Cocktail blog

Το Ινστιτούτο Masters of Wine ανακοινωσε τρεις νέους Masters of Wine




Το Ινστιτούτο Masters of Wine είναι σε πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι τρεις νέοι Masters of Wine, από την Αυστρία, τη Σιγκαπούρη και το Ηνωμένο Βασίλειο, θα ενωθούν με το Ινστιτούτο το Σεπτέμβριο.
Catriona Felstead MW , 36, είναι Direct and Interactive Marketing Manager στο Berry Bros & Rudd, τον παλαιότερο έμπορο κρασιών της Βρετανίας. Η Catriona, η οποία γεννήθηκε στο Reading της  Αγγλίας, είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Αγίου Ανδρέα, όπου σπούδασε γαλλικά και ισπανικά. Ξεκίνησε την επαγγελματική ζωή της σε μια ισπανική εταιρεία πετροχημικών πριν η αγάπη της για το κρασί την οδηγήσει στο εμπόριο οίνου. Η εταιρεία Berry Bros & Rudd, ένας μακροχρόνιος Υποστηρικτήςης του Ινστιτούτου, διαθέτει πλέον έξι Masters of Wine μεταξύ του προσωπικού της.
Annette Scarfe MW , 51, από τη Σιγκαπούρη, είναι μία πρώην τραπεζίτρια επενδύσεων που επιδιώκει το ενδιαφέρον της στον τομέα του οίνου για να
ξεκινήσει μια εντελώς νέα καριέρα. Η Annette ξεκίνησε με το εμπόριο κρασιού, ξεκινώντας την επιχείρηση εισαγωγής και χονδρικής πώλησης κρασιών από τη Νέα Ζηλανδία και Γαλλία. Εργάζεται τώρα ως ανεξάρτητος σύμβουλος, κυρίως στο Λονδίνο, το Χονγκ Κονγκ και τη Σιγκαπούρη. Στους πελάτες της περιλαμβάνονται οι:  Bumpkin (μέρος του γκρουπ Ignite), και Alan Yau και Jale Erentok’s Busaba. Η Annette είναι τακτικό μέλος των επιτροπών δοκιμαστών,  και κριτής σε διαγωνισμούς οίνου στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, και το Χονγκ Κονγκ.
Ανδρέας Wickhoff MW , 35, από το Σάλτσμπουργκ, γίνεται ο τρίτος Master of Wine της Αυστρίας. Είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Premium Estates Austria, μια ομάδα από τα κορυφαία οινοποιεία της χώρας. Πριν από την ίδρυση της ένωσης το 2004, εργάστηκε ως οινοχόος και αγοραστής κρασιού στην Κορσική και τις Ηνωμένες Πολιτείες, και σπούδασε στο Brisbane της Αυστραλίας. Μεγαλύτερο πάθος του Ανδρέα, εκτός από το κρασί είναι το snowboarding. Αυτός και η σύζυγός του, Evelyn, έχουν ένα γιο, τον Fredrik, ο οποίος θα γίνει δύο τον Νοέμβριο.
Η Lynne Sherriff MW, πρόεδρος του Ινστιτούτου των Masters of Wine, δήλωσε:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τα τρείας εξαιρετικούς νέους Masters of Wine στη διεθνή κοινότητα μας. Έχουν επιδείξει όλες τις ιδιότητες που κάνουν τα μέλη μας τόσο ξεχωριστό: το ταλέντο, την εφαρμογή, την ικανότητα να σκέφτονται διαφορετικά και να επικοινωνούν αποτελεσματικά, και φυσικά την αγάπη για το κρασί που μας ενώνει όλους. Αντιπροσωπεύουν συλλογικά τους καλύτερους των Masters of Wine στο εύρος της εμπειρίας τους τόσο με όσο και χωρίς το εμπόριο κρασιού, και τη διεθνή προοπτική που μας φέρνει. krasiagr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: