Cocktail blog

Μπύρες κρασιού άρχισαν να κυκλοφορούν στις ΗΠΑ


Η MillerCoors έβγαλε την Vintage Blonde Ale σε εθνικό επίπεδο και θα ακολουθήσει μια μπύρα Sauvignon Blanc.
Η αγορά της craft μπίρας στις ΗΠΑ αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς και σήμερα αντιπροσωπεύει περίπου το 6% των συνολικών πωλήσεων μπύρας στις ΗΠΑ. Ένα μεγάλο μέρος της αγοράς είναι εποχιακές και ιδιαίτερες ζυθοποιίες, οι οποίες γίνονται όλο και πιο δημοφιλής.
Καθώς η αγορά μεγαλώνει οι ζυθοποιίες γίνονται όλο και πιο ευρηματικές με τις μπύρες τους και νωρίτερα φέτος η  MillerCoors επιβεβαίωσε ότι θα βγάλει την Blue Moon Vintage Blonde Ale μπύρα κρασιού, σε εθνικό επίπεδο.

Η Vintage Blonde Ale είναι μια μπύρα που παρασκευάζεται με βύνη και συμπυκνωμένο χυμό σταφυλιών Chardonnay και η υβριδική μπύρα περιέχει 8,5% ABV.
Αρχικά ονομάστηκε Chardonnay Blonde, το όνομα άλλαξε σε Vintage Blonde, επειδή η αμερικανική κυβέρνηση δεν θα ενέκρινε μια ετικέτα μπύρας που περιλάμβανε «Chardonnay».
Αφού αρχικά κυκλοφόρησε σε μπουκάλια των 750ml το 2011, αποφασίστηκε να κυκλοφορήσει εθνικά. Η JJ Taylor θα διανέμει την υβριδική μπύρα στην επικράτεια και θα τουιτάρει από το λογαριασμό της @ matta_jjtaylor, δήλωσε ο διευθυντής μάρκετινγκ της εταιρείας: «Το υβρίδιο μπύρας συναντά το κρασί, Πολύ ενδιαφέρον! Μπορεί να μην το έχετε δει αυτό ακόμα, αλλά έρχεται σύντομα! »
Ο Ματ επίσης αποκάλυψε ότι μια νέα μπύρα κρασιού έρχεται σύντομα. Η νέα κυκλοφορία και πάλι γίνεται με μπύρα από σιτάρι, αλλά αυτή τη φορά με σταφύλια Sauvignon Blanc. Είπε: «το Sauvignon Blanc συναντά την # μπύρα, και αυτό λειτουργεί! Έρχεται σύντομα «.krasiagr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: