Hotel Ειρήνη στη Θασο

προσφορά για Hotel ΕΙΡΗΝΗ Travel
Ένα νησί βουτηγμένο στο πράσινο και το γαλάζιο. Ένα νησί μοναχικό στο βορειότερο άκρο του Αιγαίου, συνδυάζει τη χρυσή άμμο με τα καταπράσινα βουνά . Δεν θα μπορούσαμε να μιλάμε για κανένα άλλο νησί εκτός από τη Θάσο.Λέγεται πως η Θάσος πήρε το όνομα της από τον γιό ή εγγονό του Αγήνορα του βασιλιά της Φοινίκης, τον Θάσο. Ο Θάσος, ενώ έψαχνε την αδερφή του Ευρώπη, που είχε απαχθεί από το Δία σταμάτησε στο νησί και εγκαταστάθηκε. Έτσι έγινε ο πρώτος βασιλιάς της. Υπάρχουν βέβαια ισχυρισμοί  ότι το νησί έχει διαφορετικό όνομα, όπως "Ιέρια", "Αιθρία" ή "Ακτή της Θεάς Δήμητρας".



Το ξενοδοχείο
Το “Ειρήνη” είναι ένα ξενοδοχείο με αυθεντική Ελληνική φιλοξενία, 600 μέτρα μακριά από την παραλία. Ανακαινίστηκε το 2005 και μπορείτε να βρείτε σε αυτό δίκλινα, τρίκλνα και τετράκλινα δωμάτια. Όλα τα δωμάτια έχουν μπάνιο με ζεστό νερό όλο το 24ωρο, κουζίνα, τηλεόραση, κλιματιστικό, ψυγείο και μπαλκόνι με θέα στο βουνό ή τη θάλασσα.
Image 2 Image 1 

Το ξενοδοχείο ακόμα περιλαμβάνει αίθουσα συγκεντρώσεων και κοινωνικής συναναστροφής, καταπράσινη αυλή με κήπο για να παίζουν ελεύθερα τα παιδιά σας (αν έχετε), barbecue και κιόσκι για στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ακόμη για να είναι ασφαλές το αυτοκίνητο σας υπάρχει ελεύθερο πάρκινγκ στο χώρο του ξενοδοχείου.

Δραστηριότητες
Μπορείτε να κάνετε το γύρω του νησιού και να δείτε από τις πιο κοσμοπολίτικες μέχρι και τις πιο άβατες παραλίες παίρνοντας καραβάκια από τον Ποτό, τα Λιμενάρια και τον Λιμένα. Σε όσους αρέσει η πεζοπορία υπάρχουν πολλά φυσικά μονοπάτια. Επισκεφθείτε τις Μαριές ανάμεσα στα βουνά όπου υπάρχει μια τεχνητή λίμνη. Οι λάτρεις του windsurfing μπορούν να τιθασεύσουν τα κύματα στην παραλία Παράδεισος στο νότιο τμήμα του νησιού. Αν πάλι είστε φίλοι του ψαρέματος, επισκεφτείτε την Αστρίδα και το Καλάμι.

Τα γραφικά μαγαζάκια στην αγορά του Λιμένα θα δώσουν άλλη αίσθηση στις απογευματινές σας βόλτες. Για την βραδινή σας διασκέδαση μπορείτε να πάτε στην παραλία του Λιμένα, στα Λιμενάρια και τον Ποτό. Εκεί θα βρείτε πλήθος από κλαμπ και μπαράκια. Ενώ στις παραλίες του νησιού  διοργανώνονται κάθε βράδυ beach party.
Image 3

Πως θα φτάσετε
Για να πάτε στη Θάσο πρέπει να πάρετε το Φέρρυ Μποτ ή το Flying Dolphin από την Καβάλα ή την Κεραμωτή. Υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια και το μέγιστο που μπορεί να διαρκέσει το ταξίδι σας από Καβάλα προς το λιμάνι του Πρίνου της Θάσου είναι 75 λεπτά. Ενώ  από Κεραμωτή για Θάσο είναι 35 λεπτά και από Καβάλα 45 λεπτά.
  • Ένα καταπράσινο νησί με καταγάλανα νερά
  • Το ξενοδοχείο ανακαινίστηκε το 2005
  • Δαντελωτές ακρογιαλιές, άγρια βράχια, απόκρυφες σπηλιές και φυσικές πισίνες υπόσχονται ανεπανάληπτες συγκινήσεις

Check-in στις 14:00 και Check-outστις 12:00.τηλ. επικοινωνία για κρατήσεις (βάσει διαθεσιμότητας) στα 25930 61546 & info@hotel-irene.gr

Hotel ΕΙΡΗΝΗ

Σκάλα Ποταμιάς
- Θάσος
Website / Facebook
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸