Κορυφαία κάμερα τσέπης με Αndroid,ανάλυση 16 Mpix και Wi-Fi




Την πρώτη της ψηφιακή κάμερα τσέπης με λειτουργικό Android 2.3 Gingerbread και δυνατότητες ασύρματης επικοινωνίας παρουσίασε η Nikon.
H Coolpix S800c, που μοιάζει αρκετά με smartphone, μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές και να τρέξει όλες σχεδόν τις εφαρμογές Android στο Ίντερνετ, όπως facebook, twitter και Google Play.
Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη συσκευή Android, που συγχρόνως είναι και φωτογραφική μηχανή. Ο επεξεργαστής Cortex A9 προσφέρει την ισχύ που χρειάζεται μία συσκευή Android , ενώ η μηχανή EXPEED C2, σε συνδυασμό με τον φακό τύπου BSI CMOS , φροντίζει για την άψογη λήψη φωτογραφιών και βίντεο, με μεγίστη ανάλυση 16 Mpix και οπτικό ζουμ Χ10.

Μικρή σε μέγεθος και βάρος, μόλις 184 γραμμάρια, αλλά μεγάλη σε δυνατότητες. Το δημιούργημα της Nikon πραγματοποιεί βιντεολήψεις υψηλής ευκρίνειας με 30 καρέ το δευτερόλεπτο και διαθέτει εντυπωσιακή οθόνη αφής 3,5 ιντσών τεχνολογίας organic LED, με ανάλυση 800Χ480.
Η κάμερα ενσωματώνει 1.7 GB εσωτερική μνήμη , που μπορεί να επεκταθεί με κάρτα μνήμης SDHC, ενώ διαθέτει σύστημα GPS, για την καταγραφή των σημείων όπου πραγματοποιήθηκαν λήψεις και θύρες USB 3.0 και HDMI.
Με ενδεικτική τιμή κοντά στα 300 ευρώ, η κάμερα αυτή διαθέτει όλα τα προσόντα για να πετύχει στην αγορά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸