Cocktail blog

Orama Hotel στη Λίμνη Πλαστήρα




Το Orama Hotel βρίσκεται στο χωριό Κρυονέρι της λίμνης Πλαστήρα. Η περιοχή ενδείκνυται για διακοπές όλες τις εποχές του χρόνου, ενώ το ξενοδοχείο  είναι από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Καρδίτσα!Η κατασκευή του ξενοδοχείου Όραμα στην Καρδίτσα είναι σε απόλυτη αρμονίαμε το τοπίο της περιοχής. Το ξενοδοχείο είναι κτισμένο ανάμεσα στην κοινότηταΚρυονερίου και Καλύβια Πεζούλας, μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της λίμνης Πλαστήρα!Η οικογένεια Κρικέλη έφτιαξε ένα 3 αστέρων ξενοδοχείο στη λίμνη Πλαστήρα μ' όλες τις απαραίτητες ανέσεις για μια ευχάριστη και συγχρόνως οικονομικήδιαμονή στην Καρδίτσα, σύμφωνα με τα δεδομένα της εποχής!

Λίμνη Πλαστήρα

Το στολίδι των Αγράφων και του νομού βρίσκεται 25 km δυτικά της Καρδίτσας. Το τοπίο είναι συναρπαστικό καθώς η πανέμορφη λίμνηαγκαλιάζεται από ψηλά, κατάφυτα βουνά!  Η περιοχή θεωρείται "παράδεισος" για κάθε φυσιολάτρη και παρέχει τη δυνατότητα για ορειβασία, ψάρεμα, για εξάσκηση σ' όλων των ειδών τα αθλήματα βουνού και περιπάτους στο δάσος καθώς και άλλες δραστηριότητες στη λίμνη Πλαστήρα!
Οι διακοπές στη λίμνη Πλαστήρα είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία!  Η λίμνη είναι τεχνητή και δημιουργήθηκε μετά την κατασκευή του φράγματος, μιας τεράστιας κατασκευής σε σχήμα τόξου ύψους 83 μ. και μήκους 200 μ. Ανεβαίνοντας προς τη λίμνη Πλαστήρα μπορείτε να επισκεφθείτε τον παραδοσιακό οικισμό Άγιο Γεώργιο και τα γραφικά χωριά Πορτίτσα καιΜοσχάτο.
Όλα έχουν όμορφη θέα στο Θεσσαλικό κάμπο και είναι από τα αγαπημένα στέκια των Καρδιτσιωτών για βραδινό φαγητό το καλοκαίρι. Φυσικά δε θα παραλείψετε να επισκεφθείτε τον υδροηλεκτρικό σταθμό της ΔΕΗ, ο οποίος κινείται από τα νερά της λίμνης!
Όλα τα χωριά γύρω από τη λίμνη είναι πανέμορφα! Στο Νεοχώρι, που απλώνεται σε μεγάλη έκταση και έχει την καλύτερη θέα στη λίμνη, βρίσκονται οι περισσότεροι ξενώνες, ενώ μεγαλύτερη εμπορική και βραδινή κίνηση έχουν τα Καλύβια Πεζούλας.
 

Orama Hotel

Λίμνη Πλαστήρα,
Κοινότητα Κουτσοδήμου
Κρυονέρι
τηλ.: 24410 92994
τηλ.: 6932 732060



View Orama Hotel in a larger map
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: