Cocktail blog

Hotel ZAGORI SUITES στα Ζαγοροχώρια


Tο Zagori Suites, ένα συναρπαστικό Luxury Boutique Hotel, είναι σκαρφαλωμένο σε υψόμετρο 1000 μέτρων, στη Βίτσα Κεντρικού Ζαγορίου, δίπλα στο περίφημο Φαράγγι του Βίκου και στα πέτρινα γεφύρια τουΒοϊδομάτη σε απόσταση μόλις 35 χλμ. από την πόλη των Ιωαννίνων. Ένα ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό συγκρότημα με επτά πολυτελείς μεζονέτες - Chalet και σουίτες, με θέα τις κορυφογραμμές της Πίνδου. Η πολυτέλεια και η ποιότητατων εγκαταστάσεων είναι ορατά σε κάθε γωνιά. Κάθε κατοικία είναι ξεχωριστά διακοσμημένη μέχρι την τελευταία
λεπτομέρεια με χειροποίητα έπιπλα και αντίκες, ανατολίτικα χαλιά και φινετσάτα υφάσματα. Μια αξέχαστη εμπειρία που συνδυάζει τα υπέροχα χρώματα και αρώματα της φύσης, τις παραδοσιακές γεύσεις ζαγορίσιας πίτας στο πρωινό, την πολυτέλεια και άνεση των κατοικιών και τη χαλάρωση δίπλα στο αναμμένο τζάκι. Ένας χώρος για τους λάτρεις τηςάνεσης και της πολυτέλειας, σε έναν από τους δημοφιλέστερους ορεινούς προορισμούς της Ελλάδας, το Ζαγόρι.
Στη γύρω περιοχή, θα βρείτε πολλά αξιοθέατα, όπως το φαράγγι του Βίκου και τα πέτρινα γεφύρια του Ζαγορίου. Εσείς που επιθυμείτε να εξερευνήσετε τις φυσικές ομορφιές του τόπου, τη σπάνια φύση με τα βότανα αλλά και το πλούσιο ζωικό βασίλειο της περιοχής, που περιλαμβάνει αρκετά προστατευόμενα είδη, μπορείτε να επισκεφτείτε τον ορεινό όγκο της Τύμφης για αναρρίχηση, να κάνετε ράφτινγκ ή καγιάκ στα κοντινά ποτάμια ή ίππασία και πεζοπορίες. Η γραφική πόλη των Ιωαννίνων βρίσκεται μισή ώρα μακριά από το ξενοδοχείο όπου μπορείτε να επισκεφτείτε το σπήλαιο, το μουσείο του Βρέλλη με τα κέρινα ομοιώματα, το κάστρο και τη λίμνη και το νησάκι των Ιωαννίνων.
 

ZAGORI SUITES

Βίτσα Ζαγορίου
Ζαγοροχώρια
τηλ.: 26530 71076



View ZAGORI SUITES in a larger map
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: