Το AdSense για ροές δεδομένων θα κλείσει




Έπειτα από προσεκτική αξιολόγηση του προϊόντος, έχουμε αποφασίσει να αποσύρουμε το προϊόν AdSense για Ροές δεδομένων.
Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σε δύο φάσεις και ο λογαριασμός σας θα επηρεαστεί, ανάλογα με τη χρήση του προϊόντος. Για να ελέγξετε εάν αυτήν τη στιγμή αποκομίζετε έσοδα από το AdSense για Ροές δεδομένων, εκτελέστε την αναφορά απόδοσης "Προϊόντα" και ελέγξτε αν υπάρχουν πρόσφατα δεδομένα για τα προϊόντα που αναγράφονται για το "AdSense για Ροές δεδομένων".

Πληρωμές

Οι ενότητες AdSense για Ροές δεδομένων σας θα συνεχίσουν να συγκεντρώνουν κέρδη μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου, οπότε και θα σταματήσουν να προβάλλουν διαφημίσεις στις ροές RSS σας. Έως και την τελευταία ημέρα του Δεκεμβρίου 2012, τα κέρδη σας θα οριστικοποιηθούν ως συνήθως. Στο σημείο αυτό, θα ισχύσει ένα από τα παρακάτω:
  • Αν τα κέρδη σας υπερβαίνουν το ελάχιστο ποσό πληρωμής, ο λογαριασμός σας θα σταλεί για έγκριση πληρωμής και οι πληρωμές θα εκδοθούν μέσω της τυπικής διαδικασίας πληρωμής του AdSense.

  • Αν τα κέρδη σας δεν υπερβαίνουν το ελάχιστο ποσό πληρωμής, αλλά χρησιμοποιείτε άλλα προϊόντα του AdSense, τα κέρδη σας από το AdSense για Ροές δεδομένων θα συγκεντρωθούν για πληρωμή σε μελλοντική περίοδο, όταν ο λογαριασμός σας στο AdSense θα υπερβαίνει το ελάχιστο ποσό πληρωμής.

  • Αν τα κέρδη σας δεν υπερβαίνουν το ελάχιστο ποσό πληρωμής, αλλά δεν χρησιμοποιείτε άλλα προϊόντα του AdSense, τότε το ποσό των κερδών σας από τους Φιλοξενούμενους τομείς θα παραμείνει ως υπόλοιπο στο λογαριασμό σας στο AdSense για το διάστημα που θα παραμένει ανοιχτός ο λογαριασμός σας.

Αναφορές και κέρδη

Η δυνατότητα υποβολής αναφορών σχετικά με το AdSense για Ροές δεδομένων και τα αντίστοιχα κανάλια θα παραμείνουν διαθέσιμα στο λογαριασμό σας. Παρόλο που δεν θα έχετε πλέον πρόσβαση στις ρυθμίσεις του AdSense για Ροές δεδομένων και τα κανάλια, θα μπορείτε να δείτε το ιστορικό των στοιχείων απόδοσής τους στην καρτέλα Αναφορές απόδοσης στο λογαριασμό σας στο AdSense.
περισσότερα στο http://support.google.com/adsense/bin/answer.py?hl=el&answer=2777193

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸