Cocktail blog

Η κόρη του «βασιλιά» σερβίρει σε... καντίνα


Μεγαλωμένη στη σκιά του παγκόσμιου μύθου της μουσικής Elvis, η κόρη του Lisa Marie Presley, αποφάσισε να ανταλλάξει τη λαμπερή ζωή της στο Χόλιγουντ με την απλή ζωή της βρετανικής υπαίθρου. Ωστόσο, η πολυτελής αγροτική κατοικία της στο Rotherfield αξίας 9 εκατομμυρίων δολαρίων, όπου ζει από το 2010 μαζί με τη οικογένειά της, δεν την κρατά απομονωμένη από την τοπική κοινωνία. Αντιθέτως, η ίδια κάνει φιλότιμες προσπάθειες να ενσωματωθεί πλήρως. Η θέα μιας καντίνας μάλιστα δεν την άφησε ασυγκίνητη! Η κόρη του «βασιλιά» Elvis, πλησίασε αποφασιστικά τον ιδιοκτήτη του κινητού επαγγελματικού van, με την επωνυμία «Mr. Chippy» και ζήτησε δουλειά, εξηγώντας του ότι ποτέ στη ζωή της δεν είχε ξαναδεί…καντίνα. Ανασκουμπώθηκε και σέρβιρε διπλά fish & chips, σε όλους.

Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης της κινητής επιχείρησης: «Η Lisa ζήτησε να δουλέψει στην καντίνα, κάτι που δε θα ήταν ποτέ σε θέση να το ζήσει στο Los Angeles. Λατρεύει το αγγλικό φαγητό και δεν απολαμβάνει τίποτα περισσότερο από το να τρώει fish & chips και να πίνει μπύρα». Ωστόσο όταν ρωτήθηκε αν θα της πρόσφερε μόνιμη δουλειά πλήρους απασχόλησης, γελώντας είπε: «Αποκλείεται! Ήταν καταστροφική!».
Η Lisa Marie που μετακόμισε στην Αγγλία το 2010 με τον σύζυγό της Μάικλ Lockwood και τρία από τα τέσσερα παιδιά της σε πρόσφατη συνέντευξή της, παραδέχθηκε ότι προτιμά τον απλό τρόπο ζωής των Βρετανών από των «σνομπ» Καλιφορνέζων.
 
Όπως εξομολογήθηκε στο BBC Radio 2: «Έζησα στην ίδια γειτονιά επί 17 χρόνια και δεν γνώριζα ποιος έμενε δίπλα μου. Αντιθέτως, όταν μετακόμισα εδώ άρχισα να δέχομαι από τους ανθρώπους προσκλήσεις και λουλούδια. Αυτό χρειαζόμουν. Ποιότητα ζωής. Η ευγένεια, ο πολιτισμός, οι άνθρωποι και η ομορφιά της εξοχής με έχουν αναζωογονήσει εξομαλύνοντας τις ζοφερές απόψεις μου για τους ανθρώπους και τη ζωή γενικότερα. Μπορώ να πω μάλιστα με κάθε ειλικρίνεια ότι είμαι το μόνο άτομο που ήρθε στην Αγγλία για τις καιρικές συνθήκες. Μου αρέσει το κρύο και η βροχή.»agelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: