Ξενοδοχείο Amalia Kalambaka στην περιοχή της Θεόπετρας


Το Amalia Kalambaka βρίσκεται στην περιοχή της Θεόπετρας, στο 15ο χλμ. της Εθνικής Οδού Τρικάλων – Ιωαννίνων, 5 χιλιόμετρα από την πόλη της Καλαμπάκας και 15 χιλιόμετρα από την πόλη των Τρικάλων .Η τοποθεσία του το καθιστά ιδανικό σημείο εκκίνησης της εξερεύνησης της περιοχής. Πολύ κοντά σε αυτό βρίσκονται τα Μετέωρα, μνημείο παγκοσμίας Κληρονομιάς της UNESCO και από τα πιο ιερά μέρη του Χριστιανισμού. Το σπήλαιο της Θεόπετρας, ένα από τα σημαντικότερα σπήλαια της Ευρώπης, απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο, και φιλοξενεί ευρήματα από τους Προϊστορικούς Χρόνους.

Το ξενοδοχείο:
Το Amalia Kalambaka βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά μακριά από τη πόλη, μέσα σε 50 στρέμματα καταπράσινων κήπων, κτισμένο παραδοσιακά και πλήρως εναρμονισμένο με το περιβάλλον. Το τοπίο συμπληρώνεται με μια μεγάλη πισίνα, αίθριο με τρεχούμενο νερό, και με θέα στους ιερούς βράχους των Μετεώρων. Από την είσοδο στο χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου ένα ζεστό συναίσθημα οικειότητας αγκαλιάζει τον επισκέπτη. Ο χειροποίητος ξύλινος διάκοσμος, τα άνετα σαλόνια, το φιλόξενο καφέ και το ζεστό piano bar δίπλα στο μεγάλο τζάκι σας κερδίζουν με τη πρώτη επαφή. Και σίγουρα θα αισθανθείτε την ίδια οικειότητα και ζεστασιά στα ευρύχωρα δωμάτια του Amalia. Ένα οίκημα υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής σε έναν τόπο μοναδικού ιστορικού ενδιαφέροντος, το ξενοδοχείο Amalia είναι χτισμένο σε 3 επίπεδα και διαθέτει 170 δωμάτια και 2 σουίτες με θέα τα Μετέωρα και τους κατάφυτους κήπους. Όλα τα δωμάτια παρέχουν σύγχρονες ανέσεις, με καλαίσθητη επίπλωση και διακοσμημένα με υφάσματα σε ζεστές αποχρώσεις.
Τα Classic δωμάτια βρίσκονται και στους 3 ορόφους με 2 μονά ή ένα διπλό κρεβάτι, και μπορούν να φιλοξενήσουν και τρίτο άτομο σε πτυσσόμενο κρεβάτι. Τα δωμάτια του ισογείου έχουν μπαλκονόπορτα και πρόσβαση στον κήπο, και είναι κατάλληλα για ΑΜΕΑ. Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση flat screen, κλιματισμό, ασύρματο internet, γραφείο, ψυγείο, σεσουάρ, προϊόντα προσωπικής περιποίησης
Πώς θα φτάσετε:
Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι ο Κρατικός Αερολιμένας Ιωαννίνων «Bασιλεύς Πύρρος», μιάμιση ώρα και 170χλμ απόσταση από το ξενοδοχείο.
Από την Αθήνα: Με τρένο ή με ΚΤΕΛ από τον Κηφισό, με διάρκεια ταξιδιού 5 ώρες περίπου και στάση έξω από το ξενοδοχείο.
Με Ι.Χ: Από Αθήνα, ακολουθείτε την Εθνική Οδό Αθηνών–Λαμίας, με κατεύθυνση προς Λάρισα και Τρίκαλα στην συνέχεια, πριν φτάσετε στα Τρίκαλα, μπαίνετε στον περιφερειακό δρόμο Τρικάλων–Καλαμπάκας, και θα βρείτε το ξενοδοχείο στα δεξιά σας στο 15ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού. Από την Θεσσαλονίκη, μέσω της Εγνατίας Οδού Ε-90 (240χλμ.) και διάρκεια ταξιδιού 2 ώρες και 30 λεπτά περίπου.

  • Η τοποθεσία του το καθιστά ιδανικό σημείο εξερεύνησης της περιοχής με ανεκτίμητους θησαυρούς όπως τα Μετέωρα ή το σπήλαιο της Θεόπετρας, ένα από τα σημαντικότερα της Ευρώπης.
  • Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση flat screen, κλιματισμό, ασύρματο internet, γραφείο, ψυγείο, σεσουάρ, προϊόντα προσωπικής περιποίησης
  • Οίκημα υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής με χειροποίητο ξύλινο διάκοσμο, άνετα σαλόνια, φιλόξενο καφέ και ζεστό piano bar δίπλα στο μεγάλο τζάκι σας.

Amalia Kalambaka

Θεόπετρα -
42200 Καλαμπάκα
Website / Facebook
Τηλ. κρατήσεων (βάσει διαθεσιμότητας): 210 6072000 & 24320 72216
Amalia Kalambaka, Καλαμπάκα, 42200, Θεόπετρα -
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸