Η Google σταματά την υποστήριξη του Internet Explorer 8



Η Google σταματά την υποστήριξη του Internet Explorer 8(IE8) από τις 15 Νοεμβρίου 2012. Δε θα μιλάγαμε για αυτό σήμερα αν τα Windows XP με 40% και βάλε της αγοράς δεν επιτρέπεται να αναβαθμίσουν σε IE9. Και ναι, μεγάλη μερίδα των εταιριών έχει XP και η πολιτική αυτών είναι να χρησιμοποιείται μόνο ο IE στην εταιρία...
Αντιθέτως, η Microsoft θα έχει ενημερώσεις ασφαλείας για τα Windows XP SP3μέχρι τον Απρίλιο του 2014 και μέχρι το 2020 για Windows 7 που έχουν IE8.
Πολιτική της google όσον αφορά τους περιηγητές είναι πλέον να υποστηρίζει μόνο την τελευταία βερσιόν του browser συν την αμέσως προηγούμενη κύρια έκδοση.

Οι απλοί χρήστες XP εννοείται ότι δεν θα επηρεαστούν  μια που έχουν στη διάθεση τους πολλούς σύγχρονους περιηγητές όπως Firefox, Opera, Safari/ Για Google Chrome δεν υπάρχει προς το παρόν είδηση περί μη υποστήριξης των Windows XP.
Για την ακρίβεια, ο αποκλεισμός αφορά τα Google apps free και business αλλά εφόσον GMail, Ημερολόγιο, έγγραφα Google κλπ είναι web apps θα  έχετε προβλήματα σε ορισμένες λειτουργίες σε αυτά, ίσως και διακοπή αν χρησιμοποιείτε Internet Explorer 8.sotostips.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸