Πως να κανετε αγορες με μετρητα στο Groupon

Groupon - Αγορές με Μετρητά
1. Κατάθεση Μετρητών: Πηγαίνοντας σε οποιαδήποτε τράπεζα κάνε κατάθεση του ποσού που επιθυμείς στον Ειδικό Groupon Λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς ή μέσω Web Bankingσυμπληρώνοντας πάντα σαν αιτιολογία κατάθεσης, το Groupon Email σου.


Τράπεζα Πειραιώς
  • ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5013 - 055753 - 345 
  • IBAN: GR 49 0172 0130 0050 1305 5753 345
    Όνομα Δικαιούχου : GROUPON GREECE ΜΕΠΕ

Προσοχή: Η πίστωση του λογαριασμού σας γίνεται αυθημερόν όταν η κατάθεση και στη συνέχεια η συμπλήρωση της online φόρμας, έχει ολοκληρωθεί έως τις 18:00 (ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή) αλλιώς την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Σε περίπτωση που μεταφέρετε χρήματα από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα, προς τον λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς της Groupon, υπολογίστε ότι θα υπάρξει μία καθυστέρηση της μεταφοράς του εμβάσματος. 

2. Στοιχεία Κατάθεσης: Αφού έχεις κάνει την κατάθεση στον Groupon Λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς συμπλήρωσε τα απαραίτητα στοιχεία στα παρακάτω υποχρεωτικά πεδία ώστε να σου πιστωθεί στον Groupon Λογαριασμό σου το ποσό το οποίο έχεις καταθέσει. Αμέσως μετά τη συμπλήρωση και την καταχώρηση των στοιχείων σου θα λάβεις ένα επιβεβαιωτικό Email από το cash@groupon.gr δηλώνοντας ότι η πίστωση στο λογαριασμό σου έχει πραγματοποιηθεί και ότι μπορείς να προχωρήσεις στις Groupon αγορές που επιθυμείς.

3. Αγόρασε και Απόλαυσε το Groupon σου: Το ποσό που έχεις καταθέσει έχει πλέον πιστωθεί στον Groupon Λογαριασμό σου. Μπορείς να αγοράσεις όποια από τις προσφορές μας επιθυμείς χρησιμοποιώντας την πίστωση σου. Εξαργύρωσε το κουπόνι σου και ανακάλυψε την ανεξερεύνητη πλευρά της πόλης σου!
save image

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸