Cocktail blog

Ξενοδοχείου Πρωτέας στους Αμπελοκήπους


Το ξενοδοχείο Πρωτέας είναι ένα μοντέρνο 3 αστέρων ξενοδοχείο που βρίσκεταιστο κέντρο της Αθήνας, σε κοντινή απόσταση από όλα τα σημεία ενδιαφέροντος, τους αρχαιολογικούς χώρους, όπως η Ακρόπολη, το Θέατρο του Λυκαβηττούκαι το Καλλιμάρμαρο Στάδιο, καθώς σε μικρή απόσταση από δύο εμπορικές περιοχές!
Την περιοχή του Κολωνακίου, η οποία είναι μια φημισμένη περιοχή, γεμάτηκαταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ και έντονη νυχτερινή διασκέδασηκαι την Ερμού στην περιοχή της Πλάκας, την παλαιότερη και γραφικότερη συνοικία της Αθήνας, γεμάτη από ταβέρνες, εστιατόρια κ.τ.λ.
Το ξενοδοχείο Πρωτέας διαθέτει 22 δίκλινα δωμάτια, πρόσφατα ανακαινισμένα με ζεστό, φυσικό και ήπιο
φωτισμό. Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό και θέρμανση, τηλεόραση με δορυφορικά κανάλια χωρίς χρέωση, ολόσωμο καθρέφτη, μαρμάρινο μπάνιο, ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο, τηλέφωνο και βεράντα.
Παρέχεται 24ωρη υποδοχή, ένα μικρό μπαρ, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας μετά από μια κουραστική μέρα στην πόλη, ανελκυστήρα και ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο. Στη διάθεση των φιλοξενουμένων είναι και ένας χώρος φύλαξης αποσκευών και ένα χρηματοκιβώτιο.
 

Πρωτέας

Λ. Κατσώνη 9,
Αμπελόκηποι
τηλ.: 210 6430735 -7



Προβολή Πρωτέας σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip 

Δεν υπάρχουν σχόλια: