Σμαράγδι Hotel στη Σίφνο


προσφορά για Smaragdi Hotel Travel

Η Σίφνος έχει πολλά να προσφέρει ακόμα και στον πιο απαιτητικό. Τα επιβλητικά τοπία, οι γραφικοί οικισμοί, όπως η Απολλωνία και ο Αρτεμώνας, οι όμορφες παραλίες, τα μεσαιωνικά χωριά όπως το Κάστρο και τα παλιά μοναστήρια όπως η Χρυσοπηγή κάνουν την Σίφνο έναν πολύ δημοφιλή προορισμό. Στην Σίφνο θα βρείτε 365 εκκλησίες, άλλες μεγάλες και άλλες πολύ μικρές, όλες όμως πολύ όμορφες. Η Χρυσοπηγή είναι ίσως η πιο γνωστή εκκλησία στην Σίφνο και κατά κάποιο τρόπο συμβολίζει το νησί. Ο Αρτεμώνας βρίσκεται βόρεια της Απολλωνίας. Δεν είναι
απομακρυσμένο χωριό μιας και συνδέεται με την Απολλωνία. Εδώ μπορείτε να βρείτε τα πιο όμορφα σπίτια και αρχοντικά της Σίφνου και μια βόλτα στο χωριό είναι απαραίτητη (δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα). Ο Αρτεμώνας είναι ιδανικός για όσους θέλουν να βρίσκονται στο κέντρο του νησιού και να έχει τον Αρτεμώνα ως σημείο εκκίνησης για να επισκέπτεται το υπόλοιπο νησί. Η Σίφνος έχει υπέροχες παραλίες με χρυσή άμμο. Θα βρείτε καθαρές και ελκυστικές παραλίες στις Καμάρες, τον Φάρο και τον Πλατύ Γιαλό όπως και πιο ήσυχες και λιγότερο γνωστές στην Χερρόνησο, την Φικιάδα και την Φασολού.
Image 1Image 3

Το ξενοδοχείο
Ένας επισκέπτης, είπε κάποτε, πως το όνομά του είναι ταιριαστό, γιατί, ένα στολίδι είναι για του Αρτεμώνα την πλατεία.Εκεί, πάνω στην πιο παραδοσιακή πλατεία του νησιού, και μόλις πέντε λεπτά από την πρωτεύουσα Απολλωνία, βρίσκεται το Σμαράγδι. Ιδανικό μέρος για ξεχωριστές διακοπές, σε ένα από τα πιο όμορφα και γραφικά νησιά των Κυκλάδων. Το Σμαράγδι αποτελείται από 12 δωμάτια χτισμένα σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του τόπου με δυνατότητα να φιλοξενήσουν 2-4 άτομα, πλήρως εξοπλισμένα παρέχοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Image 4

Παροχές δωματίων/ξενοδοχείου
τηλέφωνο, mini bar, έγχρωμη τηλεόραση, αυτόνομο κλιματισμό, στεγνωτήρα μαλλιών, καλλυντικά μπάνιου, χρηματοκιβώτιο, μπαλκόνι, καθημερινός καθαρισμός δωματίων.

Image 5
Image 2 

Πώς θα φτάσετε
Το ταξίδι για την Σίφνο ξεκινάει από τον Πειραιά και διαρκεί μεταξύ 2,5 ωρών - αν ταξιδέψετε με High Speed (catamaran) και 5,5 ωρών - αν ταξιδέψετε με το πλοίο την γραμμής ( Αναχωρήσεις από Πειραιά για Σίφνο και αναχωρήσεις από Σίφνο).

Image 1 
  • Πάνω στην πιο παραδοσιακή πλατεία του νησιού, μόλις 5 λεπτά από την πρωτεύουσα
  • Δωμάτια παραδοσιακής αρχιτεκτονικής με όλες τις ανέσεις

Τηλ. κρατήσεων (βάσει διαθεσιμότητας): 22840 33901 ή στο info@smaragdi.gr
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸