Hotel Soleil στο Τολό του Ναυπλίου




Το ξενοδοχείο Soleil χτίστηκε το 1985 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2002. Χρησιμοποιήθηκαν μοντέρνα υλικά και εξελιγμένα μέσα πυροπροστασίας. Όλοι οι χώροι, από τα δωμάτια έως το εστιατόριο και τους κοινόχρηστους χώρους, ξεχωρίζουν από την προσοχή που έχει δοθεί στις λεπτομέρειες. Το ξενοδοχείο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το καλύτερο κομμάτι της παραλίας στο Τολό.Έτσι οι φιλοξενούμενοί του μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στην πισίνα ή τη θάλασσα με τη μακριά παραλία και τη χρυσή άμμο που προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από ομπρέλες, κρεβάτια και θαλάσσια σπορ. Παράλληλα παρέχει τη δυνατότητα πραγματοποίησης δεξιώσεων και συνεδρίων επιπέδου.

Προσφέρει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να χαλαρώσουν και νααπολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα. Αποτελεί όμως και το ιδανικό εφαλτήριογι' αυτούς που θέλουν να δουν και να ζήσουν έστω και για λίγο το πνεύμα της Αρχαίας Ελλάδας.
Το Τολό βρίσκεται επίσης 10 χιλιόμετρα μακρυά από το Ναύπλιο, την πρώτη πρωτεύουσα της ελεύθερης Ελλάδας με τα κάστρα του και τη παλιά πόλη που σε ταξιδεύει πίσω στο χρόνο.
Το ξενοδοχείο Soleil έχει 32 δωμάτια όλα με ατομικό μπάνιο και ντους. Όλα τα δωμάτια έχουν δικό τους μπαλκόνι με θέα προς τη θάλασσα ή την εξοχή.
Τα δωμάτια είναι μονόκλινα, δίκλινα η τρίκλινα. Επίσης, υπάρχουν και ορισμένα τετράκλινα δωμάτια για μεγαλύτερες οικογένειες. Όλα τα δωμάτια έχουν κλιματισμό και κεντρική θέρμανση και είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση, τηλέφωνο, ψυγείο και πιστολάκι για τα μαλλιά.
Εκτός από τον κήπο, την πισίνα και το μπαρ οι φίλοι των σπορ μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους παρακολουθώντας τον αγαπημένο τους αγώνα στην 32 ιντσών τηλεόραση.
Νομός με ιδιαίτερα αυξημένη τουριστική κίνηση η Αργολίδα, η οποία συνδυάζει πλήθος από φυσικές ομορφιές και αρχαιολογικά μνημεία, ενώ η κοντινή της απόσταση από την Αθήνα την κάνει προσιτή για επίσκεψη ακόμη και τα σαββατοκύριακα.
 

Hotel Soleil

Καστρακίου 3,
Τολό
τηλ.: 27520 59503



Προβολή Hotel Soleil σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸