MIRABELLΕ HOTEL στη Ζάκυνθο




Το MIRABELLE HOTEL 3* βρίσκεται στη Ζάκυνθο στο τουριστικό θέρετρο του Αργασίου 2 χλμ. από την πόλη της Ζακύνθου και το λιμάνι και απέχει από τη θάλασσα μόνο 60 μ.!Οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν το εθνικό θαλάσσιο πάρκο, το διάσημο ναυάγιο και πολλές εκκλησίες στο όμορφο νησί της Ζακύνθου!Επιστρέφοντας, μπορούν να χαλαρώσουν με ένα ποτό ή καφέστο bar ή μία παρτίδα μπιλιάρδου, τάβλι, χαρτιά, επιτραπέζια παιχνίδια, βιβλία και computer!Το Αργάσι είναι ένα γραφικό, ήσυχο και ασφαλές μέρος, με πληθώρα καταστημάτων εστίασης - δώρων - ψυχαγωγίας - φαρμακείο. Το MIRABELLE HOTEL 3* είναι παραδοσιακής αρχιτεκτονικής συγκρότημα 3 κτιρίων ισογείου και πρώτου ορόφου, χτισμένο πάνω σε λόφο. Μοιάζει μ' ένα μικρό χωριό! Τα περισσότερα δωμάτια έχουν
θέα στη θάλασσα. Η ήσυχη τοποθεσία του ξενοδοχείου σας επιτρέπει να ακούτε τα κύματα της θάλασσας από το μπαλκόνι σας.Όλα τα υπόλοιπα δωμάτια έχουν θέα στον κήπο. Δωμάτια με μοντέρνα minimal επίπλωση, αρμονικά συνδυασμένη με πρωτότυπους πίνακες ζωγραφικήςεμπνευσμένους από τη ζωή του νησιού. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο δωμάτιό τους ή δίπλα στην πισίνα κάτω από τον ήλιο. Δωμάτια άνετα με δυνατότητα προσθήκη κλίνης με θέα θάλασσα και πισίνα ή θέα κήπο. Τα δωμάτια παρέχουν ψυγείο, τηλεόραση, κλιματιστικό, πιστολάκι μαλλιών, καλλυντικά μπάνιου, σιδερώστρα, θυρίδα φύλαξης τηλέφωνο. Το ξενοδοχείο διαθέτει πάρκιν,πισίνα, μπιλιάρδο, internet corner, βιβλιοθήκη, μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο και το λιμάνι.
Ο θαυμάσιος κήπος με την πλούσια βλάστηση είναι ιδανικός για όσους επιθυμούν να ξεκουραστούν και να απολαύσουν τις διακοπές τους. Το ξενοδοχείο προσφέρει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε όλα τα αξιοθέατα και τις παραλίες της Ζακύνθου.
 

MIRABELLΕ HOTEL

Αργάσι
Ζάκυνθος
τηλ.: 26950 45676



Προβολή Mirabelle Hotel σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸