Σφραγίδες με Laser

προσφορά για Graphic Center Shopping
Η σφραγίδα μας, είτε ως πρόσωπα ή ως εταιρείες, είναι ίσως το σημαντικότερο διαπιστευτήριο μας. Δεν είναι τυχαίο ότι χρησιμοποιείται σε πάμπολλες περιπτώσεις για να δηλώσει από την αξία μας μέχρι την «τιμή» μας.
Εάν θέλετε να αφήσετε τις καλύτερες εντυπώσεις, τέτοιες που θα μείνουν ανεξίτηλες όχι μόνο εκεί που θα μπει η σφραγίδα αλλά και στο μυαλό των άλλων, εμπιστευθείτε την ποιότητα που μόνο οι σφραγίδες με χάραξη laser μπορούν να δώσουν. Με επιλογή μελανιού ανάμεσα σε κόκκινο, μαύρο ή μπλε και τέλεια αποτύπωση με laser στα 600 και 1200 dpi, η

σφραγίδα σας θα αφήσει χιλιάδες αποτυπώσεις με καθαρό κείμενο ή λογότυπο για να σας θυμούνται κυριολεκτικά, καθαρά. Εσείς κάντε την παραγγελία σας για τη σφραγίδα που χρειάζεστε και σε μισή ώρα θα είναι έτοιμη. Αυτόματες μηχανικές σφραγίδες, σφραγίδες τσέπης για εταιρείες, σφραγίδες μηχανικών και ό,τι χρειαστείτε είναι εδώ για σας, και για πάντα.
  • Με επιλογή μελανιού ανάμεσα σε κόκκινο, μαύρο ή μπλε και τέλεια αποτύπωση με laser στα 600 και 1200 dpi, η σφραγίδα σας θα αφήσει χιλιάδες αποτυπώσεις με καθαρό κείμενο ή λογότυπο.
  • Αυτόματες μηχανικές σφραγίδες, σφραγίδες τσέπης για εταιρείες, σφραγίδες μηχανικών και ό,τι χρειαστείτε θα το βρείτε στο Graphic Center.
Image 1

Τηλ. παραγγελία στο: 210 6801717 ή αποστολή email στο: gfc@otenet.gr

Ωράριο: Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00-21:00 & Σάββατο 09:00-18:00.

Χρόνος παράδοσης: 4 ημέρες.


Graphic Center

Ανδρέα Παπανδρέου 99
15232 Χαλάνδρι
Graphic Center, Χαλάνδρι, 15232, Ανδρέα Παπανδρέου 99
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸