Cocktail blog

Mari Christi Apartments στην Κεφαλονιά




Τα διαμερίσματα Mari -Christi είναι κτισμένα δίπλα στο κύμα στη πανέμορφη και κατάφυτη περιοχή του Πόρου.
Η απαράμιλλη θέα του πελάγους από τα μπαλκόνια του ξενοδοχείου μαγεύει κάθε επισκέπτη.
Απολαύστε τις διακοπές σας και τις υπηρεσίες που προσφέρονται απλόχερα στους επισκέπτες. Ένα από τα πιο σύγχρονα ξενοδοχειακά καταλύματα το Mari-Christi προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών μέσα σε ένα εύλογο πλαίσιο τιμών.

Τα διαμερίσματα Mari-Christi βρίσκονται 1χιλ. από την κεντρική πλατεία και το λιμάνι του χωριού, με την κοσμοπολίτικη παραλία και τις παραδοσιακές ταβέρνες δίπλα στο κύμα.

Ο Πόρος

Ένας παραθαλάσσιος κήπος στο Ν.Α. άκρο της Κεφαλονιάς.
Βουνά, φαράγγια, ακρογιαλιές... εικόνες σαν να βγήκαν από την μαγική παλέτα ενός ζωγράφου, με χρώματα τόσο ταιριαστά που μιλάνε στην καρδιά σου.
Ένας κόσμος για στιγμές ξεκούρασης, ηρεμίας, διασκέδασης.
Ένας κόσμος διαφορετικός, που θα σε καταπλήξει από την πρώτη στιγμή. Σε προσκαλούμε, συντροφιά με την ομορφιά για αξέχαστες εμπειρίες.
Ίσως σε κανένα άλλο από τα νησιά της χώρας μας δεν είναι συγκεντρωμένα τόσα ιδιόμορφα εντυπωσιακά, αξιοθαύμαστα έργα της φύσης.
Ίσως μόνο στην Κεφαλονιά ο επισκέπτης είναι βέβαιος πως σε κάθε στιγμή της περιήγησής του θα ανακαλύψει κάποιο τοπίο, κάποια ακρογιαλιά, κάποιο χωριό που θα τον γεμίσει έκπληξη και δέος.

Ένας τέτοιος τόπος είναι ο Πόρος. Ένα γραφικότατο τοπίο συνδυασμένο από βουνά, φαράγγια και ζηλευτές ακρογιαλιές στο Ν.Α. άκρο της Κεφαλονιάς κερδίζει την συμπάθεια του κάθε επισκέπτη.
Ο Πόρος κατοικήθηκε και άρχισε σιγά σιγά να εξελίσσεται μετά τους σεισμούς που συγκλόνισαν το 1953 το νησί.
Σήμερα αποτελεί ένα κύριο λιμάνι του νησιού, μια παραθαλάσσια πολυσύχναστη κωμόπολη, ένα εξαίσιο τοπίο σ' ένα μοναδικό συνδυασμό χρωμάτων της φύσης από πράσινο και γαλάζιο και υπόσχεται ιδανικές διακοπές γεμάτες ξεκούραση, ηρεμία και διασκέδαση σ' ένα περιβάλλον ευγένειας και φιλοξενίας.
Ο Πόρος είναι το μεγαλύτερο δημοτικό διαμέρισμα του νεοσύστατου Δήμου Ελειού-Πρόννων. Είναι ένα όμορφο γραφικό χωριό, γύρω από το οποίο βρίσκονται τα χωριά Τζανάτα, Ασπρογέρακας, Καμπιτσάτα και Ρίζα. Έχει πληθυσμό 1500 κατοίκους. Με το λιμάνι του αποτελεί σπουδαίο συγκοινωνιακό κόμβο της Κεφαλονιάς με την υπόλοιπη Ελλάδα. Κτίστηκε μετά τους σεισμούς του 1953, οπότε και τα λίγα ψαράδικα σπίτια του καταστράφηκαν. Είναι αρμονικά δομημένος στις παράκτιες παρυφές των βουνών Παχνί και ’τρος. Μια απέραντη δανδελωτή παραλία, πλούσια σε αμμουδιές και απάνεμα λιμανάκια μήκους 2 χλμ, αποτελεί τη θαλάσσια βιτρίνα του. Η θάλασσα, με την καθαριότητά της και τη διαύγειά της προσφέρει ένα φαντασμαγορικό θέαμα με την ποικιλία των χρωματισμών του βυθού της . Η περιοχή είναι φημισμένη και σαν ψαρότοπος, έχει δε παρατηρηθεί και η φώκια Monachus-Monachus στις θαλάσσιες σπηλιές και η χελώνα Caretta-Caretta.
Παροχές διαμερισμάτων:
  • Ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα
  • Αυτόνομος κλιματισμός
  • TV
  • Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα
  • Ψυγείο
  • Μπάνιο – Ντουζ
  • Υπηρεσία καθαριότητας
  • Χώρος Στάθμευσης
  • Wi-Fi Internet
  • Early check in στις 10:00
  • Late check out στις 18:00



Mari Christi
Πόρος, Κεφαλονιά, Ιόνια Νησιά
Τηλέφωνο: 6939635565
http://www.mari-christi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: