Αυτοκόλλητο ύφασμα κατάλληλο για τοίχους, πόρτες & ψυγεία από το PINAKES On Demand




Στους Pinakes On Demand, δημιουργούν πίνακες κατ' απαίτηση, όπως σημαίνει και ο τίτλος τους με σκοπό να καλύψουν γρήγορα, οικονομικά αλλά κυρίως ποιοτικά κάθε ανάγκη για πίνακα. Ο οικογενειακός μας χώρος αλλά και ο εργασιακός μπορούν πολύ εύκολα να γίνουν ένας όμορφος και ευχάριστος χώρος για να γίνει η διαμονή μας πολύ πιο ευχάριστη αλλά και για να δείχνει με την πρώτη ματιά την ιδιοσυγκρασία του ιδιοκτήτη του.
Παλιά λέγαμε πες το με ένα λουλούδι, τώρα μπορούμε να το πούμε και με έναν πίνακα, αφού το κόστος είναι πιο προσιτό από ποτέ.
Εκτός από τα 30.000+ θέματα που θα βρείτε στο site τους, μπορείτε να κάνετε πίνακα μια δική σας φωτογραφία και αν έχετε πολλές φωτογραφίες μπορούν να κάνουν  ένα όμορφο κολάζ ή ακόμα και να εφαρμόσουν τεχνοτροπία ώστε να έχετε ένα έξοχο αποτέλεσμα σαν να το ζωγράφισε για σας ένας διάσημος καλλιτέχνης.

Αν είστε «ψείρες» και θέλετε να τα ξέρετε όλα τότε οι παρακάτω χρήσιμες πληροφορίες είναι για σας:
  • Οι πίνακές τους έχουν διάρκεια ζωής αιώνων γιατί χρησιμοποιούν στην κατασκευή τους υψηλά στάνταρτ.
  • Τρεις στρώσεις βερνικιού που τους προφυλάσσουν από γρατσουνιές, υγρασία και υπεριώδη ακτινοβολία.
  • Τα τελάρα είναι από επεξεργασμένη σημύδα, εξασφαλίζοντας αντοχή στο χρόνο χωρίς να υπάρχει καμία περίπτωση ανάπτυξης μικροοργανισμών.
  • Τα χρώματά τους αποδίδουν πιστά τα χρώματα των πρωτότυπων έργων (αν και μπορείτε να ζητήσετε όποια επέμβαση θέλετε) και καλύπτουν τα αυστηρότερα χρωματικά πρότυπα που ορίζονται από το διεθνή οργανισμό χρώματος Fogra.


 

PINAKES On Demand.gr

Αχιλλέως 11,
Νίκαια
τηλ.: 213 0054886
τηλ.: 210 4942220



Προβολή PINAKES On Demand.gr σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

GoldenTip

1 σχόλιο:

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸