Ψηφιακή Κάμερα Aiptek 3D i2, με Δυνατότητα Καταγραφής Τρισδιάστατων Βίντεο Και Φωτογραφίες HD


Image 1 
Η Aiptek 3D i2 είναι μια από τις πρώτες κάμερες της αγοράς με δυνατότητα καταγραφής τρισδιάστατων βίντεο. Διαθέτει 2 ξεχωριστούς φακούς και 2 αισθητήρες εικόνας HD που της επιτρέπουν να καταγράφει τρισδιάστατα (3D) βίντεο και φωτογραφίες σε ανάλυση υψηλής ευκρίνειας HD.
Τα βίντεο και οι φωτογραφίες αποθηκεύονται σε κάρτα μνήμης SD/SDHC/MMC. Η Aiptek 3D i2 διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη LCD 3D για την άμεση αναπαραγωγή όλων των 3D εγγραφών σας χωρίς την χρήση γυαλιών 3D. Επίσης, μπορείτε να τη συνδέσετε στον Η/Υ σας μέσω της ενσωματωμένης θύρας USB ή να τη συνδέσετε στην HD τηλεόραση σας μέσω καλωδίου HDMI.Η κάμερα Aiptek 3D i2 μπορεί επίσης να

καταγράψει HD βίντεο και φωτογραφίες δυο διαστάσεων (2D) όπως όλες οι κανονικές κάμερες που δεν χρησιμοποιούν την τρισδιάστατη τεχνολογία. 
Τρισδιάστατα Βίντεο από 2 φακούς: Οι 2 φακοί που διαθέτει επιτρέπουν την καταγραφή 3D βίντεο υψηλής ευκρίνειας στα 720p ενώ παράλληλα έχουν την δυνατότητα να τραβήξουν 3D φωτογραφίες στα 5 MP. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της τεχνολογίας «side by side» η οποία συγχωνεύει δύο φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από διαφορετικές γωνίες σε μία τρισδιάστατη φωτογραφία. 
Δυνατότητα καταγραφής 2D: Με την Aiptek 3D i2 δεν περιορίζεστε μόνο σε τρισδιάστατες λήψεις. Η Aiptek 3D i2 έχει την δυνατότητα να καταγράψει βίντεο ή να τραβήξει φωτογραφίες στην κλασσική μορφή δυο διαστάσεων. 
HD βίντεο στα 720p: Η Aiptek 3D i2 έχει την δυνατότητα καταγραφής βίντεο σε ανάλυση HD 1280x720 στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, η οποία είναι κατά 2.7 φορές καλύτερη από την ποιότητα ενός DVD. 
Οθόνη 3D LCD για προβολή τρισδιάστατων βίντεο χωρίς γυαλιά μέσω της τεχνολογίας «3D Live View». Παρόλο που τα βίντεο και οι φωτογραφίες που καταγράφει η Aiptek 3D i2 χρησιμοποιούν την τεχνολογία «side by side», η οθόνη LCD που διαθέτει χρησιμοποιεί την τεχνολογία «parallax barrier» η οποία σας επιτρέπει να δείτε τις εγγραφές σας σε τρισδιάστατη μορφή χωρίς να χρειάζεται να φορέσετε τα ειδικά τρισδιάστατα γυαλιά, ακόμα και κατά την διάρκεια της εγγραφής. Έτσι αφού καταγράψετε ένα τρισδιάστατο βίντεο μπορείτε να το δείτε άμεσα σε περιβάλλον 3D μέσω της οθόνης της Aiptek 3D i2. Η οθόνη της κάμερας λειτουργεί και για την αναπαραγωγή 2D βίντεο και φωτογραφιών αφού διαθέτει ειδικό κουμπί για εναλλαγή της χρήσης σε 3D ή 2D μορφή.  Θύρα HDMI για σύνδεση με HD TV: Το καλώδιο HDMI της Aiptek 3D i2 υποστηρίζει όλες τις μορφές αρχείων βίντεο συμπεριλαμβανομένων των μορφών 3D και 2D έτσι ώστε να μπορείτε να συνδέσετε την κάμερα σε οποιαδήποτε τηλεόραση που διαθέτει θύρα HDMI, είτε είναι απλή HD TV είτε 3D HD TV. 
Ενσωματωμένη θύρα USB: Η Aiptek 3D i2 διαθέτει ενσωματωμένο USB για την σύνδεση της κάμερας σε οποιοδήποτε Η/Υ ώστε να μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε τις εγγραφές σας. Και για να γίνει ακόμα πιο εύκολη η ζωή σας η Aiptek παρέχει ειδικό λογισμικό για να μπορείτε να φορτώσετε όλες τις εγγραφές σας στο YouTube3D με το πάτημα ενός κουμπιού. 
Θύρα για κάρτες μνήμης SD: Δυνατότητα εγγραφής βίντεο υψηλής ευκρίνειας HD στα 720p διάρκειας έως 16 ωρών σε κάρτα SD χωρητικότητας 32GB. 
Διαστάσεις Τσέπης: Η κάμερα Aiptek 3D i2 μπορεί να χωρέσει στην τσέπη σας ώστε να την έχετε πάντα μαζί σας όπου κι αν πάτε. Οι διαστάσεις της είναι 11.8X7.2X2.3εκ. ενώ το συνολικό της βάρος (συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας Li-Ion) δεν ξεπερνά τα 200γρ. 4 Κουμπιά για πλήρη έλεγχο: Με τέσσερα μόνο βασικά κουμπιά η Aiptek 3D i2 είναι πανεύκολη στον χειρισμό. Τα κουμπιά σας δίνουν την δυνατότητα να ξεκινήσετε την εγγραφή βίντεο σε ποιότητα HD, να τραβήξετε φωτογραφίες ή ακόμα και να σβήσετε αρχεία από την κάρτα μνήμης. Το τελευταίο κουμπί αναλαμβάνει την εναλλαγή της οθόνης σε τεχνολογία 2D ή 3D. 

3D HD TV: Η Aiptek 3D i2 καταγράφει τα τρισδιάστατα βίντεο σε αρχεία μορφής MP4 που είναι συμβατά με τις περισσότερες τηλεοράσεις 3D HDTV. Για τους χρήστες που δεν διαθέτουν τηλεόραση 3D η Aiptek έχει συμπεριλάβει στην συσκευασία ειδικό λογισμικό που επιτρέπει την μετατροπή των αρχείων βίντεο στην κλασική μορφή 3D Anaglyph. Αφού πραγματοποιήσετε την μετατροπή στις εγγραφές σας θα έχετε την δυνατότητα να δείτε όλες τις 3D εγγραφές σας σε κανονικές τηλεοράσεις HDTV ή στην οθόνη του Η/Υ σας χρησιμοποιώντας τα γυαλιά με τους κόκκινους-μπλε φακούς.

  • Διαθέτει 2 ξεχωριστούς φακούς και 2 αισθητήρες εικόνας HD που της επιτρέπουν να καταγράφει τρισδιάστατα (3D) βίντεο και φωτογραφίες σε ανάλυση υψηλής ευκρίνειας HD.
  • Ενσωματωμένη οθόνη LCD 3D για την άμεση αναπαραγωγή όλων των 3D εγγραφών σας χωρίς την χρήση γυαλιών 3D.
  • Θύρα HDMI για σύνδεση με HD TV.
  • Ενσωματωμένη θύρα USB.
  • HD βίντεο στα 720p.
  • Διαστάσεις Τσέπης.
  • 4 Κουμπιά για πλήρη έλεγχο.
Image 3Image 2

Τηλ. επικοινωνίας: 210 6858635 (Ώρες: 09:00 με 16:00).
Για παραλαβή: Χαλάνδρι,Σωκράτους 18, ΤΚ 15232.

Shop4less

Σωκράτους 18
15232 Χαλάνδρι
Website / Facebook
Shop4less, Χαλάνδρι, 15232, Σωκράτους 18
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸