Ξενοδοχείο Καμάρες στην Είσοδο του Τσεπέλοβου


Ιδανικό σκηνικό διακοπών
Το Τσεπέλοβο είναι ένα ιστορικό χωριό με πλούσια παράδοση, λαογραφία και μνημεία (εκκλησίες, παλιά αρχοντικά, γεφύρια, γκαλντερίμια, νερόμηλους, βρύσες, κ.α.). Κατά καιρούς έχει αναδείξει ανθρώπους των επιστημών, της πολιτικής, της τέχνης, των γραμμάτων αλλά και εθνικούς ευεργέτες (Τσούφλης, Δούμας κ.α.). Περπατώντας θα θαυμάσετε τα καλοφτιαγμένα καλντερίμια (σοκάκια), τις εκκλησίες, τα αρχοντικά του χωριού, τις παραδοσιακές βρύσες, τα γιοφύρια και νοερά θα μεταφερθείτε σε παλαιότερα χρόνια τότε που το Ζαγόρι πραγματικά είχε δημιουργήσει ένα ξεχωριστό πολιτισμό.:

Το ξενοδοχείο
Ένα Ξενοδοχείο 3 αστέρων στην είσοδο του Τσεπέλοβου που η σκαλιστή πέτρα κυριαρχεί σε όλο το κτίριο. Στις δυο πτέρυγες του ξενοδοχείο υπάρχουν 12 δωμάτια τα οποία είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους. Υπάρχει νυφική σουϊτα, παραδοσιακό ζαγορίσιο δωμάτιο, δωμάτια με ντους-υδρομασάζ, σουϊτα με μπανιέρα υδρομασάζ και δωμάτια για άτομα με ειδικές ανάγκες. Στα 6 από αυτά υπάρχει τζάκι και όλα τα δωμάτια όπως και η ρεσεψιόν έχουν μάλλινα χαλιά και σκαλιστά ταβάνια, πιστές αντιγραφές των παλιών ζαγορίσιων αρχοντικών. Η διακόσμηση του ξενοδοχείου σας φέρνει πίσω στον καιρό των Αρχοντικών τις παλιάς εποχής. Στους τοίχους υπάρχουν πίνακες κεντημένοι στο χέρι και οι βαριές κουρτίνες και τα χειροποίητα κουρτινάκια δεσπόζουν στον χώρο. Σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου κυριαρχεί μια ζεστή ατμόσφαιρα που ο επισκέπτη αισθάνεται σίγουρα το μεγαλείο της Ζαγορίσιας φιλοξενίας.
Εστιατόριο
Εδώ όχι μόνο σερβίρεται το πλούσιο πρωινό αλλά και χτυπάει η καρδιά της Ζαγορίτικης κουζίνας που θα έχετε την ευκαιρία να την αφουγκραστείτε για τα καλά. Ντόπια παραδοσιακά φαγητά με κρέατα δικής τους παραγωγής, εκπληκτικές πίτες και παραδοσιακά Ζαγορίσια πιάτα θα σας αφήσουν, κυριολεκτικά, την καλύτερη γεύση της περιοχής. Εδώ θα έχετε επίσης την ευκαιρία να απολαύσετε ζεστά ροφήματα και ποτά από το μπαρ δίπλα στο τζάκι.
Αξιοθέατα
Η χαράδρα του Βίκου
Ο Βοϊδομάτης ποταμός
Εκκλησία του Αγ. Νικολάου
Το μοναστήρι του Αη-Γιάννη Ρογκού.
Ο τάφος του ποιητή Ι. Βηλαρά.
Οι Παραδοσιακες βρύσες του Ζαγοριού
Η περίφημη σκάλα του Βραδετού.
Το Λαογραφικό μουσείο Αγάπιου Τόλη.
Το μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής.
Πώς θα φτάσετε:Από την Αθήνα μπορείτε να φτάσετε στα Ζαγοροχώρια μέσω Πάτρας και Ρίου Αντιρρίου. Μετά από 20 χλμ. περίπου από τα Ιωάννινα θα συναντήσετε τα πρώτα χωριά του Κεντρικού ή Ανατολικού Ζαγορίου. Η απόσταση είναι 445 χλμ. και το ταξίδι διαρκεί περίπου 6 ώρες.
Από την Πάτρα θα φτάσετε στο Ζαγόρι μέσω Ρίου – Αντιρρίου. Η απόσταση είναι 236 χλμ.
Από την Θεσσαλονίκη μπορείτε να φτάσετε στο Ζαγόρι μέσω της Εγνατίας Οδού ως τα Ιωάννινα. Η απόσταση είναι 370 χλμ.
  • Σκαλιστή πέτρα και διακόσμηση που θα σας φέρει πίσω στον καιρό των Αρχοντικών τις παλιάς εποχής.
  • Όλα τα δωμάτια είναι ευρύχωρα, με σκαλιστά ταβάνια πιστές αντιγραφές των παλιών ζαγορίσιων αρχοντικών.
  • Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου θα δοκιμάσετε ντόπια παραδοσιακά φαγητά με κρέατα δικής τους παραγωγής, εκπληκτικές πίτες και παραδοσιακά Ζαγορίσια πιάτα.

Image 1Image 3Image 2Image 1

Ξενοδοχείο Καμάρες

Τσεπέλοβο
44010 Ζαγοροχώρια
Website / Facebook
Τηλ. κρατήσεων (βάσει διαθεσιμότητας): 26530 81008 ή μέσω email στο:tsepelovokamares@gmail.com.
Ξενοδοχείο Καμάρες, Ζαγοροχώρια, 44010, Τσεπέλοβο 
Groupon.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸