Η πρώτη τρανσέξουαλ δασκάλα στο Μπουένος Άιρες

Από Χοσέ... Μελίσα: Η πρώτη τρανσέξουαλ δασκάλα στο Μπουένος Άιρες [VID]
Μπορεί να έφυγε για τις χειμερινές διακοπές ως José, γύρισε όμως απόλυτα ανανεωμένος στο δημοτικό σχολείο που δίδασκε αυτή τη φορά ως... "Melisa". 
Πήρε τη σημαντικότερη απόφαση για τον εαυτό της και ενημέρωσε για αυτό της το βήμα τους διευθυντές των σχολείων στα οποία εργάζεται λέγοντας πως : ""Έχω την υποχρέωση να είμαι συνεπής με τα βαθύτερα συναισθήματα μου που με οδηγούν να κάνω αυτό το βήμα στη ζωή μου, μια ζωή που δεν πρόκειται ποτέ να ζήσω στο έπακρο, αν δεν δείξω την ουσία της ύπαρξής μου. Και η ύπαρξή μου είναι βαθιά θηλυκή"".

Έτσι, η Melisa έγινε η πρώτη τρανσέξουαλ δασκάλα του Μπουένος Άιρες, όπως γράφουν το""Worldcrunch"" και το ισπανικό ""Clarin"".
Αισθάνθηκε πως είχε φτάσει η ώρα να αλλάξει όταν τον περασμένο Μάιο η Γερουσία ψήφισε ένα νόμο σχετικά με την ταυτότητα του φύλου που επιτρέπει στα άτομα να προσαρμόσουν την ταυτότητά τους, έγγραφα και πιστοποιητικά γέννησης με βάση την προσωπική επιλογή του φύλου τους.
Η Melisa είναι δασκάλα τα τελευταία 22 χρόνια σε διάφορα σχολεία της περιοχής και αναλαμβάνει τάξεις από τη δευτέρα έως και την πέμπτη δημοτικού.
Κι αν αναρωτιέστε πώς την αντιμετωπίζουν οι μαθητές της να σας ενημερώσω πως την έχουν αποδεχθεί πλήρως, αν και κάποιοι μαθητές λένε ακόμα πως είναι ""πολύ όμορφη... δάσκαλος"".
Η προεργασία είχε ξεκινήσει αρκετό καιρό πριν καθώς η ίδια φορούσε κοσμήματα, μακριά νύχια και λέπταινε τη φωνή της όσο ήταν δυνατό.
Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα από την οικογένεια και το εργασιακό της περιβάλλον και νιώθει περήφανη με την απόφασή της, η οποία μπορεί να ανοίξει το δρόμο και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις. axortagos.gr

Η πρώτη τρανσέξουαλ δασκάλα στο Μπουένος Άιρες από depy6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸