Senses Boutique Hotel στη Σαντορίνη


προσφορά για Senses Boutique Hotel Travel


Ιδανικό σκηνικό διακοπών
Ανάμεσα στα Φηρά και στην Οία, το Ημεροβίγλι είναι το ιδανικό spot για διακοπές στη Σαντορίνη αφού προσφέρει την πιο συγκλονιστική θέα στο απέραντο γαλάζιο. Βρίσκεται περίπου 2 μίλια βόρεια των Φηρών και νότια της Οίας. Το Ημεροβίγλι είναι χτισμένο στην κορυφή της Καλντέρας, 300 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Έχει μερικές εκατοντάδες κατοίκους, ενώ αποτελεί εθνική κληρονομιά με πολλά ξωκλήσια και εκκλησίες. Το κάστρο του Σκάρου που βρίσκεται στην κορυφή του βράχου
κάτω από το χωριό, αποτελεί το σημαντικότερο ορόσημο για το Ημεροβίγλι. Ένα χωριό που αποτελούσε την πρωτεύουσα του νησιού μεχρι τον 18ο αιώνα. Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία στο χωριό, ίσως και περισσότερα απ’οτι στα Φηρά και στην Οία. Μπορείτε να περπατήσετε ως εκεί από τα Φηρά, περνώντας μέσα από το Φηροστεφάνι.
Image 4
Το Ξενοδοχείο
Το Ξενοδοχείο Senses Boutique είναι χτισμένο στην άκρη της Καλντέρας, 300 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Πρόκειτα για ένα πρόσφατα ανακαινισμένο κτίριο που βρίσκεται στο Ημεροβίγλι και προσφέρει μοναδική θέα προς την Καλντέρα και το Αιγαίο.
Το Senses έχει δημιουργηθεί για να σας προσφέρει αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης.
Αποτελείται από ρομαντικά, αλλά και συνάμα σύγχρονης αισθητικής δωμάτια, κάθε ένα σε διαφορετικούς χρωματισμούς. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι με θέα προς την καλντέρα…
Παροχές δωματίων
Όλα τα δωμάτια αποτελούν ένα συνδυασμό σύγχρονης αισθητικής και παραδοσιακής διακόσμησης.Κάθε δωμάτιο έχει διαφορετικό όνομα και χρώμα που έχουν επιλεγεί βάσει των συναισθημάτων μας.Τα ιδιωτικά μπαλκόνια προσφέρουν εκπληκτική θέα προς στην καλντέρα.
Image 1
Petit Double Room
Για 1 – 2 άτομα, κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι, καθιστικό, μπάνιο με ντους και μπαλκόνι με επίπλωση και θέα προς την Καλντέρα
Image 2
Superb Double Room
Για 1– 3 άτομα, κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι, καναπέ κρεβάτι, καθιστικό, μπάνιο με ντους, μπαλκόνι με επίπλωση και θέα προς την καλντέρα, καθώς και δεύτερη βεράντα με εξωτερικό θερμαινόμενο Jacuzzi και θέα προς τα παραδοσιακά σοκάκια του χωριού αλλά και την Καλντέρα
Γευθείτε το!
Το πρωινό σερβίρεται στο δωμάτιο. Κάθε πρωί ένα καλάθι με παραδοσιακά τοπικά προϊόντα της Σαντορίνης με φρέσκα αρτοσκευάσματα, φρούτα και αλλαντικά σας προετοιμάζει με τον καλύτερο τρόπο για να απολαύσετε την ημέρα. Το πρωινό, λοιπόν κατά κάποιο τρόπο φτιάχνεται από ... εσάς τους ίδιους! Ό,τι χρειαστείτε βρίσκεται στο δωμάτιό σας έτοιμο να χρησιμοποιηθεί όπως εσείς νομίζετε.
Image 3
Υπηρεσίες-Δραστηριότητες
Το Senses Boutique Hotel προσφέρει πολλές παροχές και μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα για αξέχαστες διακοπές στην Σαντορίνη.
Παροχές Ξενοδοχείου Senses Boutique
Υποδοχή
Υπαίθριος χώρος χαλάρωσης
Καθημερινή καθαριότητα
Υπηρεσία πλυντηρίου, κατόπιν αιτήματος
Επιπλέον Υπηρεσίες
Το Senses Boutique σας προσφέρει μια ποικιλία επιλογών με πράγματα που μπορείτε να κάνετε κατά την παραμονή σας στη Σαντορίνη
Ιστιοπλοΐα στην Καλντέρα
Βόλτα γύρω από τη Σαντορίνη με παραδοσιακές βάρκες
Ξενάγηση στο νησί
Χαλαρωτικό Μασάζ
Υπηρεσίες ομορφιάς
Καταδύσεις
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Ενοικίαση Μηχανής
Μετακινήσεις
Πώς θα πάτε
Ακτοπλοικώς
Το νησί έχει πολύ καλή ακτοπλοϊκή σύνδεση. Καθημερινά πραγματοποιούνται δρομολόγια με πλοία και ταχύπλοα που συνδέουν τη Σαντορίνη με τον Πειραιά, τη Ραφήνα, τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων και την Κρήτη.
Το ταξίδι διαρκεί 8,30 ώρες με το συμβατικό πλοίο και 6 ώρες με το ταχύπλοο από το λιμάνι του Πειραιά.
Αεροπορικώς
Η Σαντορίνη συνδέεται αεροπορικώς με την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη και τα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου με πτήσεις που πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Την καλοκαιρινή περίοδο οι πτήσεις πυκνώνουν για να εξυπηρετήσουν τις αυξημένες τουριστικές ανάγκες, ενώ εκτελούνται και απευθείας πτήσεις από πόλεις του εξωτερικού.
Για περισσότερες πληροφορίες:
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΠΑΤΩΝ: 210 3530000
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ: 22860 31525, 31666
  • Ανάμεσα στα Φηρά και στην Οία, το Ημεροβίγλι είναι το ιδανικό spot για διακοπές στη Σαντορίνη αφού προσφέρει την πιο συγκλονιστική θέα στο απέραντο γαλάζιο.
  • Το Ξενοδοχείο Senses Boutique είναι χτισμένο στην άκρη της Καλντέρας, 300 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας
  • Τα superb double δωμάτια διαθέτουν και εξωτερικό θερμαινόμενο jacuzzi
  • Το πρωινό σερβίρεται στο δωμάτιο σε καλαθάκι με φρέσκα τοπικά προιόντα.

Τηλ. κρατήσεων (βάσει διαθεσιμότητας): 22860 23821 ή μέσω email στο:info@santorinisenses.com
Check-in: 14:00 check-out:12:00 

Senses Boutique Hotel

Ημεροβίγλι
87400 Σαντορίνη
Website / Facebook
Senses Boutique Hotel, Σαντορίνη, 87400, Ημεροβίγλι 
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸