Ξενοδοχείο Crowne Plaza στην Αθήνα




Τοποθετημένο σε άκρως προνομιακό σημείο, το ξενοδοχείο Crowne Plaza Athens City Centre αποτελεί σταθμό για κάθε είδους δραστηριότητα. Στο κέντροτης πόλης, αλλά και εκτός δακτυλίου εκπροσωπεί επάξια την αλυσίδα Crowne Plaza και είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να προσφέρει στους επισκέπτες τουάριστη διαμονή και εξαιρετικές εγκαταστάσεις.
Μία από αυτές τις εγκαταστάσεις μπορείτε να επισκεφτείτε και εσείς, σεπρονομιακή τιμή...
Πρωινό στο πολυτελές Roof Garden...
Χτισμένο στις όχθες του αρχαίου ποταμού Ιλισού, που εξακολουθεί να ρέει κρυφά κάτω από τον κεντρικό δρόμο του, το Crowne Plaza Athens City Center είναι ένα υπερσύγχρονο αφιέρωμα στο παρελθόν της πλούσια Αθήνας.

Το βραβευμένο αυτό ξενοδοχείο βρίσκεται στρατηγικά στο κέντρο της Αθήνας, στο προάστιο των Ιλισίων & απέχει μόλις 20 λεπτά με τα πόδια απ' ό,τι συμβαίνει στην καρδιά της πρωτεύουσας, στην πλατεία Συντάγματος.
Ωστόσο, το να χαρακτηρίσει κανείς το Crowne Plaza απλώς ως ένα ξενοδοχείο πόλης υπολείπεται της πραγματικής περιγραφή του.
Είναι ένα υψηλής τεχνολογίας επιχειρηματικό ξενοδοχείο, καθώς και ένας προορισμός για αναψυχή, ψώνια και νυχτερινή ζωή.
Ως ένα από τα νεότερα ξενοδοχεία της πόλης, προσφέρει σύγχρονεςεγκαταστάσεις και εκπληκτική αίσθηση υψηλής γαστρονομίας, που συνωμοτούν για να εγγυηθούν μια συναρπαστική φιλοξενία.
 

Crowne Plaza

Μιχαλακοπούλου 50,
Ιλίσια, Αθήνα
τηλ. 210 7278000



View Crowne Plaza Athens in a larger map
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸