Αυτοκτόνησε ο πρώην υφυπουργός κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Τζανής

Απαγχονισμένος βρέθηκε στις 7.30 το βράδυ στο υπόγειο του σπιτιού του στον Βόλο, ο 57χρονος πρώην υφυπουργός Εσωτερικών των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ - Λεωνίδας Τζανής, από την σύζυγό του.
Το όνομά του συμπεριλαμβανόταν στη «λίστα» που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας με τα 36 ονόματα πολιτικών προσώπων που ελέγχονται.
Ο 57χρονος είχε γεννηθεί στο Αερινό Μαγνησίας, το 1955 και ασκούσε το επάγγελμα του δικηγόρου, έχοντας σπουδάσει στη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης.

Εξελέγη βουλευτής Μαγνησίας με το ΠΑΣOΚ στις εκλογές του 1993 και του 1996 και είχε προεδρεύσει σε επιτροπές της Βουλής, μεταξύ άλλων της Εξεταστικής Επιτροπής για την διερεύνηση της υπόθεσης του καζίνου του Φλοίσβου.
Ο Λεωνίδας Τζανής έχει μία κόρη και έναν γιο. Στο Βόλο συγκλονισμένη είναι η κοινωνία και οι πολιτικοί του φίλοι, γιατί όπως υποστηρίζουν δεν έδειχνε ότι θα συμβεί κάτι. Μάλιστα όταν είχε δημοσιευθεί το όνομά του στη λίστα των 36, δήλωσε ότι «κάθε έλεγχος είναι δεκτός», ενώ σε κοντινά του πρόσωπα και πολιτικούς του φίλους έλεγε, πως δεν μπορώ να αντέξω αυτόν τον διασυρμό.
Μάλιστα μετά την αποχώρησή του από τη Βουλή, είχε επιστρέψει στην ενεργό δικηγορία.agelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸