Cocktail blog

Ψηφιακό Θερμόμετρο Αυτιού-Ion USB Insta-Scan Thermometer


Image 1

Το ψηφιακό θερμόμετρο αυτιού Ion USB Insta-Scan Thermometer είναι ό,τι πιο σύγχρονο μπορείτε και πρέπει να έχετε στο ντουλάπι με τα φάρμακα. Είναι πρακτικό, εύκολο στη χρήση και θα σας δώσει με απόλυτη ακρίβεια τη σωστή θερμοκρασία, με ενδείξεις για το αν είναι κανονική, υψηλή ή χαμηλή.Το Ion USB Insta-Scan Thermometer διαθέτει ειδικό λογισμικό και καλώδιο USB για να το συνδέσετε με τον υπολογιστή σας και να περάσετε σε αρχείο τα αποτελέσματα για να τα στείλετε στον ιατρό σας. Επίσης έχει
δυνατότητα αποθήκευσης των 20 τελευταίων μετρήσεων, ιδιαίτερα χρήσιμο τις ημέρες που ο πυρετός πότε πέφτει και πότε ανεβαίνει και δεν ξέρετε αν γίνεστε καλύτερα ή χειρότερα.Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά του, είναι ότι η μέτρηση της θερμοκρασίας γίνεται απλά τοποθετώντας το στο αυτί. Πολύ βολικό, όταν ο πυρετός κρατάει μέρες και η μασχάλη σας δεν αντέχει άλλο το συμβατικό θερμόμετρο, αλλά και για παιδάκια που σπανίως κάθονται ακίνητα για να τους πάρετε τη θερμοκρασία.
προσφορά για e-gadgets ShoppingImage 2

  • Ψηφιακό θερμόμετρο αυτιού για ακριβή μέτρηση της θερμοκρασίας, εύκολα και γρήγορα.
  • Με το ειδικό λογισμικό που θα εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας και το καλώδιο USB, μπορείτε να αποθηκεύετε τα αποτελέσματα σε ένα αρχείο.
  • Το Ion-USB-Insta-Scan-Thermometer έχει μνήμη για αποθήκευση 20 μετρήσεων.

Τηλ. επικοινωνίας: 210 3628080. 

Για παραλαβή από κατάστημα: Σόλωνος 54, Αθήνα.
Ώρες λειτουργίας: 10:00-17:30.



e-gadgets

info@e-gadgets.gr
210 3628080
Website / Facebook
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: