Αρχοντικό της Πέπως;Ναύπακτο


Ένα αρχοντικό βγαλμένο από την ιστορία του 1850 
Ένα μοναδικό Boutique Hotel σε μια από τις γοητευτικές πόλεις της ΕλλάδαςΗ Πέπω, όπως άρεσε στον πατέρα της να τη φωνάζει, γεννήθηκε στις 21 Νοεμβρίου του 1914. Μεγάλωσε με πειθαρχία και αίσθημα δικαιοσύνης τις τρεις της κόρες, ενώ η μεγάλη της καρδιά χώρεσε και μία ακόμη, την οποία «υιοθέτησε» όταν η οικογένεια του κοριτσιού αντιμετώπισε την ορφάνια και τη φτώχια.Με το φιλάνθρωπο πνεύμα της ήξερε να φροντίζει με διακριτικότητα αυτούς που είχαν ανάγκη, να κάνει το κουμάντο του σπιτιού με σύνεση και να τηρεί ευλαβικά τις παραδόσεις. Άφησε ουσιαστική κληρονομιά το δυναμικό χαρακτήρα μιας αρχόντισσας στις κόρες, στις εγγονές της και στις δισέγγονεςπου τα ονόματά τους χαρακτηρίζουν κάθε ένα από τα επτά δωμάτια του αρχοντικού που κοσμεί την πόλη και τιμά την τουριστική της υποδομή.Ο χαρακτήρας της, η φινέτσα της και η αδιαπραγμάτευτη φιλοξενία της, στάθηκε αφορμή για τη λειτουργία ενός Boutique Hotel εμπνευσμένο από τα δικά της ιδανικά.

Το ξενοδοχείο διαθέτει επτά διαφορετικά δωμάτια (Ευφροσύνη, Καλλίοπη, Νικολίτσα, Βασιλική, Ιωάννα, Δάφνη & Μαρία) εμπνευσμένα από το χαρακτήρα των συγγενών της Πέπως. Συνδυάζει τις σύγχρονες ανέσεις ενόςπολυτελέστατου ξενοδοχείου και τη ζεστασιά ενός Αρχοντικού!
Κεντημένα λευκά είδη, δαντέλες και υφάσματα με λουλούδια σε ανάλαφρα χρώματα, προσδίδουν ένα αίσθημα αρμονίας και χλιδής, καθιστώντας το ιδανική επιλογή διαμονής για τους λάτρεις του ξεχωριστού.
Παρέχονται σύγχρονες ανέσεις, όπως internet, Plasma TV, καλλυντικά, στρώματα Cocomat και έπιπλα Κούρτης, συνδυασμένες με πινελιές που θα σας ταξιδέψουν σε παλιές ρομαντικές εποχές ξυπνώντας σας αγαπημένες μνήμες. Στα μπάνια, η πολυτέλεια του μαρμάρου Διονύσου και οι σφυρήλατοι νιπτήρες, καθώς και η πατίνα στις εσωτερικές πόρτες και τις ντουλάπες με φύλλα αληθινού ασημιού, αντισταθμίζουν τη στενότητα του χώρου που υποχρεωτικά υπάρχει σε ένα νεοκλασικό σπίτι του 1850 που διαμορφώνεται ως Boutique Hotel.
 

Αρχοντικό της Πέπως

θέλω διακοπές
Αγίας Παρασκευής 107
Χαλάνδρι
τηλ. κρατήσεων: 210 3602294




Προβολή Αρχοντικό της Πέπως σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸