Cocktail blog

Το λάθος του ’Αλμπερτ Αϊνστάιν-ΝΕΑ ΦΥΣΙΚΗΣ




ΝΕΑ ΦΥΣΙΚΗΣ, ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΒΙΒΛΙΟΥ ΦΥΣΙΚΗΣ Νο3
          ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ. ΝΕΑ ΘΕΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ.
  ΘΕΜΑΤΑ: Ελληνικής ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ «αφύσικης» ΦΥΣΙΚΗΣ από μηδενική βάση διαχρονική σελίδα.  

       Δωρεάν γνώση για ανθρώπους υψηλής ποιότητος (HQ), έξω από το κατεστημένο και πέρα από αυτό.  

                              Επιστημονική ερευνητική γνώση αντικειμενικής πραγματικότητας.

   Ένας αφύσικος φυσικός γνωστοποίει: ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΞΥΠΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ. Οι "άλλοι"
ας τα πετάξουν, υποτιμούν την νοημοσύνη μου.

   ΦΥΣΙΚΗ φιλοσοφίες made in tzinis.  Τυχαία αποστολή, με τυχαία επιλογή. Επισημάνσεις προβληματισμοί.

   Το λάθος του ’λμπερτ Αϊνστάιν για τον χρόνο και η απορία του Αϊνστάιν για το τι είναι χρόνος.
   Κύριοι Ο χρόνος είναι αίσθηση (βίωμα) και επομένως ότι άλλο σχετίζεται με αυτόν είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ από φαντασιόπληκτους, και όχι σκληρή αντικειμενικότητα. Οργιάζει η φαντασία η ανευθυνότητα και ανακαλύπτουμε μαύρες τρύπες σκουληκότρυπες σκέτη βαρύτητα πύλες της φαντασίας κλπ.
  Όχι σενάρια φαντασίας. Οργιάζει η φαντασία η ανευθυνότητα και ανακαλύπτουμε μαύρες τρύπες σκουληκότρυπες σκέτη βαρύτητα πύλες της φαντασίας κλπ.
  Ο χρόνος είναι η έβδομη (7η) αίσθηση του ανθρώπου, είναι η διαδικασία  που απαιτείται προς εκπλήρωση ανάγκης σκοπού επιθυμίας ενεργείας κλπ.
  Δεν υπάρχει ΧΡΟΝΟΣ, ΜΟΝΟΝ η ταχύτητα ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ και αναμονή ολοκληρώσεως της επιθυμίας.
  Ο χρόνος είναι το αντίστροφο της ταχύτητας, της συγκριτικής ταχύτητας διαδικασίας, σε ακαριαίες ταχύτητες χρόνος δεν υπάρχει. Πχ. το πετρέλαιο χιλιάδες χρόνια στα βάθη την γης δεν έπαθε τίποτα από τον χρόνο, αν το βάλουμε φωτιά σε δευτερόλεπτα θα μετατραπεί στα συστατικά του, λόγο της ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ που αυτή και μόνον παίζει ρόλο. Εδώ βλέπουμε πως ο χρόνος δεν παίζει κανέναν ρόλο αλλά μόνον η ταχύτητα διαδικασίας. 
  Τι να πω για την λογική σας, την επιστήμη σας και στον ΕΓΩΙΣΜΟ σας, όταν δεν έχετε ανακαλύψει ότι δεν υπάρχει αντικειμενικός χρόνος, ή δεν μπορείτε να καταλάβετε τι λέγω. ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ  ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. (Όσοι έλαβαν γνώση βεβαίως).
  Μέχρι στιγμής δεν βρέθηκα κανένας φαντασιόπληκτος να μας μιλήσει και για αρνητικό χρόνο ή αντιχρόνο, αλλά μόνον πίσω στο χρόνο κλπ. ( Πολύ βολικά τα ΑΝΤΙ για την φαντασία μας).
Περισσότερα έξω από το κατεστημένο στη σελίδα: http://users.otenet.gr/~tzinis/XRONOS.htm http://users.otenet.gr/~tzinis       

                ΠΡΟΣ ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ.(’νθρωποι)
   Πλησιάζοντας τα όρια της πραγματικότητας και τους φραγμούς της, και στην περιοχή του ΟΧΙ ΣΥΝΘΕΤΟΥ, διαπιστώνουμε ότι: Όλο το σύμπαν η δημιουργία αποτελείται με τα μέχρι τώρα δεδομένα από τρία πράγματα ΑΣΧΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ: (τα δύο άγνωστα). Από τον ΧΩΡΟ την ΥΛΗ και την σχετική φορά και ΚΙΝΗΣΗ της ύλης (ορμή ταχύτητα αδράνεια = ενέργεια.) ή ΘΕΟΣ. (Σ = Χ.Υ.Κ = ΑΠΟΛΥΤΟ). ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ, ΠΩΣ έγιναν, από ΤΙ, και ΓΙΑΤΙ. "ΠΩΣ, ΤΙ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ" ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΟΣ ΥΛΗ ΚΙΝΗΣΗ. Και που βρέθηκε η ΠΡΟ-ΥΛΗ από την οποία έγινε η γνωστή μας ΥΛΗ. Πως και που βρέθηκε η ύλη από την οποία έγιναν τα πρωτόνια τα νετρόνια τα ηλεκτρόνια κλπ; προτού υπάρξουν;
   Η ενέργεια τελικός δεν είναι τίποτα άλλο από μια κίνηση της ύλης σχετικός μα κάτι άλλο, που και αυτό αποτελείτε από ύλη σε σχετικός χαμηλότερη ή υψηλότερη κίνηση μέσα στο χώρο ή σε σχετική κίνηση 0. Πχ μια ποσότητα ύλης έχει ενέργεια Ε=10eV μόνον αν συσχετιστεί με μια άλλη ύλη που έχει Ε=0eV. Χωρίς συσχετίσει έχει ενέργεια Ε=0eV.
   Σχετικός όμως με μια άλλη ύλη (σωματίδιο) με ενέργεια 10eV πόση θα είναι η ολική ενέργεια; 0, 10, ή 20eV; Σχετικός με έναν στόχο με 0 κίνηση έχει  Ε=10eV.  Με έναν τις ίδιας ταχύτητας και φοράς έχει Ε=0eV. Και με έναν αντιθέτου φοράς και ταχύτητας Ε=20eV.
  Με το παραπάνω παράδειγμα φαίνεται καθαρά πως η ενέργεια η ίδια είναι σχετική με την ύλη. Μ= μάζα και σχετική φορά και ταχύτητα κινήσεως (U). Δηλαδή με την ύλη, την φορά, και την ταχύτητακινήσεως. Το ποσών τις ενεργείας, η ίδια η ενέργεια εξαρτάτε από την σχετική φορά (διεύθυνση) και ταχύτητα κινήσεως της ύλης (αδράνεια) προσδιορίζουν την ενέργεια. Όταν ένα ηλεκτρόνιο αποκτά πολύ μεγάλη ενάργεια σε έναν γραμμικό επιταχυντή αυτή η ενέργεια του είναι ΜΟΝΟΝ ΚΙΝΗΤΙΚΗ και όχι κβαντική όπως στην πραγματικότητα θα έπρεπε να ήταν, ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΠΟΣΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
  Η ενέργεια δεν προσδιορίζει την κίνηση, αλλά η κίνηση την ενέργεια.(Οποιαδήποτε ενέργεια, είναι τελικά καθαρή ΚΙΝΗΣΗ) (Σελ.10).
  Η ενέργεια μεταδίδεται με δύο τρόπους: 1) ΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΥΜΑΤΙΚΟΣ (διαταραχή του χώρου 3D) από τα φορτία (e-). Και 2) σωματιδιακός με την ΣΧΕΤΙΚΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ. Δηλαδή η ενέργεια μεταδίδετε ΜΟΝΟΝ όταν η ύλη αλλάζει ενεργειακή στάθμη, υπόσταση, απόσταση, κατάσταση, ταχύτητα, διάταξη, διεύθυνση μέσα στον χώρο.
  Αν όλη η ύλη του σύμπαντος μετατραπεί σε ενέργεια τότε πως θα εκδηλωθεί, αφού δεν θα  υπάρχει ύλη μάζα κλπ. (E=Mº • C²), (M=E/C²), δηλαδή (M=0=E/C²) τότε θα πάψει να υπάρχει και ενέργεια.
  Για κάθε θεωρία γεγονός κλπ. χρειάζεται γνώσεις επίπονη μελέτη και ευρύ πεδίον γνώσεων. Όσοι επιχειρήσουν να φέρουν γνώμη ας προσέξουν καλά γιατί δεν πρόκειται για κάτι τα συνηθισμένα, δεν επιδέχονται επιπολαιότητες ενθουσιασμούς κλπ. ούτε αδιαλλαξίες σκοταδισμοί αυθαιρεσίες χωρούν, αλλά ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ας μας γίνει μάθημα η ηλιθιότητα των προγόνων μας, διότι τα πάντα είναι πιθανά και αμφισβητήσιμα εκτός αν αποδείξουμε ή το διαψεύσουμε ότι δεν είναι.             
*******************************************************

                                 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.   Υπάρχει αρνητική ενέργεια; -ΟΧΙ!
  Δεν ΥΠΑΡΧΕΙ θετική αρνητική ενέργεια, αλλά ΜΟΝΟΝ θετική, ως αρνητική μπορούμε να λάβουμε την αδράνεια και τίποτα παραπάνω.
                                                 ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΗ  ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!  
  Ότι δεν διέπετε από τους γνωστούς νόμους της φυσικής τα αμφισβητώ, μέχρι διαψεύσεως μου.   
  Όταν μιλάμε για ενέργεια πρέπει πρώτα να ξέρουμε τι είναι ενέργεια και πως μεταδίδετε.
  Μιλάμε συνεχώς για ενέργεια και δεν δώσαμε τον ορισμό τι είναι ενέργεια;
  Το ποσών τις ενεργείας ή η ίδια η ενέργεια στην πραγματικότητα προσδιορίζεται από την διεύθυνση και την σχετική ταχύτητα κινήσεως (ορμή) της ύλης στον χώρο, σχετικός με κάτι άλλο.
. (Ορμή ταχύτητα αδράνεια ίσον ενέργεια. Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ )
  (Μην ξεχνάτε ότι βαριά μάζα, αδράνεια, βαρύτητα, είναι συνυφασμένα, ένα πράγμα).
  Τι είναι ενέργεια; Ρωτήστε τα μέντιουμ τους τσαρλατάνους φαντασιόπληκτους κλπ. που εκπέμπουν από το χέρια τους από τα πόδια τους τα μάτια τους από τα αυτιά τους την βιοενέργεια τους, και πουλάνε στα "φυτά" τους. Διώχνουν την "αρνητική" ενέργεια και τους δίνουν θετική! Μελετούν τι αύρα, και καταπίνουν τη σαύρα.
                                                     
                                                      ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
    ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ έχουμε με δύο τρόπους: ΥΛΙΚΟΣ (αδρανειακός) και ΚΥΜΑΤΙΚΟΣ (φωτόνια κβάντα δεν υπάρχουν) και με ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. (σελ. 31-39).
   Η ενέργεια μεταδίδεται με δύο τρόπους: 1) ΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΥΜΑΤΙΚΟΣ (διαταραχή του χώρου = κυματική ακτινοβολία 3D) από τα φορτία (e-). Και 2) υλικός σωματιδιακός με την ΣΧΕΤΙΚΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.
 Δηλαδή η ενέργεια μεταδίδετε ΜΟΝΟΝ όταν η ύλη αλλάζει ενεργειακή στάθμη, υπόσταση, απόσταση, κατάσταση, ταχύτητα, διάταξη, διεύθυνση μέσα στον χώρο.
     
                                   ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.
   Αποθήκευση ενεργείας έχουμε: 1)Με την σχετική κίνηση που εμφανίζεται με την αδράνεια και 2) με την δυναμική ενέργεια εντός των αλλοιωμένων πεδίων μαγνητικό, ηλεκτρικό, πυρηνικό και βαρύτητας (ενέργεια διατάξεως) δηλαδή με την αλλοίωση των στατικών πεδίων
(ελαστικότητα), και με την τροποποίηση τις κατανομής των χαρακτηριστικών των πεδίων.
  Τελικός ενέργεια είναι η σχετική φορά και κίνηση της ύλης εντός του χώρου, ή η διαταραχή του χώρου από την κινητική κατάσταση της ύλης των ηλεκτρονίων (διαταραχή του χώρου 3D από τα φορτία των e-).

                               ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ
  Υπάρχει αρνητική ενέργεια; -ΟΧΙ!  Αρνητική ενέργεια είναι να ανάβεις την λάμπα και να σκοτεινιάζει το δωμάτιο, ή να βάζεις το σίδερο να σιδερώσεις και να πιάνει παγάκια, ή να ξεκινάς σήμερα κα να φτάνεις χθες, ή από το παρόν να πηγαίνεις στο παρελθόν, ή από την κόλαση να πας στον παράδεισο, ή ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΕΙ Ο "ΘΕΟΣ", και να σε πάρει κοντά του στον παράδεισο της ΥΠΑΡΚΤΗΣ ανυπαρξίας.
  Υπάρχει Χωρόχρονος -ΟΧΙ! Δεν υπάρχει χρόνος, ΜΟΝΟΝ ΧΩΡΟΣ.
  Ούτε σκοτεινή ενέργεια, ή αρνητική ενέργεια. Αντιβαρητητα. Σκουληκότρυπες πύλες που επιτρέπουν να "κόψεις δρόμο" και να βγεις στο παρελθόν. Μηχανές του χρόνου κλπ. κλπ.
  Να βάλω και μια δικιά μου: Γιατί να μην υπάρχει και μια φανταστική ΑΝΤΙΑΔΡΑΝΕΙΑ, να πατάμε το κουμπί να γινόμαστε αντιαδρανειακοί, σαν πούπουλα κα να μην παθαίνουμε τίποτα σε μια σύγκρουση, να σκουντάμε μια αμαξοστοιχία με το ένα μας δάχτυλο σαν να μην συμβαίνει τίποτα, και σε συνδυασμό με την αντιβαρητητα να ταξιδεύομε στο διάστημα κλπ. κλπ. (Μην ξεχνάτε ότι μάζα αδράνεια και βαρύτητα είναι συνυφασμένα, ένα πράγμα).
                                                                    BIG BANG:  
1) Η μεγάλη έκρηξη BIG BANG  θα έπρεπε η φυγή των αστέρων να είχαν διάταξη ακτινωτή δηλαδή από το κέντρο προς την διάμετρο σφαιρικώς σαν πυροτέχνημα, και από ότι φαίνεται δεν υπάρχει καμιά τέτοια ένδειξη.
2) Τότε πως οι πλανήτες είναι δεσμευμένοι με την αμοιβαία έλξη και την ταχύτητα περιστροφής τους και δεν έχουν ακτινωτή φυγή; Βλέπε http://users.otenet.gr/~tzinis/FHYSICS-Gr.htm  Μαύρες Τρύπες;
3) Γιατί οι πλανήτες κινούνται σε ένα επίπεδο γύρο από τον ήλιο, που είναι ασυμβίβαστο και ανεξήγητο μετά από μια έκρηξη;
4) Αν απομακρυνόταν θα έπρεπε η μετατόπιση του φάσματος να τείνει προς το ερυθρό αφού η πηγές απομακρύνονται, (και προς το ιώδες όταν πλησιάζει). Παρατηρείτε τέτοια μετατόπιση;
  Ο συνδυασμός λογικής και αντικειμενικότητας και οι γνώσεις μας σε όσο το δυνατόν περισσότερα πεδία φυσικής μας φέρνει ποιο κοντά στην αλήθεια και στην πραγματικότητα.
  Ότι δεν ξέρω, είναι υπό αμφισβήτηση! Μέχρι να το ερευνήσω αν είναι μέσα στις δυνατότητες μου. Την φαντασία να την χρησιμοποιούμαι όταν έχουμε εξαντλήσει τα συγκεκριμένα και τους γνωστούς φυσικούς νόμους με σοβαρότητα, και με φαντασία αντικειμενική ερευνητική εφευρετική. Καλά θα κάνουμε να μην μιλάμε φανατικά για μια τέτοια πιθανότητα.
  Για να μπορούμε να μιλάμε για ένα πράγμα ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ, για ένα θέμα κλπ. πρέπει πρώτα να υπάρχει, και για να υπάρχει πρέπει πρώτα να έχει ιδιότητες, αλλιώς δεν ΥΠΑΡΧΕΙ (αυτό είναι απόλυτο).
  Ένα φανταστικό πράγμα δεν έχει ιδιότητες και μπορούμε να μιλάμε ασυνάρτητα χωρίς να κάνουμε "λάθος" μέσα στην αιθαλομίχλη του εγκέφαλου μας και ας ήμαστε με διπλώματα και ντοκτορά. Ο θεός δεν έχει καμιά ιδιότητα και ας εκ τούτο δεν υπάρχει, είτε μας συμφέρει είτε όχι να χτυπηθούμε κάτω σαν χταπόδι. Το ανύπαρκτο "πνεύμα" εκφράζετε ΜΟΝΟΝ μέσον της υλικής ύλης, (και αν αμφιβάλεις γίνεσαι ρεζίλης,) αλλιώς δεν μπορεί!
  Δεν είναι δυνατόν ένα πράγμα να έχει λόγους ύπαρξης προτού υπάρξει.
  Όλα είναι για τους ζωντανούς αυτό είναι ΑΠΟΛΥΤΟ. 
*******************************************************

               Τι είναι:  ΦΩΤΙΑ -ΦΛΟΓΑ – ΚΑΥΣΕΙΣ. "ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ" φλόγα κλπ.
   Ατομική μηχανική.  Ένα ηλεκτρόνιο συνδέετε με την ηλεκτροστατική έλξη του πυρήνα  (κεντρομόλος δύναμη) και την ανταγωνιστική φυγόκεντρο δύναμη που δημιουργεί η ταχύτητα περιστροφής των ηλεκτρονίων (θερμική στάθμη). Το ηλεκτρόνιο =(e-) περιφερόμενο γύρο από το άτομο εκπέμπει συνεχώς κυματική ακτινοβολία, (ενέργεια) σε αντίθεση με την θεωρία του Μπορ, κάθε περιστροφή του (e-)είναι και μια περίοδος ένας κύκλος (συχνότητα) κυματικής ακτινοβολίας 3D* που διαταράσσει τον χώρο. (Βλέπε: καθολικών φαινόμενο κυματικής ακτινοβολίας βιβλίο Β3 σελ. 58.) Μετάδοση ενεργείας στο σύμπαν  έχουμε με δυο τρόπους: κυματικός και σωματιδιακός και με τυπωτά άλλο.
  Αν λάβουμε την ταχύτητα περιστροφής των e- στις τροχιές των ως το αίτιον τις θερμότητας, και την κεντρομόλο και φυγόκεντρο δύναμη ως το αίτιον που συγκρατεί τις χημικές ενώσεις σε μόρια τότε ερμηνεύονται το παρακάτω φαινόμενα:
  ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΪΟΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΩΝ, ΤΗΝ ΑΓΩΓΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΗΜΙΑΓΩΓΩΝ  ΜΟΝΩΤΩΝ, ΤΗΝ ΣΥΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΟΜΑΤΩΝ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΩΝ ΦΩΤΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΤΗΝ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΝΤΙΖΕΛ, ΤΗΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΙΑ ΠΙΕΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΨΥΞΗ ΔΙΑ ΕΚΤΟΝΩΣΕΩΣ , ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΤΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΚΛΠ.
  Η οργανική ύλη προσδιορίζεται από την ταχύτητας περιστροφής των ηλεκτρονίων στους φλοιούς σθένους, στον χώρο που καταλαμβάνει το μόριο, και η ενέργεια που έχει κάθε οργανική ύλη, εξαρτάτε από την ένταση του πεδίου μέσα από την οποία αποθηκεύετε.
   Όταν ΚΑΙΓΕΤΑΙ μια οργανική ύλη λόγω τις αυξημένης ταχύτητας περιστροφής των ηλεκτρονίων στους φλοιούς σθένους των μορίων, ή στα άτομα, και λόγω τις φυγόκεντρου που δημιουργείται, τα ηλεκτρόνια εκσφενδονίζονται από το μοριακό του κατασκεύασμα, με αποτέλεσμα την διάλυση τις ενέσεως στα συστατικά τους, επειδή τα ηλεκτρόνια σθένους συγκρατούν τα μόρια σε τελική ανάλυση. Επανερχόμενα τα ηλεκτρόνια στα ατομικά τους κατασκευάσματα και λόγω τις μικρότερα διαμέτρου τις τροχιάς εκπέμπουν την επιπλέον ταχύτητα υπό μορφή κυματικής ακτινοβολίας (=Διαταραχή του χώρου) στον περιβάλλοντα χώρο με αποτέλεσμα να μεταδίδετε στα αλλά μόρια και να συνεχίζετε η καύσεις η φλόγα κλπ. Η φλόγα -φωτιά –καύσεις, είναι μια κίνηση από το απίθανο στο πιθανό, από το οργανικό στο ανόργανο.  
  Τα εκρηκτικά βρίσκονται σε πολύ ποιο απίθανη κατάσταση συγκριτικά με άλλα καύσιμα και έχουν μεγάλη τάση να μεταπέσουν στα αρχικά τους συστατικά από τα οποία έγιναν.
  Όταν τρίβομαι ένα σπίρτο στην επιφάνια του κουτιού τότε δίνουμε ταχύτητα στα (e-) του σπίρτου και του φωσφόρου τις επιφανείας με αποτέλεσμα να αρχίσει η αλυσιδωτή μετάδοση τις καύσης, το ίδιο γίνεται όταν ανάβουμε με τον ήλιο στη Ολυμπία, αυξάνομε την ταχύτητα περιστροφής των ηλεκτρονίων στους φλοιούς σθένους των μορίων.   

  Από το ποιο πιθανό στο ποιο απίθανο πιθανό. Η πιθανότητες και η σχέσεις του ποιο πιθανού και απίθανου.  Τα πάντα τείνουν από μια απίθανη κατάσταση σε μια ποιο πιθανή (σε αυτήν την φάση που περνάει τώρα το σύμπαν). Κάθε μετάπτωση μετασχηματισμός μιας απίθανης κατάστασης σε μια ποιο πιθανή, εγκλείει κίνηση (ενέργεια), και κάθε πιθανή κατάσταση που μετατρέπετε για τον Α ή Β λόγο σε απίθανη θέλει κίνηση ενέργεια κλπ.
  Η ποιο πιθανή κατάσταση της ύλης από ότι φαίνεται είναι αυτή του απόλυτου μηδενός, και η ποιο απίθανη είναι αυτή των Ηλείων με την τρομακτική ενέργεια που εκλύουν.
  Η συνοχή όλων των στοιχείων οφείλεται στην ηλεκτροστατική έλξη και στην ανταγωνιστική φυγόκεντρου δυνάμεως των ηλεκτρονίων. 
 Τα πάντα κινούνται, και στην κίνηση οφείλεται η ύπαρξης των περισσοτέρων οργανικών και ανόργανων στοιχείων, αν αυξηθεί η κίνησης τους (θερμότητα) αλλάζουν και τα χαρακτηριστικά των οργανικών ουσιών (καύσης κλπ.) Τα πάντα είναι μια μορφή κίνησης, η ύλη και η κίνησης προσδιορίζουν τον κόσμο μας εντός του χώρου.
*******************************************************

              ΠΑΓΟΒΟΥΝΑ:  ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ.
(1)   Με το λιώσιμο των παγόβουνων η στάθμη τις θάλασσας ΔΕΝ θα ανέβει!
Κατά την υπάρχουσα θεωρία: " Με το λιώσιμο των παγόβουνων η στάθμη την θάλασσας θα ανέβει κατά 90 μέτρα και μεγάλες παραθαλάσσιες πόλης θα σκεπαστούν από τα νερά. Λονδίνο Νέα Υόρκη κλπ. κλπ."

(2)  Αυτό είναι μεγάλο ΛΑΘΟΣ διότι: (Προσοχή μιλάμε για επιπλέοντα παγόβουνα). Ο πάγος που εξέχει από το νερό είναι ΑΚΡΙΒΟΣ το εκτόπισμα τις διαφοράς του νερού (που έγινε πάγος) λόγο τις ιδιοτροπίας να καταλαμβάνει μεγαλύτερο όγκο όταν παγώνει. Επομένως καμιά αλλαγή τις στάθμης των θαλασσών δεν πρόκειται να γίνει, ούτε χιλιοστό. ΕΚΤΟΣ των πάγων που βρίσκονται επάνω σε ηπείρους. Δηλαδή πρέπει να ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ από τους υπολογισμούς τα επιπλέοντα παγόβουνα.  

(3) ΠΕΙΡΑΜΑ. 1) Για τους άπιστους Θωμάδες και για φυσικούς τις «αρπαχτείς»: Πάρτε ένα μεγάλο ποτήρι βάλτε μέσα νερό και κομμάτια πάγου τραβήξτε μια ψιλή γραμμή εκεί που είναι η στάθμη του νερού, και κοιτάξτε μετά όταν λιώσει ο πάγος αν ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΣΤΑΘΜΗ. Για να πεισθείτε. 2) Κάνε το πείραμα και μέτρα και το νερό προτού βάλεις τον πάγο, για να δεις πως ανεβαίνει η στάθμη του όταν ρίξεις τον πάγο, και ενώ εξέχουν τα κομμάτια πάγου από το νερό, όταν λιώσουν η στάθμη ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ καθόλου! (Τα παγόβουνα που είναι μέσε στο νερό έχουν ήδη ανεβάσει την στάθμη των ωκεανών από χιλιετίες).

(4) ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ:  Γιατί το νερό ΔΙΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ όταν γίνεται πάγος; (Με επιφύλαξη) Ενώ ελαττώνεται η ταχύτητα περιστροφής των ηλεκτρονίων στις τροχιές τους και θα έπρεπε να ελαττώνεται και ο ΟΓΚΟΣ ΤΟΥ λόγου υποβιβασμού τις θερμότητας του, αυτό κρυσταλλωμένο αυξάνεται τον ΟΓΚΟΣ  ΤΟΥ.  Αυτό γίνεται από το κρυσταλλικό του πλέγμα, δηλαδή είναι θέμα ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ (κατατάξεως) των κρυσταλλικών ΜΟΡΙΩΝ.

                   ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ -ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ αναγνωστών από E-meil.
=  Μέγα λάθος! Δεν πρόκειται για επιπλέοντα παγόβουνα(από την επιφάνεια του νερού και πάνω). Αντιθέτως φτάνουν εκατοντάδες μέτρα κάτω από την επιφάνειά της. Να είσαι λοιπόν βέβαιος φίλε Τζίνι ότι η διεθνής επιστημονική κοινότητα δεν έχει πέσει σε ένα τόσο τεράστιο σφάλμα περιμένοντας να τη διορθώσεις.... Angelos……                           -Και όμως ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ……. Από την στιγμή που εντοπίζω τους λόγους για τους οποίους γίνεται θα έπρεπε να ήσασταν πιο προσεκτικός. Βιάστηκες να απαντήσεις, διότι τα παγόβουνα που είναι μέσε στο νερό έχουν ήδη "ανεβάσει" την στάθμη των ωκεανών από χιλιετίες. Μη βασίζεσαι στα κατεστημένα του παρελθόντος, που να διαβάσεις και το βιβλίο φυσικής μου, που το έχω σε ηλεκτρονική μορφή κατεβάστε το. Εκεί να δεις λάθη με το «κιλό».  http://users.otenet.gr/~tzinis/B-3-FYSIKH-gr.htm
=  Fainete oti exeis dikio... 0a koitaksw an mporw na to steilw se kanenan fysiko sto panepistimio edw pera stin Irlandia. Christopher……….                                                                                                                                                                -Χριστόφορε: 1) Έστω και αργά κατάλαβες πως κάτι λέγω. 2) Δεν είναι ερώτηση είναι επίθεση. 3) Δεν χρειάζεται ειδικός, χρειάζεται μη εγωιστής. 4) Δεν πρόκειται να απαντήσει κανείς, αυτά αφορούν μόνον ένα  5%. βαλε τους δικούς σου τίτλους δηλαδή με δικιά σου διεύθυνση, και την παρακάτω,   Physics New Theories: NEW APPROACHES
*******************************************************
                                   ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ
    Δεν ΥΠΑΡΧΕΙ θετικό (+) και αρνητικό (-) ρεύμα, αλά είσοδες και έξοδος ηλεκτρόνιων (e-), από τον αρνητικό βγαίνουν τα ηλεκτρόνια και από τον θετικό μπαίνουν.
  Δεν ΥΠΑΡΧΕΙ θετική αρνητική ενέργεια, αλλά ΜΟΝΟΝ θετική, ως αρνητική μπορούμε να
λάβουμε την αδράνεια και τίποτα παραπάνω.

           ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ν° 2 ----(ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ)---- Κανονική γραφή.  (1980)
                                       ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ:
  ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ.
                     Καθολικών φαινόμενο τις κυκλοφορίας ηλεκτρικού ρεύματος.
 ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΊΩΝ (e-) ΣΕ ΕΝΑ ΚΥΚΛΩΜΑ σχήμα 2:
  Τα ίδιο ηλεκτρόνιο ξεκινώντας από την πηγή (μπαταρία), περνώντας από την λάμπα
παράγει φως, από την αντίσταση θερμότητα, από το πηνίο μαγνητικό πεδίο, από τον πομπό
εκπέμπεται κυματική ακτινοβολία (3D) (Πομποί ραδιοφώνων τηλεοράσεως ραντάρ δορυφόρων
κινητών κλπ.) Από τον ηλεκτρολύτη χημικά φαινόμενα και επιστρέφουν στην μπαταρία
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, να αλλοιωθούν να χάσουν βάρος μάζα κλπ.
  Όλα τα παραπάνω φαινόμενα γίνονται ταυτοχρόνως σε ένα κύκλωμα όπως το σχήμα 2, και
με την ίδια ροή των ίδιων ηλεκτρονίων, φυσικός νόμος, αν ΒΓΑΙΝΟΥΝ 10 ηλεκτρόνια από
τον αρνητικό πόλο πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να μπαίνουν 10 ηλεκτρόνια από τον θετικό.
*******************************************************

                                                     ΒΑΡΥΤΗΤΑ

        Β3 ΝΕΕΣ εμπειρίες, σε νέο κόσμο υψηλής ποιότητος και τεχνολογίας.
= Β Α Ρ Υ Τ Η Σ ΝΕΑ ΘΕΩΡΙΑ 1976-1978. Και νέες αντιφατικές διαπιστώσεις.      
   Η έλξη της γης επί ενός σώματος είναι ανάλογος της αποστάσεως από αυτήν. Το πεδίον βαρύτητας δεν έχει φορά (δεν είναι κλειστό, καμπύλο όπως το μαγνητικό και το ηλεκτρικό) αλλά εκτείνεται προς τον χώρο, και μεταξύ σελήνης γης υπάρχει κάποιο σημείο που η έλξη της γης και της σελήνης είναι ίσες και αντίθετες, και η έλξη είναι μηδέν.
1) Σε δύο εκ διαμέτρου αντίθετα σημεία της γης η έλξη έχει φορά αντίθετη, άρα σε κάποιο σημείο π.χ στο κέντρο της γης η έλξη θα είναι μηδέν λόγω εξουδετερώσεως των δυνάμεων, αν π.χ ήμασταν στο διάστημα και βλέπαμε δύο ανθρώπους να περπατούν στα δύο αντίθετα ημισφαίρια της γης, τότε τον έναν από τους δύο θα τον βλέπαμε να περπατά ανάποδα.
2) Το κέντρο της γης πρέπει να είναι άδειο, λόγω ελλείψεως βαρύτητας και λόγο φυγοκέντρου δυνάμεως άδειο στο κέντρο, δηλαδή η γη πρέπει να είναι ένας χοντρός φλοιός,…..
   Και το έστειλα τότε στα ΜΜΕ κλπ. και το θάψανε..... (Εκτός Οικονομικού Ταχυδρόμου, 10/10/94 Σελ.59).
   Αν ανοίξουμε μία τρύπα στη γη, (ένα πηγάδι) και βγούμε από την άλλη μεριά, από τον βόρειο πόλο μέχρι τον νότιο, και ρίξουμε μια σφαίρα π.χ από το βόρειο ημισφαίριο αυτή θα κατέρχεται συνεχώς επιταχυνομένει μέχρι ενός σημείου, από εκεί και πέρα όταν δηλαδή περάσει το κέντρο της γης θα αρχίσει να επιβραδύνεται διότι τότε θα ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ και αφού διανύσει μία α απόσταση ή θα βγει μέχρι το νότιο ημισφαίριο θα αρχίσει την αντίστροφη κίνηση, δηλαδή θα αρχίσει να κατέρχεται από το νότιο προς το κέντρο της γης, και εν συνεχεία θα αρχίσει να ανέρχεται προς το βόρειο κ.ο.κ.
   Αν υποθετικά χωρίσουμε τη γη σε δύο κoμάτια και τα απoμακρύνουμε, στο κέντρο της αποστάσεως (γης) οι δυνάμεις από τα δύο ημισφαίρια είναι ίσες και αντίθετες όπως μεταξύ σελήνης γης, έτσι και στο κέντρο της γης και έσο πλησιάζουμε στο ένα ή στο άλλο τόσο θα μας έλκουν περισσότερο κλπ. προς το 1/4 της γης.
  Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ επεκτείνετε και στο διάστημα, εκεί εξουδετερώνετε και ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΓΝΩΣΤΕΣ.
  Αν ήμασταν στο διάστημα και βλέπαμε δύο ανθρώπους να περπατούν στα δύο αντίθετα ημισφαίρια της γης, τότε τον έναν από τους δύο θα τον βλέπαμε να περπατά ανάποδα. –Τι λες ρε φίλε, θα έπεφτε κάτω. -Που κάτω; -Όταν λέμε κάτω... εννοούμε κάτω... Είδες κανέναν να πέφτει προς τα πάνω;

                         ΝΕΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ στο βιβλίο:  ΣΚΕΤΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ!! (1) 
   Κάθε τόσο ακούμε να μιλούν για την τρομερή βαρύτητα που συνθλίβει τα πάντα, δημιουργεί νέους αστέρες κλπ. κλπ. κλπ. ΥΠΑΡΧΕΙ πουθενά στη φύση ΣΚΕΤΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ;
 Κανείς δεν μας λέγει, και χωρίς να λέγει από τι δημιουργείτε η τρομερή βαρύτητα; Πολλές φορές αναρωτιέμαι βρε μπας και είμαι μ-βλάκας, επιπόλαιος, και ντρέπονται οι άλλοι να μου το πούνε;
  Να λες τις απόψεις σου τον συλλογισμό σου με επιφυλάξει το καταλαβαίνω, να ξεφτιλίζεσαι όμως πάει πολύ. (Δεν έχουν ευρύ ή πεδίον γνώσεων φυσικής ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ και δεν μπορούν αν κάνουν συνδυασμό ευρύ πεδίων γνώσεων.)
 Η βαρύτητα είναι συνάρτηση της ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ έλξεως της ύλης, (ή μεμονωμένων νουκλεονίων) και η ένταση της είναι συνάρτηση των μαζών, για να υπάρχει όμως τεράστια βαρύτητα (μαύρες τρύπες) ώστε να συνθλίβετε κάθε τι που θα βρεθεί εκεί, ακόμη και το φως πρέπει η μάζα της ύλης να είναι τεράστια, ή ασύλληπτης πυκνότητας, υπάρχει όμως τέτοια ύλη;  Εάν τα ομώνυμα απωθούνταν τότε δεν θα υπήρχαν πλανήτες. 
                         *******************************************************
                                        ΝΕΑ ΘΕΩΡΙΑ ΤΑ ΟΜΩΝΥΜΑ:
      ΤΑ ΟΜΩΝΥΜΑ της αυτής φοράς ΕΛΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ ΑΠΩΘΟΥΝΤΑΙ!! (Δυναμικά.)
1)  Όλα τα άτομα της ύλης ενός στοιχείου είναι ίδια, άρα ομώνυμα, (εκτός αν κάποιος με διαψεύσει) τότε πως έλκονται και σχηματίζουνε τα μέταλλα; κανονικά θα ΕΠΡΕΠΕ να απωθούνται και να μην υπήρχαν μέταλλα ή πλανήτες κλπ.
2) Ο ήλιος έλκει τη γη, ή η γη τον ήλιο; (Και όλους τους πλανήτες). Η γη έλκει την σελήνη ή η σελήνη την γη;  Η  ΕΛΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΑ.
3) Αν τα ομώνυμα απωθούνταν εμείς δεν θα υπήρχαμε, ούτε και το σύμπαν, όλα θα ήταν σε μια αέρια κατάσταση στην ανώτερη δυνατή απόσταση μεταξύ τους λόγω απωθήσεως τους. Επομένως είναι λάθος ότι τα ομώνυμα απωθούνται. Αλλά ΤΑ ΟΜΩΝΥΜΑ (της αυτής φοράς)  ΕΛΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ ΑΠΩΘΟΥΝΤΑΙ!! Ο τολμών νικά 90%. -Ή την πατά 10% . Διαψεύστε μου.
  Τολμήστε να προβληματιστείτε με τις ΝΕΕΣ ιδέες που παρέχω, σπάστε το φράγμα τις απαθείας τα ταμπού μην μένετε παθητικοί αποδέκτες. 

                           ΦΡΑΓΜΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
  ΜΕΤΑ τα πρωτόνια τα νετρόνια και τα ηλεκτρόνια μπαίνουμε στη χώρα του φανταστικού του υποθετικού του αναπόδεικτου κλπ. με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.
  Αυτό που έχει ΟΤΙ ιδιότητες θέλουμε είναι ο ΧΩΡΟΣ. Ή ΘΕΟΣ, είναι ο χώρος και οι ιδιότητες του. Πέστε μου ένα πράγμα που να ΥΠΑΡΧΕΙ και να ΜΗΝ έχει ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ.
 Ο ΦΡΑΓΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΧΙ ΣΥΝΘΕΤΟΥ. (Τελική κατάληξη)
  Στην περιοχή του μη συνθέτου λες ότι θέλεις χωρίς να θεωρείσαι φαντασιόπληκτος.
  Δυστυχώς ο επεξεργαστής του ανθρώπου μπορεί να επεξεργάζεται φαινόμενα ΣΥΝΘΕΤΑ, δηλαδή φτάνει μέχρι την περιοχή του συνθέτου, όταν όμως ένα πράγμα δεν είναι σύνθετο, τότε αδυνατεί να το επεξεργαστεί (περιορισμός του όχι συνθέτου) πχ το άτομο αποτελείται από πρωτόνια νετρόνια ηλεκτρόνια "ποζιτρόνια" κλπ. το πρωτόνιο αποτελείται από ένα νετρόνιο και ένα ποζιτρόνιο, (θετικό ηλεκτρόνιο). Το νετρόνιο από ένα πρωτόνιο ένα ηλεκτρόνιο και ένα αντινετρόνιο κλπ.  Όταν δεν είναι σύνθετο;
                                               ΜΙΑ ΕΚΔΟΧΗ.                                                      
   Τα e- έχουν αρνητικό φορτίο και όταν από ένα στοιχείο αφαιρεθούν μερικά e- τότε το στοιχείο εμφανίζει θετικό φορτίο, ή απλός έλλειψη αρνητικού; Δηλαδή υπάρχει (e+) = θετικό φορτίο; ή απλός εμφανίζετε σε εμάς σαν θετικό;
  Όπως σε μια ζυγαριά που ισορροπεί βάζοντας ένα βάρος από την μια μεριά καταστρέφετε η ισορροπία και λέμε ότι παρουσιάζει θετικό φορτίο και όχι έλλειψη αρνητικού; (Υπάρχουν λόγοι για να αμφισβητούμαι την ύπαρξη ποζιτρονίων).
   Αν υπάρχουν θετικά (e+) τότε αυτά θα έπρεπε να περιστρέφονται αντίστροφα από τα αρνητικά e-, αλλά το θέμα είναι κατά ποια ένια περιστρέφονται αντίστροφος; Δηλαδή οι δείκτες ενός ρολογιού περιστρέφονται από αριστερά προς δεξιά, αν τους κοιτάξουμε από την πίσω μεριά αυτοί περιστρέφονται αντίστροφα, και πολύ περισσότερο αν το σύστημα έχει τρις βαθμούς ελευθερίας.
   Τι είναι όμως ποζητρόνιο, τι ηλεκτρόνιο, τι αντινετρόνιο κλπ. Τι είναι ηλεκτρικό φορτίο, τι είναι μαγνητισμός;
   Τι είναι τέλος πάντων κάτι το οποίον δεν είναι σύνθετο; Είναι το τοίχος τις ανθρώπινης λογικής;
  Η αρχή του ΜΗ ΣΥΝΘΕΤΟΥ, η επαναστατική λογική επεξεργασία και διαπιστώσεως μου.     
  Το λάθος του ’λμπερτ Αϊνστάιν για το C ². Την στιγμή τις κρούσης, η ενέργεια είναι (C ²). Μετά την κρούση το σύστημα αποκτά την αρχική του ενέργεια; -ΌΧΙ βέβαια, το (C ²) τι γίνατε που πάει;  
  ΜΕΤΑ από τα πρωτόνια τα νετρόνια και τα ηλεκτρόνια μπαίνουμε στη χώρα του φανταστικού του υποθετικού του αναπόδεικτου κλπ. με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.
  Όποιος δεν θέλει να ξεφτιλίζεται για την νοημοσύνη του πρέπει ή να παραδεχτείτε τα όσα λέγω ή να τα διαψεύσει, για ενδιάμεση λύση δεν άφησα πολλά περιθώρια. (’λλα σε φταίνε και για άλλα διαμαρτυρείσαι.) (Αν τολμάς. συζήτηση μόνον επί ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ θεμάτων, ΜΟΝΟΝ σε επίπεδο αντικειμενικότητας.  
 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για ΘΕΜΑΤΑ: Ελληνικής «αφύσικης» ΦΥΣΙΚΗΣ. Διαχρονική σελίδα έξω από τα κατεστημένα.           http://users.otenet.gr/~tzinis/B-3-FYSIKH-gr.htm                          Φιλικά Τζίνις
*******************************************************

     ΒΙΒΛΙΟ Νο3) (=Β3) . Φυσική: ΣΥΜΠΑΝ = ΧΩΡΟΣ * ΥΛΗ * ΚΙΝΗΣΗ  (Σ =Χ .Υ .Κ)
   Βιβλίο Ελληνικής φυσικής. Διαχρονικής υπερσύγχρονης «αφύσικης» φυσικής από μηδενική βάση. Συμπιεσμένα νοήματα. Διανέμετε δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή 374ΚΒ ("μισή" δισκέτα) ΦΥΣΙΚΗ  ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ.
   http://users.otenet.gr/~tzinis/B-3-FYSIKH-gr.htm      Δωρεάν -400 kb.
  ΝΕΑ κοσμοθεωρία. Νέες αντιφατικές διαπιστώσεις. Λέγει αληθινές αλήθειες, επικίνδυνες αλήθειες, προσπελάσεις, αυστηρός αντικειμενικά συγκεκριμένα και όχι υποκειμενικά. Την προσιτή αλήθεια δυναμικά επιθετικά προκλητικά...... αλλά πάντα αντικειμενικά.
  ΝΕΑ Φυσική έξω από το κατεστημένο. Επαναστατική αιρετική φυσική από μηδενική βάση. Λέγει πως:
Πως: 1) Η ενέργεια δεν προσδιορίζει την κίνηση, αλλά η κίνηση την ενέργεια.(Οποιαδήποτε ενέργεια, είναι τελικά καθαρή ΚΙΝΗΣΗ) (Σελ.10).Η ενέργεια είναι ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ.
Πως: 2) Ο χρόνος δεν προσδιορίζει την κίνηση αλλά η κίνηση τον χρόνο (Σελ.44). Χρόνος δεν υπάρχει, ούτε και συστολή του χρόνου. Ο χρόνος είναι αίσθηση (Σελ.48).
Πως: 3) Το φαινόμενο Ντόπλερ έρχεται σε αντίθεση με την σωματιδιακή φύση του φωτός και την σταθερή ταχύτητά του (Σελ.15).
Πως: 4) Το φως δεν είναι κβάντα αλλά μια διαταραχή του χώρου (Σελ.31-39).
Πως: 5) Ο χώρος είναι ότι θέλεις και για ότι τον θέλεις (Σελ.14-17).
Πως: 6) Το ηλεκτρόνιο περιφερόμενο στην τροχιά του εκπέμπει ΣΥΝΕΧΩΣ κυματική ακτινοβολία σε αντίθεση με την θεωρία του Μπορ (Σελ.20).
Πως: 7) Όλες οι κυματικές ακτινοβολίες οφείλουν την ύπαρξή τους στην κίνηση (περιφορά) του ηλεκτρονίου(Σελ.20).
Πως: 8) Η θερμότητα είναι αποτέλεσμα της ταχύτητας περιστροφής των ηλεκτρονίων στις τροχιές τους. (Διαταραχή του χώρου) (Σελ.52).
Πως: 9) Φως: Το σκοτεινότερο πράγμα στην φύση μετά τον χώρο (Διαταραχή του χώρου) (σελ.41).
Πως: 10) Η ενέργεια, η αδράνεια, η ορμή, η ταχύτητα είναι τα επιμέρους χαρακτηριστικά της σχετικής κίνησης της ύλης (Σελ.24).
Πως: 11) Δεν υπάρχει όριο ταχυτήτων σε αντίθεση με τον Αϊνστάιν (Σελ.12-15).
Πως: 12) Η μάζα και η ταχύτητα είναι άσχετες μεταξύ τους. (Αύξηση μάζας κλπ.) (Σελ.12)
Πως: 13) Στο κέντρο της γης δεν υπάρχει βαρύτητα (Σελ.29).
Πως: 14) Η ύλη και η κίνηση προσδιορίζει τον κόσμο μας εντός του χώρου (Σελ.9).
Πως: 15) Τα πάντα είναι σχετικά (με τον άνθρωπο) ακόμα και η έννοια της σχετικότητας.
Πως: 16) Αλήθεια είναι κάθε τι που δεν ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ως ψέμα, είτε μας συμφέρει είτε όχι.
*******************************************************
                                                                         ΑΔΡΑΝΕΙΑ.
   ΑΔΡΑΝΕΙΑ =Αν δεν υπήρχε η αδράνεια στην ύλη, δεν θα υπήρχε και ο κόσμος μας το σύμπαν κλπ. 
                                   ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ (HQ).
                   Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ:  
                                 ΝΕΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ. ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ. Απόλυτα:
  Προσεγγιστική ΦΥΣΙΚΗ %. Ελληνική επαναστατική αιρετική φυσική από μηδενική βάση. Αιτιολογικά, αντικειμενικά, δυναμικά, εκλαϊκευμένα, αντιγραφειοκρατικά και ανιδιοτελώς.
  Αιτιολογικά, αντικειμενικά, δυναμικά, αντιγραφειοκρατικά, επιθετικά.

=Προβληματισμοί πέρα από το συνηθισμένο το κατεστημένο, από μηδενική βάση φυσική φιλοσοφία, με θέματα μεγάλης αντικειμενικής αξίας κλπ.         
=Να υποστηρίζετε τις απόψεις σας από μηδενική βάση αμφισβητώντας τα πάνα και ψάχνοντας από την αρχή.
=Φιλόσοφοι μορφωμένοι καθηγητές πανεπιστημίου κοσμήτορες με θαυμαστές γνώσεις, πόλους τους  θαυμάζω για την ευγλωττία το μνημονικό τους την ευφράδεια τους κλπ. Αλλά δυστυχώς με έλλειψη ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ θύματα του κατεστημένου και ως εκ τούτο ρυμουλκούμενοι και όχι ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ.  
  Η φαντασιώσεις των επιστημόνων: Θεωρητικές φανφάρες. Επιπολαιότητες επιφανειακές γνώσεις η μη εμβάθυνση η ασχετοσύνη τους και η μ-βλακεία τους, κόβει τους νέους από το να απογειωθούν.   
   Σύμπαν είναι: Ο ΧΩΡΟΣ,  και η σχετική φορά και ΚΙΝΗΣΗ της ΥΛΗΣ, και ο τρόπος διατάξεως της εντός των πεδίων (των φορτίων (e-) και ("e+") και τις σχετικής αδράνειας. Ενεργειακή κατάσταση της ύλης, ή διάσπαση του απολύτου (της απόλυτης αδράνειας = ιδιότητα ύλης).
   Πλησιάζοντας τα όρια της πραγματικότητας και τους φραγμούς της, και στην περιοχή του ΟΧΙ ΣΥΝΘΕΤΟΥ, διαπιστώνουμε ότι: Όλο το σύμπαν η δημιουργία αποτελείται με τα μέχρι τώρα δεδομένα από τρία πράγματα ΑΣΧΕΤΑ
ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ: (τα δύο άγνωστα). Από τον ΧΩΡΟ την ΥΛΗ την ΑΔΡΑΝΕΙΑ και την σχετική φορά και ΚΙΝΗΣΗ της ύλης ή ΘΕΟΣ. (Σ = Χ.Υ.Κ =ΑΠΟΛΥΤΟ). Ένα από αυτά τα τέσσερα πρέπει να είναι θεός ή και τα τέσσερα μαζί.
  Να βάλω και μια δικιά μου άποψη: Γιατί να μην υπάρχει και μια φανταστική ΑΝΤΙΑΔΡΑΝΕΙΑ , να πατάμε το κουμπί και να γινόμαστε αντιαδρανειακοί, σαν πούπουλα κα να μην παθαίνουμε τίποτα σε μια σύγκρουση, να σκουντάμε μια αμαξοστοιχία με το ένα μας δάχτυλο σαν να μην συμβαίνει τίποτα, και σε συνδυασμό με την αντιβαρητητα να ταξιδεύομε στο διάστημα κλπ. κλπ.
  Μέχρι στιγμής δεν βρέθηκα κανένας φαντασιόπληκτος να μας μιλήσει και για αρνητικό χρόνο ή αντιχρόνο, αλλά μόνον πίσω στο χρόνο κλπ. ( Πολύ βολικά τα ΑΝΤΙ για την φαντασιώσεις μας).
  ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ, ΠΩΣ έγιναν, από ΤΙ, και ΓΙΑΤΙ. "ΠΩΣ, ΤΙ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ" ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΟΣ ΥΛΗ ΚΙΝΗΣΗ. Και που βρέθηκε η ΠΡΟ-ΥΛΗ από την οποία έγινε η γνωστή μας ΥΛΗ. Πως και που βρέθηκε η ύλη από την οποία έγιναν τα πρωτόνια τα νετρόνια τα ηλεκτρόνια κλπ; προτού υπάρξουν;  
        ΑΔΡΑΝΕΙΑ.
  ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ για την αδρανή αδράνεια.  (Απάντησης στο τέλος).
*Γιατί δεν κινητέ τίποτα μόνο του επάνω στη γη;
**Αν δεν υπήρχε αδράνεια θα κινούνταν τίποτα
***Που στηρίζονται τα αεροπλάνα όταν πετούν;
**** Γιατί δεν πετούν τα αεροπλάνα όταν δεν δουλεύουν οι μηχανές τους;
   ΑΠΟΡΙΑ: Αν δεν υπήρχε αδράνεια, τα αέρια των μηχανών δεν θα προωθούσαν το αεροπλάνο, αλά και το αεροπλάνο δεν θα είχε αδράνεια, τότε τι θα γινόταν;
-------
   ΑΠΑΝΤΊΣΕΙΣ: *Γιατί έχει αδράνεια. ** ΟΧΙ. ***Στην ΑΔΡΑΝΕΙΑ του αέρος. **** Γιατί δεν αντισταθμίζεται η αδράνεια του αεροπλάνου, με την αδράνεια του αέρος που σπρώχνουν οι μηχανές τους.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>τέλος>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

                                ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΙΔΕΩΝ ΦΥΣΙΚΗ  ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ.
    ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΜΕΡΙΚΗ Ή ΟΛΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΙΔΕΩΝ και ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΜΟΥ, και άνευ αδείας του συγγραφέως και με οιονδήποτε τρόπο. ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ επίσης το φίμωμα, το θάψιμο, και να ποιούν την νησα,, τον ψόφιο κοριό. ( Όσοι θέλουν ας μας το γνωστοποιούν).
   Για όσους ενδιαφέρονται και πέρα από την μάσα, του σεξουαλικού και πεπτικού σωλήνα.
  Τα κείμενα αυτά (βιβλία σελίδες κλπ.) Τα στέλνω (έστειλα) τυχαία για αρσενικούς άντρες και σε όσους "δείχνουν για ξύπνιοι", σε αυτόφωτους σε αυτοκινούμενους (όχι σε ρυμουλκούμενους πολλοί αποδείχτηκαν μαλάκες....) και όχι σε ετερόφωτους και ρυμουλκούμενους του κατεστημένου.) Σε ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ προοδευτικούς αντικειμενικούς με
ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ συνεπείς με μπέσα και με παρρησία και γενικός σε ανθρώπους υψηλής ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΤΗΤΑΣ ή υψηλής ποιότητος 80% ως 90% και όχι σε υποτελείς στο κατεστημένο, σε θρησκείες, σε αιρέσεις, σε κόμματα, στα αφεντικά τους ή στα ατομικά τους συμφέροντα ΜΟΝΟΝ, αυτοί μάλλον να τα πετάξουν, έκανα λάθος.
  Ωμή αλήθεια επικίνδυνη και δηλητηριώδες.  ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΞΥΠΝΙΟΥΣ και για τολμηρούς.
  Εδώ δεν μιλάμε για να πουλήσουμε πνεύμα ο ένας στον άλλων, αλλά για να προσεγγίσουμε την αλήθεια την πραγματικότητα και το "απόλυτο".
@ Αυτά που γράφω δεν είναι τα συνηθισμένα τα τετριμμένα αλλά είναι πέρα από αυτά (όσο είναι δυνατόν) και απαιτείται μελέτη και μεγάλη γνώση φυσικής σε πολλά πεδία. Και για ανθρώπους υψηλής ποιότητος  (H.Q).
  Φιλοσοφία υψηλής ποιότητος αντικειμενικής λογικής. Συγκεκριμένη φιλοσοφία όχι αφηρημένη.
  Θέματα φυσικής που δεν υπάρχουν στο εμπόριο και που δεν "πέρασαν" από το μυαλό σας.

                                              ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
   Και μην ξεχνάς: Από όσα ακούς να μην πιστεύεις τίποτα, και από όσα λες να πιστεύεις τα μισά.
  Μην ''τρώτε'' ότι σας σερβίρουν, ούτε και ότι σας σερβίρω εγώ ως ΑΛΗΘΕΙΑ, εκτός και αν δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά. (Γίνεται αυτοκινούμενοι αυτόφωτοι και όχι ρυμουλκούμενοι). Γιατί:  Αλήθεια είναι κάθε τι που δεν αποδεικνύεται ως ψέμα. Τα ΠΑΝΤΑ είναι ΠΙΘΑΝΑ, και ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΙΜΑ.
  Μην έχεις απαίτηση να με καταλάβεις αν δεν ξέρεις φυσική κλπ. Αυτούς με τους τίτλους τα διπλώματα και τα ντοκτορά τους καταλαβαίνετε και τους υιοθετείτε;;;
  Μην απορείς ποιος τα λέγει, αλλά να απορείς πως τα ξέρει και αν είναι αλήθεια ή ψέματα, και προπάντων να τα διαψεύσεις. 
  Οι σύγχρονοι μου (σε όσους έστειλα της εργασίες μου) δεν τολμούν ούτε να διανοηθούν μια τέτοια αλήθεια γιατί ανατρέπω πολλά από την σύγχρονη φυσική. Συνήθως αυτοί που  προσφέρουν, που προσεγγίζουν την αλήθεια την πραγματικότητα αγνοούνται.                         
  Το πρόβλημα δεν είναι τι λέμε, αλλά  (95%) αν μας καταλαβαίνουν ή αν τους συμφέρουν αυτά που λέμε. 
  Ο νοών νοήτο ή ανοήτο συνήθως.
  Αντικειμενική και πικρή αλήθεια. (Προσοχή. Βιολογικός Ιός του εγκεφάλου, της διανόησης, χαλάει την πιάτσα του κατεστημένου, στα βιολογικά κομπιούτερ τους)
  Δεν πρέπει να δεχόμαστε τίποτα σαν αλήθεια, ασχέτως κ΄ αν το δέχονται χιλιάδες κουτορνίθια.
 =Αντικειμενικός ερευνητής φυσικής της αλήθειας, τελειομανής  ή ψώνιο ή τρελός ή βλάκας κλπ.
  ΔΕΝ λέγω πράγματα για τους πολλούς μόνον για 5%
  Έχω πλήρη επίγνωση το τι λέγω, σε πολλά πεδία της φυσικής επιστήμης.
  Ουκ ήλθον συμπληρώσει και μπαλώσει, αλλά διαλύσει και γκρεμίσει και καινούργιο οικοδομήσει.
   Τελειομανής ανήσυχος "αιρετικός μηδενιστής" και ασυμβίβαστος. Συμβιβαζόμενος με το εφικτό κατ' ανάγκη. Κακό πράγμα η τελειομανία η αγάπη για το ΤΕΛΕΙΟ, (το κυνήγι τις τελειότητας) είναι η ευτυχία και η δυστυχία του τελειομανή ταυτόχρονα. Πολύ καλό όμως για την ανθρωπότητα.
  Είμαι ένας που συνεχιστής του αρχαίου Ελληνικού "πνεύματος", στη φιλοσοφία στη φυσική και συμβάλω στην σύγχρονη πρόοδο της επιστήμης και στην επανάσταση του 21 αιώνος. Και εκεί που σταμάτησαν οι άλλοι συνεχίζω εγώ, αλλά  ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟΣ και αντικειμενικός. Από περιέργεια, βάζοντας μπροστά απ' όλα το ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ, έτσι που είναι κλπ.           
   Όταν δεν υπάρχει αντικειμενική απόδειξη αλήθειας τότε λαμβάνουμε ότι πλησιάζει περισσότερο επί τις % στην αλήθεια.  
   Όσοι δεν καταλαβαίνουν τι λέγω δικαιολογούνται να με βρίζουν (αλλά γιατί;) όσοι όμως καταλαβαίνουν, η ζηλεύουν ή φθονούν ή δεν τολμούν ή κάνουν την κορόιδα. Mε σαμποτάρουν με θάβουν και προτιμούν τις ξένες θεωρίες φυσικής και φιλοσοφίες κλπ.*(ΕΕΕ) Ότι λένε οι ξένοι θαυμάζετε, ότι λένε οι Έλληνες μισείτε σαμποτάρεται θάβετε από τους ζηλόφθονους και φθονερούς.
   Δεν είμαι κανένας διάσημος με τίτλους και μεγάλα ονόματα κλπ. θεωρούν υποτιμητικό να τα λάβουν υπ' όψιν οι ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ και θάβουν τους ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ή αυτούς που δεν πουλάνε. Δεν μπορούσα να φανταστό ότι είναι τόσο δύσκολο να κρίνουν οι ρυμουλκούμενοι τα κείμενα μου αν αυτά που γράφω προσφέρουν κάποια λύση κλπ. Οι σύγχρονοι μου (σε όσους έστειλα της εργασίες μου) δεν τολμούν ούτε να διανοηθούν μια τέτοια αλήθεια γιατί ανατρέπω πολλά από την σύγχρονη φυσική.
   Συνήθως αυτοί που προσφέρουν, που προσεγγίζουν την αλήθεια την πραγματικότητα αγνοούνται, όταν δεν είναι διάσημοι με τίτλους κλπ. 
   Στην κορυφή της πυραμίδας όλων των επιδιώξεων του ανθρώπου βρίσκεται το συμφέρον.
  Δεν υπάρχει υπερφυσικό, μόνον άγνωστο.           Είπε την αλήθεια.... ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ!!!  -(Τον μαλάκα).
  Και εμείς τα λέμε και τα γράφουμε.....(αλλά και οι άλλοι), οι "υπεύθυνοι" μας ΓΡΑΦΟΥΝ..!!
  *(ΕΕΕ = Εκτός Εξαιρετικών Εξαιρέσεων)

                                                       ΤΟ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΕΓΩ ΜΑΣ.
  Για πράγματα που ΔΕΝ αποδεικνύονται λες ότι θέλεις και: Αν είσαι διάσημος αναγνωρισμένος, με διπλώματα ντοκτορά κλπ. μπορείς να λες και βλακείες μπαρούφες χωρίς να παρεξηγείσαι από τους άσχετους ή και ημιμαθείς «ιδικούς». Αν είσαι άσημος, και της μεγαλύτερες φιλοσοφίες να λες θα σε περνούν για ψώνιο, γραφικό, βλάκα κλπ. και από τους άσχετους και από τους ιδικούς, η γνώμη η αλήθεια η αντικειμενικότητα δεν παίζει κανέναν ρόλο, φιμώνεσαι και θάβεσαι από τα ΜΜΕ-νταφιάσεως την TV κλπ. ΠΑΝΤΑ αποτελούν εξαίρεση οι πρωτοπόροι οι
αυτοκινούμενοι οι ξύπνιοι κλπ. Και οι συνάνθρωποι τους από ζήλια φθόνο μίσος τους κυνηγούν τους αφορίζουν τους σκοτώνουν κλπ. Εσύ δεν θα αποτελούσες εξαίρεση. Ουδείς προφήτης στον τόπο του.
  Δεν έχει σημασία τι λέμε και τι κάνουμε, αλλά έχει πολύ πιο μεγάλη ΣΗΜΑΣΙΑ αν μας καταλαβαίνουν οι άλλοι, και ακόμη ποίο μεγάλη να ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ. Για να σε καταλάβουν οι άλλοι πρέπει: ότι λες ή κάνεις να ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ τα ένστικτα τους, ή να είναι πολύ έξυπνοι, πράγμα πολύ δύσκολο. Οι πιο πολλοί μιλάμε για να ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ο ένας στον άλλον (Εγωισμός), παρά για να προσεγγίσουμε την αλήθεια και την πραγματικότητα.
  Τα πάντα είναι ΠΙΘΑΝΑ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΙΜΑ.
  Η λογική του παρελθόντος, μπορεί να είναι και παραλογισμός του σήμερα!
Υπάρχει η αντικειμενική και η υποκειμενική αλήθεια, και για να είναι αλήθεια ένα πράγμα πρέπει να ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΩΣ ΨΕΜΑ είτε μας ΣΥΜΦΕΡΕΙ είτε όχι, αν τολμάτε διαψεύστε μου.
  Η αλήθεια δεν έχει ημερομηνία λήξεως, μάλλον καταλήξεως.
  Αλήθεια είναι κάθε τι που ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ως ψέμα, είτε μας ΣΥΜΦΕΡΕΙ  είτε όχι, να χτυπιόμαστε κάτω σαν χταπόδι. Και συνεχίζει να είναι αλήθεια ένα πράγμα, μέχρι την στιγμή που θα αποδεχτεί ως ψέμα. Διαψεύστε μου.
   Οι απατεώνες συνιστούν: Γνώσεσθε την αλήθειαν!! -ΑΛΗΘΕΙΑ; Ποια απ' όλες; Την υποκειμενική ή την αντικειμενική; Του συμφέροντος μας, ή του συμφέροντος των πολλών;
  ΑΛΗΘΙΝΗ αλήθεια: Για να είναι ΑΛΗΘΕΙΑ μια αλήθεια, πρέπει να μην περιέχει παραμύθια, και να μην απευθύνετε σε κουτορνίθια. 
  Δεν θέλω να παραδεχτούν τα όσα λέγω, όταν όλα είναι πιθανά και αμφισβητήσιμα. Αλλά για να αμφισβητήσεις κάποιον πρέπει να μπορείς να τον διαψεύσεις αντικειμενικά όχι φανταστικά, (ή να κρατήσεις στάση ουδέτερη,) αλλιώς είσαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να τον παραδεχτής ή να το βουλώσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί μερικοί ζοχαδιάζονται για αυτά που γράφω ....μπορούν να με διαψεύσουν αν κάπου κάνω ή έχω λάθος, ή να με συμπληρώσουν συμβάλλοντας και αυτοί στην προσπάθεια μου.
  Όποιος δεν θέλει να ξεφτιλίζεται για την νοημοσύνη του πρέπει ή να παραδεχτείτε τα όσα λέγω ή να τα διαψεύσετε, για ενδιάμεση λύση δεν άφησα πολλά περιθώρια. Αν τολμούν. συζήτηση μόνον επί ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ θεμάτων, ΜΟΝΟΝ σε επίπεδο αντικειμενικότητας. Διαψεύσεις συγκεκριμένες με επιχειρήματα κλπ.
  Δυστυχώς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ 6 δισεκατομμύρια εγωισμούς (ή ζήλια μίσος φθόνος) για κάτι που δεν συμπίπτει με την κατεστημένη νοοτροπία,, τα ταμπού τις προλήψεις, την μόρφωση τους, την ποιότητά τους κλπ. κλπ.
  Τους τρώει το σαράκι το πάθος η έχθρα η ζήλια το μίσος και ο φθόνος, και παλεύεις μόνος.otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: