Cocktail blog

Lagadia 4 Seasons Hotel στα Λαγκάδια Αρκαδίας


Στην αγκαλιά των μαγευτικών Λαγκαδιών και με φόντο την καταπράσινη φυσική ομορφιά της Ορεινής Αρκαδίας, γεννήθηκε ένα μικρό κόσμημα φιλοξενίας και διαμονής που συνδυάζει τις αρχές της υψηλής αισθητικής με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την πολυτέλεια με την απλότητα και τονδιακριτικό ρομαντισμό!
Χτισμένο πάνω στην κεντρική πλατεία των Λαγκαδιών και με θέα που κόβει την ανάσα, το ξενοδοχείο αποτελεί έναν μικρό παράδεισο φιλοξενίας για όλη την Ορεινή Αρκαδία!
Η γοητευτική αύρα του ξενοδοχείου κατακλύζει αμέσως τον επισκέπτη και τον προετοιμάζει για τις υπέροχες στιγμές χαλάρωσης που θα απολαύσει κατά τη διάρκεια της διαμονής του. Υπόδειγμα καλαισθησίας και κομψότητας, οι χώροι υποδοχής διακρίνονται για την άνεση που προσφέρουν και την ατμόσφαιρα γαλήνης και ηρεμίας που αποπνέουν!

Οι σύγχρονες παροχές άνεσης και επικοινωνίας σε συνδυασμό με την ευγένεια και την εξυπηρέτηση του προσωπικού εγγυώνται μία ιδανική διαμονή στα μαγευτικά Λαγκάδια!

Λαγκάδια

Στο δυτικό άκρο της φημισμένης Ορεινής Αρκαδίας σ' ένα μαγευτικό περιβάλλον γεμάτο εναλλαγές, σπάνιες εικόνες και ανυπέρβλητη φυσική ομορφιά, είναι χτισμένα με πέτρα και τέχνη τα Λαγκάδια, ένας πανέμορφος οικισμός - στολίδι για όλη την Ελλάδα.
Κυριολεκτικά κρεμασμένα πάνω από ένα φαράγγι με σπάνια βλάστη, κρυστάλλινα νερά, νερόμυλος, παλιά γεφύρια και νεροτριβή προσφέρουν στους επισκέπτες τους θέα που κυριολεκτικά κόβει την ανάσα, τα πέτρινα σπίτια, τα αρχοντικά και τα πετρόκτιστα σοκάκια του οικισμού γοητεύουν ενώ τα μικρά καταστήματα και τα ζεστά cafe προσφέρονται για μικρές αποδράσεις των επισκεπτών!
Κτισμένα σε μια απότομη πλαγιά του Μαινάλου, μέσα σε πλούσια βλάστηση, τα Λαγκάδια μοιάζουν να κρέμονται πάνω από το άγριο φαράγγι που σχηματίζει ο ποταμός Τουθόα.
Το «κρεμαστό χωριό της Πελοποννήσου», όπως αποκαλείται από παλιά, είναι ένα φυσικό και αρχιτεκτονικό αριστούργημα, με εκπληκτικά πέτρινα αρχοντικά και καλντερίμια, σκεπαστές αυλές και σκαλιστές εξώπορτες, πελεκητές καμάρες και παλιές εκκλησίες, ελικοειδή πέτρινα μονοπάτια και σκαλιά, τοξωτά γεφύρια, νεροτριβές και νερόμυλους.

 

Lagadia 4 Seasons Hotel

Λαγκάδια,
Αρκαδία
τηλ.: 27950 43540


Προβολή Lagadia 4 Seasons Hotel σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: