Cocktail blog

Ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής GP


προσφορά για Ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής GP Θεσσαλονίκη

Laser Ευρυαγγείες
Η χρήση του εξειδικευμένου laser στη θεραπεία των ευρυαγγειών είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος μη τραυματική, που χρησιμοποιείται σήμερα και μπορεί να αντιμετωπίσει όλο το φάσμα τους, από τις πιο λεπτές μέχρι και ένα πλέγμα ευρυαγγειών που ονομάζεται αιμαγγείωμα. Το laser στοχεύει σε συγκεκριμένα σημεία και καταστρέφει την αιμοσφαιρίνη των ευρυαγγειών που βρίσκονται κοντά στην επιφάνεια του δέρματος χωρίς να βλάψει το δέρμα.Ο γιατρός θα ξεκινήσει παίρνοντας ένα πλήρες ιατρικό ιστορικό και εξετάζοντας την περιοχή που χρειάζεται θεραπεία και το δέρμα σας.

Συνήθως χρειάζονται περισσότερες από μια συνεδρίες για να ολοκληρωθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η διαδικασία είναι σχετικά σύντομη και δεν απαιτείται αναισθησία.
Η θεραπεία εφαρμόζεται από εξειδικευμένους ιατρούς.
Αποτρίχωση με laser
Τα laser στην ιατρική χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο σε ιατρικές και αισθητικές εφαρμογές. Η χρήση τους από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό είναι εξαιρετικά αποτελεσματική και τελείως ακίνδυνη. Το LASER CYNOSURE ELITE™, αποτελεί το πιο εξελιγμένο σύστημα laser . Είναι ενισχυμένη ακτίνα φωτός, η οποία μεταφέρει υψηλή φωτεινή ενέργεια που λόγω της μονοχρωματικότητας της ενεργεί θερμικά σε καθορισμένους ιστούς, αφήνοντας ανέπαφο το δέρμα.
Το LASER CYNOSURE ELITE™ είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να ανταποκρίνεται εξίσου καλά :
  • Σε όλους τους τύπους δέρματος. 
  • Σε λεπτές και χοντρές τρίχες. 
  • Σε όλες τις περιοχές : πρόσωπο, χέρια, μασχάλες, πλάτη, πόδια, στήθος, μπικίνι. 
  • Το ELITE™ υπερισχύει έναντι οποιασδήποτε άλλης μεθόδου αποτρίχωσης και ενδείκνυται για άτομα όλων των ηλικιών άντρες και γυναίκες.
  • Έχει την μικρότερη αίσθηση ενόχλησης σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο laser ή άλλη μέθοδο αποτρίχωσης και το μικρότερο αριθμό εφαρμογών. Επιπλέον, όσον αφορά στην προστασία της επιδερμίδας χρησιμοποιεί κρύο ατμοσφαιρικό αέρα και όχι κρυογόνα αέρια όπως άλλες συσκευές που φυσικά βλάπτουν σοβαρά την υγεία.
  • Το ELITE™ αυτή τη στιγμή είναι το ταχύτερο laser αποτρίχωσης. Συγκεκριμένα, σε μεγάλες περιοχές του σώματος (πόδια, πλάτη), που άλλα laser χρειάζονται δύο τουλάχιστον ώρες ανά συνεδρία, η θεραπεία με το συγκεκριμένο laser διαρκεί λιγότερο από μία ώρα.
Laser για Πανάδες
Οι πανάδες είναι ένα αισθητικό πρόβλημα που δύσκολα αντιμετωπίζεται με τα καλλυντικά. Η «νέα γενιά» των λέιζερ όμως προσφέρει θεραπείες με πολύ καλά και μόνιμα αποτελέσματα. Στις θεραπείες με λέιζερ, γίνεται μια απότομη θερμική εναπόθεση ενέργειας, ώστε να διασπαστούν τα κοκκίδια της μελανίνης με εντυπωσιακά αποτελέσματα στην αφαίρεση των πανάδων.

Image 1Image 2
  • Ακίνδυνα, ανώδυνα, γρήγορα, οριστικό αποτέλεσμα.
  • Όλες οι θεραπείες γίνονται με της τελευταίας γενιάς σύστημα Dual Application Laser Elite Alexandrite 755 Nd-Yag 1064

Ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής GP

Αγίας Σοφίας 37
54623 Θεσσαλονίκη
Website / Facebook
τηλ. για ραντεβού: 2310 287800
Ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής GP, Θεσσαλονίκη, 54623, Αγίας Σοφίας 37
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: