Cocktail blog

Palataki Apartments στους Μύλους Αργολίδας




To Παλατάκι Apartments βρίσκεται στoυς Μύλους λίγα μόλις λεπτά από το Ναύπλιο. Ο οικισμός των Μύλων χρονολογείται γύρω στο 2500 π.Χ.Το χωριό των Μύλων είναι ένα γοητευτικό χωριό και διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, όπως καφετέριες, σούπερ μάρκετ, μπαρ, φαρμακείο, ταβέρνες κλπ. Οι Μύλοι έχουν δύο παραλίες, μία από κάθε πλευρά του μικρού λιμανιού και βρίσκονται σε απόσταση ενός λεπτού με τα πόδια.Οι Μύλοι είναι η διοικητική έδρα του Δημοτικού Συμβουλίου της Λέρνας, που κατακτήθηκε στους νεολιθικούς χρόνους. Έχει έναν από τους μεγαλύτερους
προϊστορικούς τύμβους στην Ελλάδα και είναι η όψη ενός διώροφου ανάκτορου και αναφέρεται ως το Σώμα των πλακάκια , για τα πλακάκια τερακότα στην οροφή του, που χρονολογούνται από την πρώιμη εποχή του χαλκού. Η περιοχή έχει μεγάλη αρχαιολογική αξία και ερευνητές αναφέρουν ότι ο τόπος καταστράφηκε από πυρκαγιά τον 22ο αιώνα π.Χ.. Επισκεφτείτε τον αρχαιολογικό χώρο και θα δείτε τα ερείπια ενός πραγματικά εντυπωσιακού κτιρίου για την εν λόγω χρονική περίοδο.
Η ιερή λίμνη Λέρνα, ήταν μια λιμνοθάλασσα του γλυκού νερού και χωρίζεται από το Αιγαίο με φράγμα από αμμόλοφους. Είχε εκτιμώμενη διάμετρο 4,7 χιλιόμετρα και θεωρήθηκε ότι ήταν η είσοδος στον κάτω κόσμο και στα αρχαία χρόνια εφρουρήτω από την Λερναία Ύδρα που σκοτώθηκε από τον Ηρακλή, σε έναν από τους δώδεκα άθλους του.
Οι παραλίες, η παραδοσιακή γοητεία, τα περίφημα σουβλάκια και η κοντινή απόσταση των Μύλων προς το Ναύπλιο έχουν καταστήσει την περιοχή περιζήτητη για διακοπές στην Αργολίδα.
Τι Να Κάνετε στην διάρκεια της διαμονής σας στο Παλατάκι.
Για τους τολμηρούς, η παραλία της Νέας Κίου η οποία απέχει μόλις λίγα λεπτά μακριά από το Παλατάκι προσφέρει ένα οργανωμένο kite surfing club για τους λάτρεις ή γιατί να μην δοκιμάσετε την αναρρίχηση στο Βιβάρι. Σε γενικές γραμμές, θαλάσσια σπορ, όπως windsurfing, θαλάσσιο σκι, ιστιοπλοΐα και καταδύσεις στις περιοχές του Ναυπλίου και το Τολό είναι διαθέσιμα για τους καλοκαιρινούς μήνες, με ή χωρίς tutition. Η παραλία της Νέας Κίου είναι επίσης μια προστατευόμενη περιοχή για την άγρια ζωή και μια συγκεκριμένη περιοχή της άμμου συνιστάται για τα άτομα με παθήσεις του δέρματος λόγω της θεραπευτικής ιδιότητάς του.
Για λάτρεις της Ιστορίας ακριβώς δίπλα από τους Μύλους είναι ο χώρος της Λέρνας, όπου ο Ηρακλής σκότωσε την Λερναία Ύδρα. Η πυραμίδα του Ελληνικού είναι πολύ κοντά η οποία χτίστηκε πριν από τις αιγυπτιακές πυραμίδες, και στη συνέχεια, υπάρχουν όλα τα παγκοσμίως διάσημα αξιοθέατα της Αργολίδας και της Πελοποννήσου.
Το Ναύπλιο είναι απαραίτητο για όσους επισκέπτονται την Αργολίδα, με τον πλούτο των ιστορικών μνημείων και τα περίεργα καταστήματα, επισκεφθείτε τα μουσεία (Λαογραφικό, Αρχαιολογικό, Στρατιωτικών, Κομπολόι) και την ποτοποιία Ούζου Καρώνης για να δείτε το μουσείο τους, πώς γίνεται το ούζο και το λικέρ και να περάσετε λίγο χρόνο δοκιμάζοντας τα. Σε ένα από τα τοπικά χωριά μπορείτε να δοκιμάσετε την παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα.
Βασικά, υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που διατίθενται στην Αργολίδα, πάρα πολλές για να τις αναφέρω εδώ, αλλά έχουμε προσπαθήσει να σας δώσουμε μια ιδέα για το τι είναι διαθέσιμο και αν χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
Παροχές δωματίου:
  • Διπλό κρεβάτι
  • Μαγειρικά σκεύη
  • A / C
  • Θέρμανση
  • Ψυγείο
  • Τραπέζι / Καρέκλες
  • Τηλεόραση


Palataki Residence Apartments
Παραλία Μύλοι, Λέρνας, Ναύπλιο, Αργολίδα 21200
Τηλέφωνο: 2751301200
http://www.topalataki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: