Cocktail blog

Ξενώνα Λιόγερμα στο Λουτράκι Αριδαίας

προσφορά για Ξενώνας Λιόγερμα Travel
Τι κι αν τελείωσε το καλοκαίρι. Αφήστε τα μαγιό στη άκρη γιατί σύντομα θα τα χρειαστείτε και πάλι. Γιατί εδώ στην απόλυτη αίσθηση της φύσης και του πρασίνου στους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν όλα παίζουν. Όπως φυσικά σε απόσταση μόλις 1,5 χλμ, οι ιαματικές πηγές Λουτρών Λουτρακίου και βέβαια ο Ξενώνας «Λιόγερμα» με τους άριστα εξοπλισμένους χώρους και τα δωμάτια με τζάκι ή με κοινό σαλόνι και τζάκι (για παρέες). Συν το μοναδικό παραδοσιακό πρωινό.Η φιλοξενία στον Ξενώνα Λιόγερμα γίνεται με την προσωπική μέριμνα των ιδιοκτήτων που θα φροντίσουν να ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες στην περιοχή καθώς θα σας δώσουν και πληροφορίες για την περιήγηση σας στα Λουτρά που
βρίσκονται 3 λεπτά με το αυτοκίνητο από τον Ξενώνα (το μαγιό που είπαμε).Τα «Λουτρά Πόζαρ», του Δήμου Λουτρακίου Αριδαίας, βρίσκονται 1,5 ώρα από την Θεσσαλονίκη. Είναι μια εκδρομή που μπορεί να γίνει πολύ εύκολα. Και η περίοδος που διανύουμε είναι κλιματολογικά ιδανική. Η περιοχή γεμίζει από νεαρά ζευγάρια και οικογένειες που θέλουν να συνδυάσουν από δύο έως περισσότερες ημέρες ευεξίας και φυσικής χαλάρωσης σε συνδυασμό με το καλό φαγητό της περιοχής.Σε απόσταση ελάχιστων λεπτών από τον Ξενώνα Λιόγερμα βρίσκεται το οινοποιείο «Πλαγιές Βόρα» το οποίο φτιάχνει εξαιρετικά κρασιά και μπορείτε δωρεάν να κάνετε γευστική δοκιμή σε διάφορες σοδιές. Σε ένα οινοποιείο που βγάζει μικρές σειρές για λίγους η ζωή είναι πραγματικά όμορφη (ευκαιρία να αποκτήσετε φιάλες σε προνομιακές τιμές).
Image 2Image 1
Image 3Image 4
Τα ιαματικά θερμά νερά στα Λουτρά έχουν σταθερή θερμοκρασία 37°C και αυτά περιλαμβάνουν:
  • Μια ανοικτή πολύ μεγάλη πισίνα με ιαματικό νερό, ανάμεσα στα δέντρα και το καφέ μπαρ των λουτρών. 
  • Τον «καταρράκτη», που αποτελεί φυσική μινι πισίνα με χαμηλή στάθμη για λουόμενους που αφήνονται στην πίεση του νερού που πέφτει από μικρό ύψος ενώ το γύρω περιβάλλον είναι μαγευτικό, αφού οι λουόμενοι στην ουσία βρίσκονται στο πλάι ενός μικρού ποταμού. 
  • Τις μικρές ιδιωτικές πισίνες που πηγάζουν υπογείως από τις εκβολές του λουτρών. Η ηρεμία διαταράσσεται μόνο από μικρές φούσκες που αναβλύζουν από το έδαφος. Μισθώνονται για 30 λεπτά χωρίς παρουσία τρίτων. 
  • Τέλος τα νέα υδροθεραπευτήρια Αλέξανδρος, που αποτελούν την αγαπημένη επίσκεψη των ζευγαριών, της οικογένειας ή μιας μεγάλης παρέας, μιας και μπορούν να απομονωθούν σε μικρές πισίνες από τις οποίες αναβλύζει ιαματικό νερό (για 30 λεπτά χωρίς παρουσία τρίτων).
  • Trivia:
    Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε το Σπηλαιολογικό Πάρκο, ένα σύμπλεγμα περίπου 15 σπηλαίων, με άφθονα ευρήματα προϊστορικών χρόνων, τα οποία εκτίθενται στο μικρό μουσείο των Λουτρών. Η περιοχή έχει ανακηρυχθεί ως σπηλαιοπάρκο (Σπηλαιοπάρκο Αλμωπίας) και είναι το πρώτο του είδους του στην Ελλάδα.
    Ιδανικοί κοντινοί προορισμοί: η Έδεσσα με τους διάσημους καταρράκτες της, και η αρχαία Πέλλα.
    Κατά την περίοδο λειτουργίας του χιονοδρομικού κέντρου, τα λουτρά μπορούν να συνδυαστούν ιδανικά. Το Χιονοδρομικό κέντρο Καιμακτσαλάν (Βόρας ) βρίσκεται περίπου 30 χλμ μακριά.
    • H απόλυτη αίσθηση της φύσης και του πρασίνου στους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν
    • Σε απόσταση 1,5 χλμ από τις ιαματικές πηγές Λουτρών Λουτρακίου Αριδαίας
    • Ένας ξενώνας με άριστα εξοπλισμένους χώρους, σε δωμάτια με τζάκι ή με κοινό σαλόνι και τζάκι (για παρέες) και μοναδικό παραδοσιακό πρωινό.

    Απαραίτητη η τηλ. επικοινωνία για κρατήσεις: 2384091314.

    Ξενώνας Λιόγερμα

    Λουτράκι Αριδαίας
    58400 Λουτράκι Αριδαίας
    Ξενώνας Λιόγερμα, Λουτράκι Αριδαίας, 58400, Λουτράκι Αριδαίας 
    Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: