Παραδοσιακό Ξενώνα «Οδυσσέας» στη Νεβρόπολη Κερασιάς

Η Λίμνη Πλαστήρα, είναι ο ιδανικός προορισμός διακοπών για όλες τις εποχές του χρόνου. Το τοπίο είναι συναρπαστικό καθώς η πανέμορφη λίμνη αγκαλιάζεται από ψηλά, κατάφυτα βουνά. Όλα τα χωριά γύρω από τη λίμνη προσφέρονται για ειδυλλιακή διαμονή, αφού διαθέτουν υπέροχα καταλύματα με όλες τις ανέσεις. Ο παραδοσιακός ξενώνας Οδυσσέας βρίσκεται στον κεντρικό οδικό άξονα της λίμνης Πλαστήρα στο 4ο χλμ .Μορφοβουνίου - Κρυονερίου, στην περιοχή Νεβρόπολη Κερασιάς, σε ιδανικό σημείο για την έναρξη των περιηγήσεών σας στις γύρω περιοχές (Καρδίτσα, στα χωριά της λίμνης ή των
Τρικάλων) και μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από τα Καλύβια Πεζούλας, το πιο τουριστικό χωριό της λίμνης Πλαστήρα.Στους ζεστούς χώρους του ξενώνα κυριαρχεί η πέτρα και το ξύλο. Είναι πρόσφατα ανακαινισμένος και διαθέτει 6 δίκλινα δωμάτια. Στην κοινόχρηστη κουζίνα του ξενώνα, έχετε τη δυνατότητα, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, να φτιάξετε καφέ ή διάφορα ροφήματα και να δοκιμάσετε τα σπιτικά γλυκά. Σ’ ένα όμορφο και ζεστό χώρο δίπλα στο τζάκι, σερβίρεται καθημερινά πλούσιο παραδοσιακό πρωινό με εξαιρετικές γεύσεις από σπιτικές πίτες, αυγοφέτες, τηγανίτες, μαρμελάδες, κουλουράκια, όλα φτιαγμένα από την κ. Μαρία η οποία είναι η ψυχή του καταλύματος. Ο ξενώνας διαθέτει επίσης άνετο παρκινγκ και μεγάλη αυλή με κήπο.Είναι ιδιαίτερα προσεγμένα, ευρύχωρα, ζεστά και φιλόξενα, με μπάνιο, επίπεδη TV, Wi-Fi (δωμάτια και κοινόχρηστοι χώροι), θέρμανση και ατομική βεράντα με θέα τη λίμνη και τα βουνά των Αγράφων.Μόλις στα 800m από τον ξενώνα, παρέχεται η δυνατότητα εναλλακτικών σπορ στη φύση, όπως ιππασία, ποδηλασία στη λίμνη, τοξοβολία, ψάρεμα καθώς και περπάτημα στα παραλίμνια μονοπάτια. Στα Καλύβια Πεζούλας και στα γύρω χωριά, θα βρείτε υπέροχα εστιατόρια και παραδοσιακές ταβέρνες με μαγευτική θέα και ζεστό παραδοσιακό περιβάλλον για λουκούλλεια γεύματα. Φυσικά δεν λείπουν οι καφετέριες και τα μικρά μπαράκια για να συνδυάσετε χαλάρωση μαζί με διασκέδαση. Στη Λίμνη Πλαστήρα θα βρείτε πλήθος εντυπωσιακών αξιοθέατων, μοναστήρια, μουσεία, το φράγμα, το βοτανικό κήπο, το ορειβατικό καταφύγιο Αγράφων, τοξωτά γεφύρια και σπήλαια καθώς και σημεία που προσφέρουν πανοραμική θέα στη λίμνη, που κόβουν την ανάσα.

Από Αθήνα (325 χλμ)
Από Θεσσαλονίκη (230 χλμ)
Ακολουθείτε την Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης και στρίβετε για Καρδίτσα. Αφού φτάσετε στη Καρδίτσα, φτάνετε στη Λίμνη Πλαστήρα μέσω Μητρόπολης ή μέσω Καλλίθρου και Καστανιάς.
Με ΚΤΕΛ
Καθημερινά εκτελούνται δρομολόγια του ΚΤΕΛ από την Αθήνα, την Πάτρα, τη Θεσσαλονίκη, την Κόρινθο, τη Λάρισα, το Βόλο και τα Τρίκαλα προς την Καρδίτσα. Από την Καρδίτσα υπάρχουν τακτικά δρομολόγια του ΚΤΕΛ προς τα χωριά της Λίμνης Πλαστήρα.
  • Ο βρίσκεται στον κεντρικό οδικό άξονα της λίμνης Πλαστήρα στο 4ο χλμ .Μορφοβουνίου - Κρυονερίου, στην περιοχή Νεβρόπολη Κερασιάς.
  • Δίπλα στο τζάκι, σερβίρεται καθημερινά πλούσιο παραδοσιακό πρωινό με εξαιρετικές γεύσεις από σπιτικές πίτες, αυγοφέτες, τηγανίτες, μαρμελάδες, κουλουράκια.
  • Τα δωμάτια διαθέτουν μπάνιο, επίπεδη TV, θέρμανση, Wi-Fi (δωμάτια και κοινόχρηστοι χώροι) και ατομική βεράντα με θέα τη λίμνη και τα βουνά των Αγράφων.

Slide-1Slide-3Slide-4
τηλ. κράτηση (βάσει διαθεσιμότητας) στο 24410 92001 ή μέσω mail στοodysseashotel@gmail.com

Παραδοσιακός Ξενώνας «Οδυσσέας»

Νεβρόπολη Κερασιάς
43067 Καρδίτσα
Website / Facebook
Παραδοσιακός Ξενώνας «Οδυσσέας», Καρδίτσα, 43067, Νεβρόπολη Κερασιάς 
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸