Cocktail blog

Ξενοδοχειο Negroponte Resort Eretria στη Χαλκίδα



Στην βενετσιάνικη ονομασία της πόλης της Χαλκίδας, Negroponte, στηρίχθηκαν για το όνομα του ξενοδοχειακού συγκροτήματοςNegroponte Resort Eretria.
Εμπνεόμενοι από τη ρομαντική εκείνη εποχή και βασιζόμενοι στομέτρο και την αρμονία, δημιούργησαν ένα σύγχρονο ξενοδοχείο, άνετο, αισθητικά άρτιο και απόλυταεναρμονισμένο στο περιβάλλον!

Το Negroponte Resort Eretria 5* είναι χτισμένο σε μία ειδυλλιακή παραθαλάσσια τοποθεσία, μόλις δύο χιλιόμετρα από την ιστορική Ερέτρια. Περιστοιχισμένο από αιωνόβια πεύκα και σχοίνα, αγκαλιάζει τη θάλασσα μπροστά του και προσφέρει μοναδική θέα στον Ευβοϊκό Κόλπο και την ακτή της Ανατολικής Αττικής.

Μόλις 70 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος αποτελείιδανικό προορισμό είτε για οικογενειακές διακοπές και εταιρικές συναντήσεις ή και για ολιγοήμερη απόδραση.
Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο σε σχήμα U. Η αρχιτεκτονική διαρρύθμιση των κτιρίων είναι τέτοια ώστε να επιτρέπει στα περισσότερα από τα 108 δωμάτια και σουίτες να έχουν θέα στη θάλασσα και στην ανοιχτή πισίνα. Ο νότιος προσανατολισμός του ξενοδοχείου επιτρέπει στα δωμάτια και τους δημόσιους χώρους να ακολουθούν τον ήλιο από την ανατολή ως την δύση προσφέρονταςμοναδικές ηλιόλουστες μέρες και ρομαντικά ηλιοβασιλέματα!
Για την κατασκευή του ξενοδοχείου χρησιμοποιήθηκαν όσο το δυνατό περισσότερα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Έτσι στα δωμάτια συναντάμε ξύλινες αυτοφερόμενες στέγες, μπάνια επενδυμένα με μάρμαρο Σκύρου, ξύλινα κουφώματα και δάπεδα. Τα κρεβάτια της εταιρείας Coco – Mat είναι κατασκευασμένα από 100% φυσικά υλικά χωρίς να περιέχουν μεταλλικά στοιχεία και ελατήρια.
Όλα τα δωμάτια είναι για μη καπνιστές και είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση, μίνι μπαρ και ενσύρματη ή ασύρματη σύνδεση στο internet.
Στο Negroponte Resort Eretria συνεχίζουν την παράδοση της κλασικής Ελληνικής κουζίνας με πιάτα απλά, αυθεντικά και νόστιμα. Η σταθερή πελατεία εκτιμά την αφοσίωση στην καθημερινή επιλογή φρέσκων εποχιακών προϊόντων, στη χρησιμοποίηση ελαιόλαδου και στην άριστη τεχνογνωσία στην καθημερινή προετοιμασία των εδεσμάτων μας. Εγγυημένη είναι η καθημερινή παραγωγή φρέσκων αρτοποιημάτων και γλυκών από εκλεκτές πρώτες ύλες ελαχιστοποιώντας τη χρήση έτοιμων μιγμάτων ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας.
Το εστιατόριο Levante και η Βεράντα βρίσκονται στο πρώτο όροφο του ξενοδοχείου και έχουν πανοραμική θέα στον Ευβοϊκό και στη παραλία με τα σκοίνα καθώς και θέα προς την ανοιχτή πισίνα και τον πευκώνα.
Το εστιατόριο Levante είναι το κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου όπου σερβίρεται το πρωινό σε πλήρη εκλεκτό μπουφέ, γεύμα α λα καρτ καθώς και το βραδινό μπουφέ κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σαιζόν ή σε περιόδους υψηλής ζήτησης.
Απολαύστε την καλοκαιρινή ανατολή και το πρωινό σας στη Βεράντα και θαυμάστε την πανοραμική θέα του Ευβοϊκού κόλπου και την Ακτή της Ανατολικής Αττικής.

NEGROPONTE Resort Eretria / Welcome

Find out about five star lodging in Eretria; includes room photos and descriptions, details on activities, and reservation form.

Χαρακτηριστικα του ...

22.000 τετραγωνικά μέτρα ιδιοκτησίας κατά μήκος μίας ...

Πολιτική Απορρήτου

Ο παρών δικτυακός τόπος http://www.negroponteresort.gr ...

Children

Children can occupy themselves in a creative manner while being ...

NEGROPONTE Resort Eretria ...

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ · ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ · ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ...

Location

Indoor pool 28 oC. NEGROPONTE Resort Eretria: Welcome ...

Δωματια

Το ξενοδοχείο Negroponte Resort Eretria είναι χτισμένο σε σχήμα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: