Cocktail blog

Tagli Resort & Spa στην Αράχοβα


Το υπερπολυτελές Tagli Resort and Spa είναι μια ολοκαίνουρια, ανεξάρτητη ξενοδοχειακή μονάδα σχεδιασμένη για να σας προσφέρει μια αξέχαστη διαμονήστον επίγειο παράδεισο της πολυτέλειας και του στιλ. Η φιλοξενία αποκτά νέες διαστάσεις και οι διακοπές γίνονται αξέχαστες. Η Αράχοβα ήταν και θα είναι o απόλυτος προορισμός, χειμώνα ή καλοκαίρι, για εκείνους που ξέρουν να επιλέγουν το καλύτερο.
Βρίσκεται στο Λιβάδι Παρνασσού, την ταχέως αναπτυσσόμενη VIP περιοχή, μόλις μια ανάσα από το κέντρο της κοσμοπολίτικης Αράχοβας, προσφέροντάς σας παράλληλα την απόλυτη ηρεμία και αναζωογόνηση κοντά στη φύση, αλλά και την ξέφρενη νυχτερινή, και όχι μόνο, ζωή της Αράχοβας.

Το φιλικό προσωπικό, η άμεση εξυπηρέτηση και το άψογο service και ηαξεπέραστη καθαριότητα θα σας εντυπωσιάσουν, δίνοντάς σας τον ορισμό τηςζεστής φιλοξενίας.
Δοκιμάστε μοναδικό φαγητό ή ποτό, πρωί ή βράδυ στο Mabis gourmet restaurant & lounge bar του ξενοδοχείου, απολαμβάνοντας την απαράμιλλη ομορφιά του Εθνικού Δρυμού και αφεθείτε σε πρωτόγνωρα αισθήματα χαλάρωσης και αναζωογόνησης κολυμπώντας στην εσωτερική πισίνα ή απλάπίνοντας τον καφέ σας με τη συνοδεία lounge μουσικής!
Το Tagli Resort and Spaβρίσκεται σε απόσταση αναπνοήςαπό την κοσμοπολίτικη Αράχοβα, αλλά και από το εκπληκτικόφυσικό περιβάλλον τουΠαρνασσού! Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το Λιβάδι αποτελεί την πιο must περιοχή της Αράχοβας,συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον επώνυμων και μη επισκεπτών!
Ο χώρος του Spa λειτουργεί 12.00 - 20.00.
 

Tagli Resort and Spa

Λιβάδι Αράχοβας,
Βοιωτία
τηλ.: 22670 32532
τηλ.: 22670 29161
 


View Tagli Resort and Spa in a larger map
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: