Cocktail blog

Maria Louiza Apartments-Πευκί Εύβοιας


προσφορά για Maria Louiza Apartments Θεσσαλονίκη

Με την άφιξη σας στο Πευκί έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε σε ένα όμορφο κομμάτι της χώρας μας, που συνδυάζει καταπράσινα βουνά και μια ήρεμη και καθαρή θάλασσα. Στοιχεία χαλάρωσης και ηρεμίας…Καλώς ορίσατε στο Maria Louiza. Μόλις 200 μ. από την θάλασσα, μέσα στο πράσινο και τα λουλούδια. Μία αίθουσα για πρωινό, καφέ για συναντήσεις και χαλάρωση, όπως και για συγκεντρώσεις ομίλων.Μέσα στον κήπο βρίσκεται ο χώρος του πρωινού. Ζυμωτό ψωμί, τσουρεκάκια, τυροπιτάκια, κέικ, τηγανόψωμα, λουκουμάδες, αλλά και μαρμελάδα, αποτελούν το λαχταριστό μενού του.
Όλα σπιτικά και φτιαγμένα από τους ανθρώπους του ξενοδοχείου. Το Maria Louiza Apartments διαθέτει μονόχωρα, δίχωρα δωμάτια και μία σουίτα, όλα φτιαγμένα με λειτουργική διάταξη και πολύ μεράκι. Τα διαμερίσματά είναι διαμπερή, με απεριόριστη θέα προς όλα τα σημεία του ορίζοντα. Διαθέτουν αυτόνομη θέρμανση, κλιματισμό, σίτες στις πόρτες και τα παράθυρα, αν θέλετε φυσική δροσιά. Τα εξωτερικά ρολά των κουφωμάτων λειτουργούν με ηλεκτρικό μηχανισμό.Υπάρχει ζεστό νερό όλο το 24ωρο, τηλεόραση, ασύρματο Internet, τηλέφωνο και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.
Γύρω από το Πευκί βρίσκονται σκορπισμένα χωριουδάκια, κατάλληλα για πορείες, περιτριγυρισμένα από μια καταγάλανη θάλασσα για μπάνιο, βαρκάδες και ψάρεμα. Σε όλο το μήκος της παραλίας θα συναντήσετε καφετέριες, ψαροταβέρνες, ψησταριές, ουζερί, club και ότι άλλο χρειάζεται για κοσμοπολίτικες βραδιές δίπλα στα βότσαλα. Στην περιοχή θα βρείτε ακόμα μοναστήρια, καταρράκτες, ιππικούς ομίλους αλλά και αρχαιολογικούς χώρους.
Image 1Image 2Image 3Image 4
  • Συνδυάστε τα καταπράσινα βουνά με τη θάλασσα.
  • Ανακαλύψτε γραφικά χωριά και μαγείες της Β Εύβοιας ή ζήστε κοσμοπολίτικες βραδιές δίπλα στο κύμα.

Maria Louiza Apartments

Πευκί
34200 Πευκί - Ευβοίας
Website / Facebook
Τηλέφωνο επικοινωνίας και κρατήσεων: 22260 40541
Email: info@marialouiza.gr

Check in 1μ.μ.
Check out 12μ.μ.
Maria Louiza Apartments, Πευκί - Ευβοίας, 34200, Πευκί 
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: