Cocktail blog

Σετ πυρασφάλειας αυτοκινήτου σε θήκη


Είναι μια από τις μεγαλύτερές μας φοβίες. Μια ξαφνική πυρκαγιά στο χώρο μας και η αδράνεια να μας ακολουθεί, ξαφνιασμένοι μπροστά στο μεγάλο κακό. Το έχουμε δει σε ταινία, το έχουμε δει σε σίριαλ και σε ντοκιμαντέρ, το χουμε διαβάσει σε άρθρα με τις top φοβίες που μπορεί να εμφανίσει ένας άνθρωπος στην καθημερινότητά του. Το καλό -ναι υπάρχει- στην περίπτωση αυτή, είναι πως πάντα υπάρχει τρόπος προετοιμασίας, και τα προϊόντα πυρασφάλειαςτων καταστημάτων Παύλου, αποτελούν έναν πολύτιμο σύμμαχο στην αντιμετώπιση απρόβλεπτων καταστάσεων, τόσο για το αυτοκίνητο όσο και για το σπίτι.
Για το αυτοκίνητο το σετ πυρασφάλειας αυτοκινήτου σε θήκη, αποτελούμενο από έναν πυροσβεστήρα ξηράς κόνεως 2 κιλών (όπως απαιτείται από τη νομοθεσία και τον ΚΟΚ), ένα τρίγωνο και ένα φαρμακείο, αποτελεί τη λύση όλων των οδηγών σε οποιαδήποτε έκτακτη περίπτωση και αποφεύγουν τα προβλήματα είτε σε ενδεχόμενο έλεγχο της Τροχαίας είτε κατά τον τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου τους στο ΚΤΕΟ.

Για το σπίτι, στην πρώτη γραμμή της καταπολέμησης πυρκαγιών και της κατάσβεσης ή προστασίας από μικρές τοπικές εστίες είναι ο πυροσβεστήρας ξηράς κόνεως 6 κιλών, χάρη στην πολυχρηστικότητά του, που είναι ιδανική για την καταπολέμηση πυρκαγιών των κατηγοριών Α (χαρτί, ξύλο κ.λπ.), Β (υγρά καύσιμα), C (αέρια καύσιμα) και E (παρουσία ηλεκτρικού ρεύματος).
Οι πυροσβεστήρες δεν είναι τοξικοί, δεν προκαλούν ζημιές, πραγματοποιούν κατάσβεση παρουσία ηλεκτρικού ρεύματος και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Η εταιρεία Παύλου έχει ταυτίσει το όνομά της, για πάνω από 25 χρόνια, με την πλήρη κάλυψη των επαγγελματικών & των οικιακών αναγκών στην πυρασφάλεια, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις, με την αξιοποίηση των πλέον δυναμικών και καινοτόμων τεχνολογιών. Οι χιλιάδες ικανοποιημένοι πελάτες της άλλωστε αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα γι' αυτό.
 

Πατριάρχου Ιωακείμ 7 & Μικράς Ασίας,
Νέα Ερυθραία
τηλ.: 210 6208500



Προβολή Παύλου σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: