Toroni Blue Sea Hotel & Spa στη Σιθωνία

προσφορά για Toroni Blue Sea Hotel & Spa Θεσσαλονίκη
Στην όμορφη Σιθωνία της Χαλκιδικής σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία στον Τορωναίο κόλπο βρίσκεται το 4* Toroni Blue Sea Hotel & Spa, που σας περιμένει για μία πολυτελή διαμονή με όλες τις ανέσεις.
 Το ξενοδοχείο
Χτίστηκε το 2010 και αποτελεί μέρος ενός συνολικού τουριστικού συγκροτήματος 85 δωματίων, διαμορφωμένο σε αμφιθεατρικό σχήμα με 2 πτέρυγες γύρω από την πισίνα και το pool bar. Στους διαθέσιμους χώρους μπορείτε να βρείτε παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, να απολαύσετε τις υπηρεσίες του Spa σε Σουηδική και Τουρκική σάουνα και στο δωμάτιο μασάζ, να σερφάρετε στο internet και να αθληθείτε στο γυμναστήριο. Το Toroni Blue Sea Hotel & Spa διαθέτει ακόμα super market για να μην σας λείψει τίποτα, ιδιωτικό parking και οργανωμένη αίθουσα συνεδριάσεων – εκδηλώσεων.
Δωμάτια
Όλα τα δωμάτια είναι σχεδιασμένα αμφιθεατρικά με μοναδική θέα τη θάλασσα και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα σε απόσταση μόλις 20 μέτρων από την οργανωμένη παραλία. Είναι πλήρως εξοπλισμένα με κλιματισμό, mini μπαρ, ψυγείο και δορυφορική τηλεόραση με προσεγμένη και μοντέρνα επίπλωση.
Δραστηριότητες
Στο Sunset, το μπαρ του ξενοδοχείου, μπορείτε να χαρείτε στιγμές γαλήνης και χαλάρωσης και να δημιουργήσετε τις δικές σας αναμνήσεις σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Χαλκιδικής. Το φαγητό σας, θα το απολαύσετε στο εστιατόριο εντός της ξενοδοχειακής μονάδας. Το μενού είναι πλούσιο σε σπιτικά φαγητά, παραδοσιακές λιχουδιές και φρέσκα θαλασσινά για κάθε γευστική απαίτηση. Στο Spa, θα βρείτε πισίνες με υδρομασάζ και αερομασάζ, σάουνα και χαμάμ για την απόλυτη χαλάρωση και ευεξία σας. Το προσωπικό του Toroni Blue Sea Hotel & Spa είναι στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε για μία διαμονή που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη.
  • Πολυτελής διαμονή σε ένα συγκρότημα 4* στον Τορωναίο κόλπο με πισίνα, pool bar, Spa, εστιατόρια, και super market, 20 μέτρα από την παραλία.
  • Τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα με κλιματισμό, mini μπαρ, ψυγείο και δορυφορική τηλεόραση και έχουν θέα στη θάλασσα.
Image 1Image 1Image 3Image 4

Toroni Blue Sea Hotel & Spa

Τορώνη
63072 Χαλκιδική
Website / Facebook
Check-in:14:00/Check-out:12:00. τηλ. κράτηση στα 23750 51052 & 6945695721 ή μέσω mail στο info@toronibluesea.com (βάσει διαθεσιμότητας).
Toroni Blue Sea Hotel & Spa, Χαλκιδική, 63072, Τορώνη 
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸