Ξενοδοχείο Φαιδριάδες στους Δελφούς


Το Ξενοδοχείο Φαιδριάδες βρίσκεται στο κέντρο των Δελφών, στο δρόμο που πηγαίνει προς Αράχοβα και πολύ κοντά, με τα πόδια, στους Αρχαιολογικούς Χώρους και το περίφημο Μουσείο .
Διαθέτει εκπληκτική θέα στην κοιλάδα του Πλειστού με τον ελαιώνα και τονΚορινθιακό κόλπο! Πρόσφατα ανακαινισμένο με 21 ευρύχωρα δωμάτια και 3 καλόγουστες suites με μπαλκόνι και σάουνα.
Είναι ιδανικό για χαλάρωση και ανανέωση, κάνοντας βόλτες στην κοσμοπολίτικη Αράχοβα (8 χλμ.) και θαυμάζοντας το μοναστήρι του Όσιου Λουκά (28 χλμ.), εξερευνώντας τόσα άλλα λιγότερο γνωστά και γνήσια σημεία τηςΦωκίδας και γιατί όχι παίρνοντας «ενέργεια» από το 
Δελφικό Μαντείο!
Το εστιατόριο Επίκουρος, βρίσκεται απέναντι από το Fedriades και σε συνδυασμό με το άψογο service προσφέρει μοναδική γευστική εμπειρία από την ελληνική κουζίνα. Μπορείτε να απολαύσετε εκλεκτά και κυρίως αληθινά σπιτικά φαγητά με την καταπληκτική θέα του Δελφικού τοπίου ιδιαίτερα την ημέρα ή κατά το ηλιοβασίλεμα.
Η θαυμάσια τοποθεσία σε συνδυασμό με το εξατομικευμένο και επαγγελματικό service, σας εξασφαλίζουν μια ευχάριστη και αξέχαστη διαμονή στον «Ομφαλό της Γης»!
Β. Παύλου & Φρειδερίκης 46,
Δελφοί
τηλ.: 22650 82370
 


Προβολή FEDRIADES σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸