένο το να προσφέρει τα πιο φρέσκα υλικά στους πιο απολαυστικούς συνδυασμούς γεύσεων και με τα υψηλότερα διεθνή στανταρ στον κόσμο της γαστρονομίας, το Vanilla σιγουρεύει πως θα απολαύσετε τη διατροφή σας κατά τη διαμονή σας στο Code.

Προσεγμένο μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια, το Code έχει βραβευτεί ως «Best Residential Development: Thailand» το 2011, ενώ έχει στους τίτλους του και το βραβείο «Best Interior Design: Thailand».

Hotel Code

55/11 Moo 6, Bang Por Soi 4,
84330 Meanam, Koh Samui
Website / Facebook
Check in: 14:00.
Check out: 12:00.
Hotel Code, Meanam, Koh Samui, 84330, 55/11 Moo 6, Bang Por Soi 4, 

Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: