Ηλεκτρονικά θα ελέγχονται τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα στους δρόμους



Εντός του φθινοπώρου εκτιμά η ασφαλιστική αγορά ότι η κυβέρνηση θα «στριμώξει» τους ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτων να πληρώσουν πρόστιμο και να ασφαλίσουν τα οχήματά τους.Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης, θα γίνει ηλεκτρονικός έλεγχος της κυκλοφορίας των ανασφάλιστων οχημάτων κατά τα πρότυπα άλλων ευρωπαϊκών κρατών (Ολλανδία Γερμανία κ.λπ.). Δηλαδή θα γίνει ηλεκτρονική ζεύξη των αρχείων των κυκλοφορούντων οχημάτων και ασφαλισμένων οχημάτων από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) του υπουργείου Οικονομικών και μετά τη ζεύξη των αρχείων και τον
εντοπισμό των ανασφάλιστων οχημάτων, η ΓΓΠΣ θα απευθύνεται γραπτά στον παρανομούντα ιδιοκτήτη καλώντας τον να προβεί στην ασφάλιση του αυτοκινήτου του εντός συγκεκριμένου και σύντομου χρονικού διαστήματος και καταβάλλοντας επιπλέον ποσό ύψους 250 ευρώ, υπέρ του Δημοσίου.
Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, η ΓΓΠΣ θα μεριμνά για την αποστολή των στοιχείων των ιδιοκτητών των ανασφάλιστων οχημάτων στην αρμόδια Αστυνομική Αρχή για την επιβολή των προβλεπόμενων από το νόμο αυστηρότερων κυρώσεων (πρόστιμα, ποινές κ.λπ.).
Αν δεν έχετε ασφάλεια αυτοκίνητου, καλό είναι να κάνετε μία άμεσα για να γλυτώσετε τα πρόστιμα. Φτηνές ασφάλειες αυτοκινήτου μπορείτε να βρείτε εδώ. Οι τιμές τους ξεκινούν από 100 ευρώ το εξάμηνο!
Εναλλακτικά μπορείτε να κλείσετε από τα παρακάτω sites που προσφέρουν πολύ καλά πακέτα ασφάλισης σε πολύ καλές τιμές!
Insurance Market – Επιλέξτε εύκολα το καλύτερο deal της αγοράς για την ασφάλεια του αυτοκινήτου, σπιτιού, σκάφους σας με την πιο εξελιγμένη μηχανή σύγκρισης από την μεγαλύτερη εταιρία στο χώρο. Δωρεάν αποστολή στο σπίτι/γραφείο.
Anytime Online – Η ασφάλιση μέσω internet είναι πλέον εδώ. Είναι απλή. Είναι εύκολη. Είναι σίγουρη και πάνω απ’ όλα οικονομική. Και έρχεται με την εγγύηση της Interamerican.
Chartis Insurance – Ασφάλιση αυτοκινήτου από €148 το εξάμηνο μέσω της Chartis, κορυφαίου διεθνή οργανισμού με πάνω από 200.000 πελάτες στην Ελλάδα και 70 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Πολλαπλές εκπτώσεις. Εύκολη και γρήγορη αποζημίωση.
Asfalistra – To asfalistra.gr είναι το No1 online ασφαλιστικο πρακτορείο στην Ελλάδα, που συνεργάζεται σχεδόν με το σύνολο των ασφαλιστικών εταιριών , δίνοντας την δυνατότητα να συγκρίνετε και να επιλέξετε την ασφάλιση που σας ταιριάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸